Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Gravity Falls på DVD/Blu-ray

Startat av TrondM, 27 mars 2018 kl. 21:06:39

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TrondM

Shout Factory gir ut den komplette serien av Gravity Falls på Blu-ray og DVD den 24. juli i år.

https://www.shoutfactory.com/product/gravity-falls-the-complete-series-collector-s-edition?product_id=6755

Dessverre bare engelsk språk, men det bør være enkelt å synce inn lyd fra tv-opptak.


Det som gjør denne utgivelsen ekstra spennende, er at Shout Factory lisenserer innholdet de gir ut, og dette er den første serien de har kjøpt fra Disney. Det kan bety at de har planer om å kjøpe inn flere Disney serier dersom denne selger godt nok. Så selv om man ikke er så interessert i Gravity Falls, vil det være verdt å følge med på hva Shout Factory kommer med i fremtiden.

Daniel Hofverberg

Onekligen mycket trevligt, och framförallt intressant. Disney brukar ju nästan aldrig gå med på att licensiera ut sina produkter till någon annan DVD-distributör, utan brukar ju föredra att distribuera allting själva, så det är mycket imponerande och otroligt att Shout Factory faktiskt har lyckats få Disney att gå med på det.

Shout Factory har ju släppt en del intressanta DVD/BD-utgåvor tidigare också, däribland den alltför underskattade kultserien Nollor och nördar (Freaks and Geeks), så det ska bli intressant att se vad de kommer med framöver.