Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Henrik Karlsson

#226
Citat från: Adam Larsson skrivet 20 maj 2020 kl. 20:26:27
Jag tycker att Andreas Nilsson gör en bättre Kalle Anka än Tony Anselmo Jag tycker att Andreas är så bra på att göra Kalle Anka så att han borde vara original rösten
Jag tror inte det skulle funka Andreas Nilsson är bra på att prata som Kalle på svenska men kanske inte lika bra bra på att prata som Kalle på engelska
#227
Det finns väl Snurre Sprätt filmer som är uppbyggda så här
#230
Citat från: Lilla My skrivet  1 maj 2020 kl. 20:44:32
?
Det kan vara för att i gstones inlägg så står det att tråden heter Ovanligt mycket spärm inte Ovanligt mycket spam
#231
Elios jag har för mig att du gillar Elina Raeder som Heather i Total Drama Island
och att du tyckte att det var en av Elinas bästa roller tycker du fortfarande det?
#233
Citat från: Disneyfantasten skrivet  1 maj 2020 kl. 15:13:51
Fast Simba och Nala blir kung och drottning i Lejonkungen och Sarabi lever ju fortfarande!  ;) (pappan är i och för sig död, men iallafall)

Och i Bambi så lever Bambis Pappa fortfarande och där blir Bambi kung... (Bambis Mamma blir iallafall skjuten)

I Ett Småkryps Liv är drottningen fortfarande vid liv och Atta blir ju drottning i slutet!

(visserligen är detta djur men iallafall)

Hur förklarar du dessa saker?  ???

Ariel blir iallafall definitivt drottning eftersom Kung Triton (som fortfarande är vid liv i samtliga sammanhang) fortfarande bor i havet och Ariel flyttar upp sig till land och gifter sig med Prins Erik och jag tror inte att han har några föräldrar, de får ju till och med en dotter i 2an!  ;)
djuren kanske abdikerade
#234
Citat från: Simon Axelsson skrivet  1 maj 2020 kl. 15:18:01
Egentligen kan man väl bara vara kung respektive drottning om man är kungligt född och föräldern antingen dör eller avsäger sig tronen, eller minns jag fel? Var kan jag ha läst det förresten nu när jag kom och tänka på det? (Retorisk fråga den sista)
Kungen kan man bara bli om man är född till det om man är gift med en drottning så är man en prins men om man är gift med en kung då är man en drottning.
#235
Citat från: Disneyfantasten skrivet  1 maj 2020 kl. 14:55:30
I filmerna ja, men i olika filmer; Elsa är drottning i första filmen, plus kortfilmen Frostfeber och featuretten Olofs Frostiga Äventyr, medan hon flyttar till skogen och Anna blir drottning i slutet av 2an...

Men sen blir ju Rapunzel emellertid också drottning, iallafall i kortfilmen "Trassel Innan Förevigt", både Belle och Askungen blir drottningar i sina respektive originalfilmer, likaså Snövit och Törnrosa, Jasmine blir drottning i den tredje filmen, Vaiana blir hövding i sin film, Tiana blir också drottning i sin film!  ;)

Alla dessa är bara prinsessor

Snövit, Törnrosa och Jasmine blir aldrig drottningar om man ska bli drottning så måste man vara gift med en kung men men både Snövit och Törnrosa är gifta med prinsar. I Jasmins fall blir hon inte heller drottning eftersom att hennes pappa aldrig dör i filmerna alltså är han fortfarande Sultan. Tiana blir inte heller någon drottning eftersom att hon också är gift med en prins som vi vet har föräldrar som är vid liv. Vaianas pappa är inte död så hon är inte heller någon drottning. Belle gifter sig också med en prins i alla fall i originalfilmen så hon är inte heller någon drottning. Kungen lever i Askungen därför är Askungen ingen drottning.
#236
Gunnar Ernblad bästa roll är Gud
#237
Off-topic / SV: Gnälltråden
29 april 2020 kl. 15:49:28
 Jag gillar inte polishästar de bajsar överallt och ingen plockar upp det
#238
Dubbningar och röster / SV: Scooby Doo
28 april 2020 kl. 18:15:40
Man borde döpa om den här tråden till too much
#239
Citat från: arg skrivet 27 april 2020 kl. 23:03:23
bara en förkortning på mitt username
Bra för jag gillar inte arga människor
#240
Citat från: arg skrivet 27 april 2020 kl. 22:05:48
Du kan kolla själv:
[https://viasat.se/tv-tabla]
[https://tv.nu]

viasat är mer pålitlig än tv.nu tycker jag iallafall. finns självklart många fler tv-guides för sverige
Varför är du arg?