Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Har Disney i Norden övergett Amphibia?

Startat av KurageDHH, 10 augusti 2021 kl. 23:13:05

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

KurageDHH

#270
Citat från: gstone skrivet 22 december 2022 kl. 23:08:26I Kalle Anka tidning var det reklam för att Disney Channel ska visa nya avsnitt av Amphibia.
Serien visar just nu på måndagar sen 12 december.

Om jag har beräknat rätt så borde kommande premiärvisningar på måndagar från 9/1 se ut så här:
9/1: Commander Anne / Sprivy
16/1: Sasha's Angels / Olm Town
23/1: Mother of Olms / Grime's Pupil
30/1: The Root of Evil / The Core & the King
6/2: Newts in Tights / Fight or Flight
13/2: The Three Armies / The Beginning of the End
20/2: All In (50 minuter lång)
27/2: The Hardest Thing (sista avsnittet i serien) (30 minuter lång)

Serien får nu äntligen även en avslut i Norden, så snälla Disney Channel gör inga fler avbrott i mitt i! Låt den få sändas klart!

KurageDHH

#271
Efter att ha sett avsnitt 55 på Disney Channel i måndags så var jag i alla fall via Disney+ och såg 3 sista avsnitten, wow, en av de bästa seriefinalerna jag sett!
Såg dock avsnitt 57 All In på engelska med svensk text (den har inte fått svensk tal än medan de övriga har, men nu har det avsnittet även fått svensk tal liksom avsnitt 54 och 55 sen igår och därmed hela säsong 3 fått nu svensk dubb).

Skall man våga gissa att hela säsong 3 blir tillgänglig på svenska Disney+ under april? Sista avsnittet av Ugglehuset säsong 2 har sänt på Disney Channel under november och hela den säsongen blev ju tillgänglig på svenska utbudet under januari (ungefär två månader senare), så varför inte april med tanke på att sista avsnittet skall sändas på Disney Channel den 27 februari. :)

KurageDHH

#272
Nu fick serien äntligen även fått ett avslut i Norden i måndags och därmed är hela historien berättad. Det sista avsnittet är en lyckad final men även också sorglig.

Amanda Jennefors är den lysande svenska rösten för Anne. Får inte glömma bort att även gamle gode Anders Öjebo gör briljant insats som Hop Pop. Och även Andreas Nilsson och Joakim Jennefors (Amandas far) för flera roller. Och så vill jag också tacka Josefine Götestam, Mikaela Tidermark Nelson, Adam Fietz och Kim Sulocki (är med bara i s 3) som har även gjorde briljanta insatser i serien.

Jag (som sagt) spekulerar att säsong 3 borde nog anlända till Disney+ i April.

KurageDHH

Nu har (utan förvarning) även säsong 3 anlänt till svenska Disney+ idag (29 mars, tidigare än jag trodde).

Serien må ha (plötsligt) försvunnit igen från Disney Channel, men man kan nu se hela serien i alla fall på Disney+. :)

gstone

Serien kan ju inte visas längr på Disney Channel.

Eftersom Disney Channel inte längre finns !

Det är svårt för en kanel som sluta finnas sända någonting !
Humans only have one ending. Ideas live forever.

Daniel Hofverberg

Citat från: gstone skrivet 29 mars 2023 kl. 13:01:49Serien kan ju inte visas längr på Disney Channel.

Eftersom Disney Channel inte längre finns !

Det är svårt för en kanel som sluta finnas sända någonting !
Jo, Disney Channel finns kvar - den har "bara" slutat sändas via satellit (parabolantenn). Vilket i och för sig är allvarligt nog, för i kombination med att Comhem och Boxer inte längre erbjuder kanalen blir det inte så många leverantörer kvar som fortfarande tillhandahåller Disney Channel.

Men jag vidhåller fortfarande att Disney borde ha haft större samordning mellan Disney Channel och Disney+, så att allt som sänts på Disney Channel också funnits direkt på Disney+; istället för att parabolkunder ska hamna i kläm när de plötsligt förlorat kanalen och inte längre kommer åt att se klart serier de sett på Disney Channel (då exakt samma utbud inte finns på Disney+)... :(

Citat från: KurageDHH skrivet 29 mars 2023 kl. 12:04:22Nu har (utan förvarning) även säsong 3 anlänt till svenska Disney+ idag (29 mars, tidigare än jag trodde).

Serien må ha (plötsligt) försvunnit igen från Disney Channel, men man kan nu se hela serien i alla fall på Disney+. :)
Det var goda nyheter. :)

Vad som sänds på Disney Channel tycker jag är av underordnad betydelse, då det ju inte är så många kvar som ens kommer åt kanalen; varför utbudet på Disney+ kommer att bli viktigare framöver...

Oskar

Citat från: gstone skrivet 29 mars 2023 kl. 13:01:49Serien kan ju inte visas längr på Disney Channel.

Eftersom Disney Channel inte längre finns !

Det är svårt för en kanel som sluta finnas sända någonting !
Disney Channel finns vissa operatörer. Vilka operatör har du och ingår i vissa tv abonnemang? Om man har basutbud på tv brukar inte Disney Channel ingår. Har du läst Daniel inlägg om Disney Channel på forumet?

KurageDHH

#277
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 29 mars 2023 kl. 13:08:35Men jag vidhåller fortfarande att Disney borde ha haft större samordning mellan Disney Channel och Disney+, så att allt som sänts på Disney Channel också funnits direkt på Disney+; istället för att parabolkunder ska hamna i kläm när de plötsligt förlorat kanalen och inte längre kommer åt att se klart serier de sett på Disney Channel (då exakt samma utbud inte finns på Disney+)... :(
Varför Disney borde ha flyttat Amphibia till Disney Channel eller Disney+ direkt när Disney XD försvann... >:(
Ett bevis på att Disney är inget annat än en samling själviska idioter! Ta bort en äldre serie från Disney Channel så får Amphibia plats där när XD upphör och Disney Channel kan sända säsong 2 ett år tidigare så att kanalen har då sänt hela serien (istället för att hoppa över denna säsong och går direkt istället till säsong 3 då det är ju fullständigt bisarr att en kanal har sänt s1 och så hoppar kanalen över s2 och går direkt till s3). :)

Trots att hela serien finns nu på Disney+ vet jag inte om jag vill/kommer nånsin att lägga dispyten med Disney bakom mig...

gstone

Disney Channel ju inte visa någon serie nu när dom inte finns längre.
Humans only have one ending. Ideas live forever.

Dubinterested

Citat från: gstone skrivet  4 april 2023 kl. 19:34:31Disney Channel ju inte visa någon serie nu när dom inte finns längre.
Bara för att få har tillgång till kanalen betyder det inte att den inte finns!