Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Henkow

#31
Om Dubbningshemsidan / SV: Spelhallen är tillbaka!
30 december 2017 kl. 15:52:49
EDIT: Felet var mitt.
#32
Citat från: Jabberjaw skrivet 29 december 2017 kl. 18:35:09
Rock Zilla, pappan i familjen hade en komisk touch och översättningen var riktigt bra. Har köpt dom australiensiska DVD:erna med engelska röster men det blir inte riktigt samma som dom svenska rösterna.

Nu har jag inte hört den engelska dubben på denna serie, men brukar sällan bli samma sak när man vant sig med rösterna. En del serier har som tur är dubbar som är tillräckligt snarlika den svenska dubben så att det går an.
#33
Håller med om att det blivit alldeles för mycket live-action på senare år, något som även inträffat på andra barnkanaler med tyvärr.

Nu var det längesedan jag såg denna serie regelbundet, men av de avsnitt som jag sett nyligen så tyckte jag inte att det var alltför bra. Kan ha prickat in några av de sämre avsnitten i och för sig, men sedan var denna serie nog aldrig mig helt i smaken heller.
#34
Filmer och TV-serier / SV: Fairly Odd Parents
29 december 2017 kl. 14:31:30
Citat från: TecknatÄlskare skrivet 29 december 2017 kl. 14:16:51
Men har inte Nickelodeon visat S1-4?

Nej, bara de nyare avsnitten. Delar av de tidigare säsongerna har emellertid även visats på Viaplay eller Netflix (kommer inte ihåg vilken).
#35
Filmer och TV-serier / SV: Fairly Odd Parents
29 december 2017 kl. 14:15:47
De tidigare säsongerna sändes mycket riktigt på Disney Channel. Kommer inte ihåg på rak arm vilka säsonger, men har för mig att det var säsong 1-4. Är i alla fall de säsonger som Nickelodeon inte visat.
#36
Citat från: TecknatÄlskare skrivet 29 december 2017 kl. 00:29:36
Konstigt nog har jag helt missat att denna serien sänts och ändå satt jag och tittade på Nickelodeon hela tiden.

Du missade ingenting, en av Nickelodeons sämre (animerade) serier enligt mig.
#37
Intressant, så all reklam är alltså inte längre på danska? Med tanke på att feeden kommer från danmark, så bör således ljudet inte längre vara synkat med bilden under reklamen? Vill minnas att ljudspåret växlades över till det danska under reklamen, men kanske kommer ihåg fel.

Kan höra av mig till Comhem imorgon och höra med dem vad de gjorde åt mitt klagomål.
#38
Vi kan spela in t.ex. en timme var under samma tidsperiod och jämföra.
#39
Okej. Har själv inte hunnit kolla heller. Såg att jag blev uppringd av Comhem igår, får se om de ringer upp mig idag. Misstänker dock att de lär be mig starta om min box eller något i den stilen.
#40
Varför bryr du dig så mycket om när tävlingarna slutar om du inte ens är med själv?
#41
Citat från: Anders M Olsson skrivet  8 december 2017 kl. 06:28:02
Toppen! Tack för hjälpen Henkow!

Nu upptäckte jag på morgonen att jag har fått tillbaka Disney Channel i SD-version på kanalplats 154. Senast jag testade fick jag bara svart bild. Jag har ännu inte kollat om SD-versionen har samma ljudproblem som den högupplösta.

Har problemen löst sig med Disney Channel HD?
#42
Dubbningar och röster / SV: Hystoria (Histeria!)
18 december 2017 kl. 21:37:48
Utan reklam är det nog snarare 21-22 minuter långt.
#43
Dubbningar och röster / SV: Disneydags serier
15 december 2017 kl. 17:01:21
Just Bumbibjörnarna och Den Lilla Sjöjungfrun har de visat jättemycket av de senaste 3 åren. Synd att de tidiga Disney Channel serierna som t.ex. Tarzan enbart verkar ha visats när den var ny likt Lejonvakten nu. De hade gärna fått köra den serien i repris nu när det gått 15 år sedan sist...
#44
Har samma fel!

Skickade in en felanmälan jag med där jag nämnde att du hade samma problem samt dessa tidpunkter.
#45
Aldrig använt Comhem Play och hittade inte åt Kim Possible där, men jag bör ju ha samma problem som dig där eftersom det strömmas över nätet.

Gjorde dock en orörd test inspelning på två minuter som du kan ladda ned och lyssna på. Säg till om jag ska ordna fram en längre inspelning. Inga störningar vad jag kunde höra. Bor förresten i Göteborg, så är väl någon annan mottagningscentral där kanske?

https://ufile.io/c4ujj

Om det skulle visa sig att min inspelning var för kort för att en störning skulle visa sig så spelar jag in nattens sändning av Kim Possible så kan du ge mig tidpunkter där istället så kan jag kolla dem imorgon.