Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Henrik Karlsson

#16
Citat från: Adam Larsson skrivet  3 december 2023 kl. 18:39:37Är det så viktigt vilken dubbning ett specifikt avsnitt har att man återupplivar trådar som varit döda sen 2006?
Det är bara så att det här är konstigt. Hur kan jag på min DVD utgåva klart och tydligt höra Mediadubb International medans Daniel på sin tydligt hör Sun Studio Köpenhamn? Det är ju därför jag vill ha svar
#17
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet  3 december 2023 kl. 11:25:47Så dubbningen som ska finnas på den där dvd:n som @Daniel Hofverberg har existerar inte ens? Det här gör mig sjukt förvirrad
Jag är också förvirrad så hoppas att någon kan kolla upp saken för det låter konstigt att de ska göra olika upplagor bara för att byta ut ett avsnitts svenska dubbning. Kanske kan @Daniel Hofverberg kolla upp sin utgåva igen?
#18
Off-topic / CDON
2 december 2023 kl. 22:33:14
Hur länge har ni väntat som mest på era beställningar från CDON? Jag har en beställning som har stått under postas i flera veckor.
 Vad kan man göra? Är både min produkt och mina pengar borta?
#19
Citat från: BPS skrivet 30 november 2023 kl. 12:30:44Tyvärr så kommer jag inte ladda upp de avsnitten igen. Först för att jag inte vill riskera att hela kontot tas ned och för de andra så ligger avsnitten på en hårddisk som har pajat. Men fråga @Daniel Hofverberg om du vill få tag på dem för avsnitten kommer ju från honom.
Så ska du aldrig mer lägga ut något? Eller hur ska du fortsätta om du riskerar att bli av med kontot?
#20
Citat från: BPS skrivet 30 november 2023 kl. 12:30:44Tyvärr så kommer jag inte ladda upp de avsnitten igen. Först för att jag inte vill riskera att hela kontot tas ned och för de andra så ligger avsnitten på en hårddisk som har pajat. Men fråga @Daniel Hofverberg om du vill få tag på dem för avsnitten kommer ju från honom.
Jag tror inte att han skulle vilja lägga upp den igen :-\ för den riskerar att bli nedtagen och ta ner kontot med den
#21
De gamla intervjuerna är ju också uppdelade i två även fast de är kortare så jag tycker också tre. Men var ska intervjuerna hamna på Youtube eller ska de hostas på själva Dubbningshemsidan?
#22
Jag kollade igenom mina DVD utgåvor av den här serien igen och jag blir inte klok på vissa inlägg här. På DVD utgåvan jag har av säsong 1 är alla avsnitt dubbade av Media Dubb International. Jag vet att inlägget jag citerar är över 18 år gammalt men det här gör mig fundersam. Finns det olika upplagor då som har bytt ut dubben på ett enskilt avsnitt?
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  4 juni 2005 kl. 11:40:48Börjar bli lite tråkigt att jag är den enda som postar i den här tråden, men...  ::)

Jag har i alla fall gått igenom alla 25 avsnitten nu, och den tidigare informationen stämde inte riktigt helt...

I säsong 1 (d.v.s. de 17 avsnitten från 1969) är 1 avsnitt dubbat av Sun Studio i Köpenhamn med de dåliga rösterna, närmare bestämt "Mine Your Own Business". Alla de resterande 16 avsnitten är med Media Dubbs gamla suveräna dubb.

I säsong 2 (de 8 avsnitten från 1970) är 1 avsnitt dubbat av Sun Studio i Köpenhamn ("The Haunted House Hang-Up") och de resterande 7 avsnitten är gjorda av Sun Studio i Sverige (sex avsnitt med Kristian Ståhlgren som Shaggy, och ett med Bobo Eriksson).

Med andra ord: Det är alltså bara två avsnitt som har Sun Studios dåliga Köpenhamns-baserade dubb, och 16 avsnitt (istället för 14) som har Media Dubbs version. Det finns tre avsnitt till som Sun Studio i Köpenhamn har dubbat ("Hassle in the Castle", "Go Away Ghost Ship" och "A Night of Fright is No Delight"), men deras dubbningar använts inte på DVD:n för de avsnitten utan istället används Media Dubbs dubbningar av dem.


#23
Citat från: BPS skrivet  1 november 2023 kl. 20:47:05Först nu sju månader senare har Scooby Doo Var är du! säsong 2 blivit borttagen från mitt konto och i mailen har jag fått varningar om att sluta ladda upp copyright material. Jag tänker att det är bäst om jag ligger lågt ett tag.
Så synd! Jag hade tänkt ladda ner avsnitten men eftersom att de var kvar så länge kände jag att det inte var någon brådska sen så var de bara borta  :-\

Jag känner mig dum för att jag inte laddat ner dem och nu lär jag aldrig få tag på dem igen
#24
När Dan Ekborg spelar Pettson låter han som Tor Isedal 
#25
Citat från: Erika skrivet  5 november 2023 kl. 12:19:56Fixat! :)
Men ni har glömt Sven Hedman som har spelat Pettson på scen
#26
De borde döpa om programmet till Disneys julkavalkad
#27
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
15 juli 2023 kl. 14:36:13
Citat från: gstone skrivet 15 juli 2023 kl. 14:29:00Jag läst att kungariket  Rosas(där filmen utspelaer sig ) är,beläget utanför den iberiska halvön.
I Afrika?
#28
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
13 juli 2023 kl. 01:34:36
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 13 juli 2023 kl. 01:31:47Det skulle jag med, men distributören verkar inte hålla med om det... :(
(Med andra ord: inget svar alls på mina mail till Sandrew Metronome...)
Jag visste inte ens att Sandrew fortfarande fanns 
#30
Citat från: Goliat skrivet 30 juni 2023 kl. 07:36:04Andra filmen lär dyka upp snart *hint hint* med nydubben eftersom den är så unik och ovanlig komplett.
Det ser jag fram emot! :)