Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - mockajacka

#1
Jodå, Rango kommer att dubbas. Och visas med originalspråk på vissa biografer.
Röster i original / Svenska röster:
- Rango
JOHNNY DEPP / ANDREAS ROTHLIN SVENSSON
- Bönan
ISLA FISHER / CLAUDIA GALLI
- Skallerormsjake
BILL NIGHY / FRED JOHANSSON
- Borgmästaren
NED BEATTY / STIG ENGSTRÖM
- Buford
BLAKE CLARK / BENGT SKOGHOLM
- Furgus
LOU TEMPLE / PER SANDBORGH
#2
Cinematic föklarar händelseförloppet som ledde till deras rättighetsinnehav:
http://www.expressen.se/noje/film/1.2232056/trolltygen-tillbaka-tack-vare-facebook

#4
Jag gillar Brosnan, som är den skådis jag gillar bäst även utanför Bond. (Av de förslagna) Troligtvis har det att göra med att jag inte uppskattar Connerys Oneliners. Egentligen inte hans fel, men det är olidligt att höra de trista vitsarna. De har definitivt inte åldrats med värdighet.
#5
Samtycker med 83% av röstarna i detta fall. Jack 's' the Jack.
#6
Off-topic / Hofverberg fyller år idag!
3 september 2010 kl. 11:46:35
Hurra, hurra, hurra, hurra!
Grattis!
#7
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
23 januari 2010 kl. 22:49:37
Jag skulle gärna vilja ha creditslista på Jordgubbs Lisa. Har sökt på nåtet men kan inte ens hitta vilket bolag som dubbat. Visades på TV4 och finns fortfarande på TV4 Anytime. Inga credits i bild.
Tack på förhand.  :)
#8
Off-topic / SV: God jul!
31 december 2009 kl. 19:57:39
Julen har ju varit. Återstår då att önska ett riktigt gott nytt år. :)
#9
Ja, vem är sångerskan egentligen i den svenska introlåten? Nån som vet? Grymt påträngande röst. På ett bra sätt.  ;)
#10
Test / SV: Testar :)
9 december 2009 kl. 12:06:47
testeli test test test test test test test testellitestellitest/move]
#11
Dubbningar och röster / SV: hjälp med film.
9 december 2009 kl. 12:03:37
Jodå, det var på dvdforum frågan ställdes. Jag brukar hänvisa till dhs men de verkar inte komma sig för att ställa frågan här. Så ibland blir jag en vänlig själ och gör det åt dem. :D

Jag funderar lite på det där med Claire W. som vad jag kan hitta endast dubbat en film i den tidsrymden och det är "Katy" aka Katy-den lilla fjärilen. Och den verkar inte stämma in på beskrivningen särskilt väl. Vad har hon dubbat mer? Försökte korsreferera Claire och Rolf på Sfdb och kom då upp med filmen "Barnförbjudet." Känner inte till något om den. Regi av Marie-Louise DeGeer Ekman iaf.  ???
#12
Dubbningar och röster / hjälp med film.
9 december 2009 kl. 09:46:58
Frågan kom upp någon annanstans så jag vänder mig till sveriges bästa databas för dubbad film. Klistrar in frågeställningen nedan:

CitatHar sökt i evigheter, men det har hittills inte gett något resultat så nu vänder jag mig till er, kära forumister.

Jag säker en dockfilm (vill minnas att dockorna såg ut ungefär som de i TV-serien Sagan om Skrotnisse och hans vänner). Minns jag rätt var det en film på en dryg halvtimme, men den kan lika gärna ha varit längre, eller kanske rentutav en TV-serie.

Filmen handlar om en liten by med en stor borg högst uppe på ett berg. Minns jag rätt hade någon ond person tagit över borgen och förslavat invånarna. Några försökte sätta stopp för honom, och jag minns speciellt en scen i vilken en av huvudrollerna (en docka som såg ut ungefär som en medelålders man) släpade tunga kanonkulor. Kanske var han också fastkedjad i någonting?

Jag vill minnas att berättarrösten tillhörde Claire Wikholm, och att Rolf Skoglund gjorde en av huvudpersonernas röster, men en googling på detta har inte gett någonting. Jag samtalade med min lillebror om detta igår, och han vill minnas att i filmens inledning såg man en häst med tillhörande vagn komma åkandes längs en grusväg, men bror min har haft fel förut så lägg inte allt för stor vikt vid det.

Jag såg filmen när jag var väldigt liten, men då bror min prompt vill minnas att han också såg den så kanske vi snackar 94-95 någon gång.

Snälla, vet ni något som ens påminner lite om det lilla jag minns så tveka inte att posta här i tråden. Genererar något svar till att jag får återse den här filmen har ni för alltid en guldstjärna i min bok, och som en extra morot bjuder jag på en DVD på posten.

Tack på förhand.

Någon som har en tanke? DVD'n som utlovats kommer naturligtvis att tillfalla den som löser det.

Mvh Jonas
#13
Off-topic / SV: En liten fråga bara
23 augusti 2009 kl. 15:50:39
Shôtarô Kaneda i Akira vore kul att dubba. Ja, hela filmen vore kul att dubba...
#14
Dubbningar och röster / SV: Pinocchio
22 maj 2009 kl. 00:49:48
Citat från: Tonytonka skrivet  5 mars 2009 kl. 21:11:31
Öhm, Felstavningar överallt. Konstigt.
Vem är ansvarig för denna editering? stiligtkrispig? Casey_22?  ;D