Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Carl Barks lover

#1
Dubbningar och röster / Johan Lindqvist.
10 april 2007 kl. 23:56:58
Om det finns någon som vill se hur Johan Lindqvist ser ut så ska ni kolla Hallå Europa på två:an. Jag minns inte tiden. Han var även under premiärprogrammet med i metro.
#2
I bildtråden skickade man in bilder på personer "utan ansikte". I denna tråd kan ni rapportera om dubbare som har dykt upp i film tv mm. Ni kan även skicka in filmklipp.
#3
Filmer och TV-serier / Da Vinci koden.
15 maj 2006 kl. 19:08:49
Filmens premiär är nu på fredag, tror ni att det kommer bli en flopp eller en suceé?
#4
Om Dubbningshemsidan / Kommentera recensioner
26 april 2006 kl. 13:27:50
Kan man inte lägga till en funktion så att läsare av rencensionerna kan kommentera detta? På en del hemsidor kan man göra detta.
#5
Filmer och TV-serier / Steven Spielberg.
20 april 2006 kl. 08:40:01
Steven Speilberg var en gång i tiden en bra regissör men han verkar ha tappat greppet senaste tiden. "Catch me if can" med Tom Hanks och Leonardo di Caprio (Eller kaprisen som kalla honom.) var hyfsad. Bra grundidé men inte lika bra slutresultat. "Munic" (Eller Munchen som den hette här i Sverige.) förtjänade ingen oscarsnomenering. Den ende som var riktig bra var "The Terminal".
#6
Filmer och TV-serier / Curry Nam Nam.
25 februari 2006 kl. 17:29:22
Vilka minns denna underbara serie? Fullsmockad med kulturkrockar med indier och engelsmän. Mycket roligt för mig då jag själv är ursprungligen indie. Den fick ju en uppföljare, Curry Curry talkshow, inte bra som föregångaren men också hysterisk rolig.
#7
Filmer och TV-serier / Sällskapsresan.
21 februari 2006 kl. 20:47:40
Vad tycker ni om denna film? Själv tycker jag det är en av dom bästa svenska filmer som någonsin gjort. (Tillsammans med Jalla Jalla och Jönssonliganfilmerna(Undantag dom utan Gösta Ekman.)) Gösta Ekman spelar förresten en biroll som städerska på hotellet.(Det var inte planerat.)
#8
Om Dubbningshemsidan / Wappa till hemsidan.
1 februari 2006 kl. 20:00:18
Går det att ha hemsidan i wapformat?
#9
Dubbningar och röster / Louise Raeder
14 januari 2006 kl. 18:45:22
Då Clash här på forumet kritiserat henne på varenda ämne här på forumet så jag skapat en tråd om henne. Lätta nu era hjärtan.
#10
Har ni nån gång medverkat i en skolpjäs?
Ofrivilligt eller frivilligt spelar ingen roll.
Jag har medverkat i en pjäs kallad åsnexpressen. (Musikal.)
Det var i femman. Det roligaste minnet var nog när den tuffaste killen i klassen fick vara bakdelen på åsnan och baken skulle gunga. Jag lyckades hålla mig för skratt. Dom som inte fick roller fick vara körsångare. Jag var en av dom. Det var vid slutet av Höstterminen den gick.
#11
Detta är inte lätt vilket av bolagen som bäst. (Om man bortser KM studio). But good luck.
#12
Dubbningar och röster / Annica Smedius.
19 juli 2005 kl. 11:25:35
Vad tycker ni om henne. Själv tycker hon är bra. När jag såg Rugrats i Nickelodeon trodde jag att Tommy var en kille. But no. Dessutom kunde jag inte tänka mig att Tommy och Angelica var samma röster.