Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Second hand butiker som har bra utbud av DVD/VHS

Startat av Jonas9881, 12 februari 2024 kl. 22:31:40

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Will Siv

Citat från: tkabt06 skrivet 18 april 2024 kl. 15:13:41Trippolo är en mysig affär men man gör dessvärre inga fynd där. Det finns mycket böcker, serietidningar, tv-spel och filmer etc. Men allt är till marknadspriser och oftast högre än så (vilket såklart behövs om man driver en fysisk butik). Ändå väl värd ett besök.

Om du huserar i trakterna runt Västervik kan jag även slå ett slag för "Miljöhuset" i Oskarshamn som har ett stort utbud av film (Dvd/VHS) till låga priser (2kr st. var det senast jag var där, men har varierat). Där jag jag själv köpt många DVD och VHS filmer, fanns både hyriar och köpisar när jag var där senast.
Dit har jag varit med. :)

Steffan Rudvall

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 18 april 2024 kl. 15:50:2315 kr lät billigt. Här uppe i Skellefteå brukar DVD-filmer på second hand-affärer oftast gå på runt 30 kr (ibland t.o.m. 40 kr), medan VHS-filmer oftast kostar 5 - 10 kr.
I Malmö är nog det högsta jag har sett 20 kr för vanliga DVD utgåvor. Jag skulle säga att priset på de flesta Second Hand butikerna brukar ligga någonstans mellan 5-15 kr. I en viss second hand butik som jag dock inte har besökt på länge brukade de ha 3 dvd:er för 10 kr.

gstone

Jag ÄLSKAR att köpa filmer från second hand butik 😃❗️
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

tkabt06

Sparar ni alla filmer ni köper? Eller bara digitaliserar och släpper vidare? :) 

Lillefot

Citat från: tkabt06 skrivet 19 april 2024 kl. 07:12:46Sparar ni alla filmer ni köper? Eller bara digitaliserar och släpper vidare? :)
Själv brukar jag förvara de i plastlådor när jag är har tittat på dem, eller inte tänker använda de inom en snar framtid. Skänka eller sälja dem vidare händer bara om jag på något sätt får dubbletter.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Scoobydoofan1

Citat från: Lillefot skrivet 19 april 2024 kl. 10:26:32Själv brukar jag förvara de i plastlådor när jag är har tittat på dem, eller inte tänker använda de inom en snar framtid. Skänka eller sälja dem vidare händer bara om jag på något sätt får dubbletter.
Det är bra att förvara DVD utgåvorna i plastlådor och säkra DVD utgåvorna.