Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - A

#1
Det är ju december och Det hände en New York är en av mina favorit julfilmer! 
#2
Är Riddare Rost ovanlig nog för att laddas upp??
#4
Dubbningar och röster / Vad heter denna film?
16 december 2022 kl. 00:43:10
Jag har svaga minnen av en animerad special som visades på Barnkanalen kanske några år i rad vid julen tror jag.

Det var ett slott och någon robot möjligtvis även en riddare dessa skulle ha någon fest tror jag kanske julfest men de hamnar i något problem. Mer än så minns jag inte. Vet någon vad detta kan vara?
#5
Eurotrolls dubbningar av Snobben är ju inte ovanliga men Gothenburg Sound AB/Din Video dubbning är det. Kanske något att ladda upp?
#6
Off-topic / SV: Lucia - SD i farten igen...
14 december 2022 kl. 19:09:16
Detta är helt förfärligt! Är det vanligt att sånt här händer i Sverige? Det här är ju diskriminering på hög nivå kan det verkligen vara tillåtet?
#7
Dubbningar och röster / SV: Nya Mumin 2022 jul
14 december 2022 kl. 19:07:08
Så vad baserar sig denna på? Julgranen? Eller är den ny skriven?
#8
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 17 oktober 2022 kl. 11:03:41Jag har letat i bokhyllorna hemma, och vad gäller Sing-Along Songs hittar jag åt följande i min samling:
IMG_20220926_145200.jpg
Det borde alltså innebära att jag har alla volymer som släppts i Sverige...?

Jag är lite osäker på om min "bildförbättrare" (Macrovision-eliminator) fortfarande fungerar, då ju i stort sett alla Disneys VHS-filmer brukar vara kopieringsskyddade - men om den gör det, så kan jag försöka digitalisera dessa fyra och lägga upp någorlunda snart. :)
Hur gick det med detta? Det skulle vara intressant att se jag har precis hört talas om dom.
#9
Citat från: Lillefot skrivet 14 december 2022 kl. 02:37:40Nightmare Before Christmas. Visst, det är en relativt mörk film och några av sångtexterna (som Jack's Lament med sina konstanta ordrim samt vars svenska motsvarigheter är för annorlunda uttalsmässigt) hade varit en utmaning att få till på svenska på ett naturligt sätt. Trots det är jag övertygad om att med passande skådespelare, och ren villig översättare så hade en potentiell dubbning kunnat bli riktigt bra.
#10
Citat från: Sabelöga skrivet 11 december 2022 kl. 20:10:59Menar du uttrycket finns väll kioskvältare annars finns ju kedjan också i Sverige på blockbuster.se
Inte uttrycket och inte heller kedjan som finns nu. Jag menar konceptet som Blockbuster alltså en enorm videobutikskedja
#11
Fanns det någon svensk motsvarighet till Blockbuster?
#12
Citat från: Goliat skrivet 10 december 2022 kl. 22:45:33Det finns redan en tråd om detta.

https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=14721.0
Absolut men den är för Lucky Luke i allmänhet plus att jag tänkte att namnet på den här tråden kan locka till sig någon som kanske har.
#13
Tv1000 visade Lucky Luke serien med en egen dubbning som inte verkar finnas någonstans. Vet någon var man kan få tag på denna? Det känns som att det är en riktigt ovanlig dubbning som borde hittas, arkiveras och bevaras för framtiden
#14
Citat från: Goliat skrivet 27 augusti 2022 kl. 18:44:38Jag har frågat Ovanliga dubbningar och hon vet en person som spelat in en del på tv1000, så det kan hända men inga förhoppningar.  ;) Vi får se vad hon svarar.
Vad hände med detta?
#15
Citat från: Goliat skrivet 10 december 2022 kl. 15:37:35Här är svaret:
Trist, går den inte att hitta på annat sätt? Det är ju en riktigt ovanlig dubbning som de flesta inte känner till