Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Zebastian

#1
Citat från: BPS skrivet  6 juli 2024 kl. 21:58:25Jag har lagt upp samtliga avsnitt av serien Richard Scarrys äventyrsvärld med den mycket välgjorda svenska dubbningen. Kanske inte jätteovanlig men här återfinns alla 5 säsongerna med svenskt tal.

https://archive.org/details/richard-scarrys-aventyrsvarld
Tack! Så alla säsonger dubbades verkligen :)
#2
Citat från: DingoPictures2005 skrivet 22 juni 2024 kl. 19:38:21Kan någon digitalisera Egmont öppningen till DuckTales Filmen?
Vill se Peter Pan reklamen och Disneyland reklamen @Disneyfantasten nämnde.

Blev nyss lurad på en vhs av filmen av någon dåre som hade bild på Egmont VHS:en men sedan så var det i själva verket 2003 års utgåva som personen sålde.
Visserligen handlade det inte om särskilt mycket pengar.
Men är arg då det är pengar som är brända på skit, personligen alltid avskytt den Svenska dubben av filmen tack vare Uffe som Sigge och var endast intresserad av reklamerna på vhs:en som @Disneyfantasten nämnde ska finnas på Egmont utgåvan.
Så troligen kommer 2003 utgåvan hamna i soporna om ingen vill ha den.
Lite sent kanske men om det är så kan du ju anmäla för att du inte har fått rätt produkt.
#3
Citat från: Samlaren skrivet 26 juni 2024 kl. 20:59:58Vilken säsong är det?
Säsong 1 tror inte någon annan har dubbats.
#5
Var kommer @Marcusen profilbild ifrån? Väldigt konstig sen för att vara Scooby Doo.

#6
Citat från: Jonas9881 skrivet 20 maj 2024 kl. 09:08:47Jaså har du din server hemma?
Det framgår tidigare i tråden att han använder sig av serverhotell.
#7
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 11 maj 2024 kl. 19:04:56Fast TV3 sände väl flera tv-serier under den neutrala titeln Scooby-Doo så det blir ju svårt att veta vad det är för serie och avsnitt.
Men det kanske står originaltitel också?
#8
Är den här Youtubekanalen seriös? I alla videos talar de om Dingo Pictures och analyserar som om det hade varit stora mästerverk och de läser in många kontexter och så som inte ens finns.

https://youtube.com/@dingopicturesdocumentary
#9
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 maj 2024 kl. 21:56:10Åtminstone ett par avsnitt har jag inspelade från både Boomerang och TV3, och kan därför säga med säkerhet att det är samma dubbning. Därmed borde detsamma gälla alla säsong 3-avsnitt, även om jag förstås inte kan vara riktigt 100% säker.
Nej, Kungliga Biblioteket har ingenting av The Scooby-Doo Show från TV3, då TV3 som sagt inte behövde referensbanda till KB så tidigt. Det var först när de började sända i marknätet runt 1999, som de behövde börja skicka in till KB.
Om Kungliga biblioteket inte har inspelningar kanske det finns sparade gamla tv-tablåer någonstans?
#10
Den här versionen i Youtube klippet har jag aldrig hört precis som Lillefot. 

#11
Citat från: Jonas9881 skrivet  1 maj 2024 kl. 10:27:36Jo har inte sagt något annat, jag säger ju till och med att jag är värdelös på grammatik, så han har säkert rätt.

Beror väl på vilken lärare han är iförsig, om det är matte, svenska eller NO, men då han är född på 70-80 talet gissar jag på så är ju den generationen bättre än dom som föddes på 90-00 talet.

Enligt mig då det finns hjälpmedel som gör så att kunskapen inte behövs på samma sätt, då skärm gör så inlärning inte funkar lika bra än man skriver ner det med penna och papper.
Han är musikalerare
#12
Citat från: Jonas9881 skrivet  1 maj 2024 kl. 10:15:45Sedan om nu meningen som någon karaktär ska säga är: "är en Magic Mansion", då funkar väl "är ett magisk magasin", iallafall känns meningen korrekt i mitt huvud, men då du verkar vara bättre på grammatik och sånt så kanske det är fel ändå även om det känns rätt för mig
Steffan är lärare så han vet säkert vad han pratar om
#13
Det hände mig för typ två minuter sedan både på hemsidan och forumet.
#14
Citat från: Goliat skrivet 20 april 2024 kl. 20:27:53Tacksam om du hjälper till att spela över "filmen" (med 4 eller 5 bilder per sekund) till vhs och tillbaka till datorn igen. :) Då skulle jag kunna skapa en modell som kan göra bättre bilder än denna. Är ju antalet bilder som spelar stor roll, så tänkte skapa en film med olika tecknade bilder och en med live action (vanlig film)

mlp copy.jpg
Hur lyckas du? Allt tekniskt från ljud till bild är du jättebra på jag börjar tro att du är magiker
#15
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 22 februari 2024 kl. 01:18:13Jag vet att jag har haft alla avsnitt, men jag kan inte svära på om de finns tillgängliga eller om de fanns på den skadade hårddisken som inte fungerar för närvarande.

Jag ska leta och kolla. :)
Har du hittat serien?