Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Nalle har ett stort blått hus

Startat av Scoobydoofan1, 12 juli 2020 kl. 19:22:04

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Oskar

Citat från: Steffan Rudvall skrivet 19 september 2022 kl. 21:15:27Varför vill du inte att Disney köpet loss dubbningen? SVT är ju inte visa den serien nu.
Ibland är svårt att köpa loss dubbning från svt. T.ex ett fall kluro som dubbar om för netflix. Eller Rättighet för streaming eftersom Rättighet gäller endast tv vhs.

Steffan Rudvall

#16
Citat från: Oskar skrivet 19 september 2022 kl. 23:08:27Ibland är svårt att köpa loss dubbning från svt. T.ex ett fall kluro som dubbar om för netflix. Eller Rättighet för streaming eftersom Rättighet gäller endast tv vhs.
Men eftersom att den här serien visats på Disney Channel så kan dubbning redan vara köpt om den inte är det så kan de köpa loss den nu då SVT fortfarande bör äga dubbningen.