Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Skriv svar

Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad är 2 + 2? Skriv svaret med BOKSTÄVER.:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Disneyfantasten
 - 18 januari 2024 kl. 21:30:19
Citat från: Disneyfantasten skrivet  3 december 2022 kl. 20:14:09Sen har jag ännu inte sett Pinocchio (2022) men har sett diverse recensioner av den och tycker att den verkar vara en ren ***** smörja, t.o.m. värre än Disneys alla andra spelfilms-adapteringar! Karaktärerna i nyinspelningen är helt unlikable, möjligtvis med undantag för Fabiana & Sabina.

Dels är karaktärerna avsevärt sämre i denna jämfört med den tecknade, både när det gäller personlighet, design och skådespel (Tom Hanks är den enda i filmen som gör ett bra skådespel, men det hjälper inte mycket när karaktären både är fulare och överlag sämre än den tecknade), och dels är även fiskmåsen Sofia riktigt irriterande.

(jo förresten, hon som spelar Fabiana gör riktigt bra ifrån sig också, men alla andra är så fruktans hemska)

Dock är det ännu flera stora problem med filmen än bara dessa, orkar inte räkna upp alla, men till exempel Pinocchio portas från skolan, plus andra poänglösa adderingar, nästan hela filmen ser horribel ut och är överlag tråkig och distraherande, scenen där Pinocchio paddlar med fötterna i raketfart är en rip-off från samma scen i Superhjältarna, scenen där Pinocchio fäller en magisk tår i Geppettos ansikte är en rip-off från samma scen i Trassel, även om Stromboli arresteras i filmens slut så händer inte detsamma med Kusken som var ännu värre än han, han kunde också ha arresterats men icke-sa-nicke, dessutom känns också slutet helt poänglöst...
Sen har jag fortfarande inte sett Peter Pan och Lena eller 2023-års Den Lilla Sjöjungfrun men av vad jag läst och sett (bilder, klipp, trailers, ect.) så tycker jag redan nu att karaktärerna i dessa är irriterande...
Skrivet av Disneyfantasten
 - 18 januari 2024 kl. 21:28:13
Citat från: Skokaka skrivet 10 mars 2022 kl. 19:06:25Jag kommer ihåg den delen med Hacke Hackspett. I en bok så stod det att han bet av benet på en Kalle Anka leksak, det ska nog föreställa detta ögonblicket men en annan figur.

Fast i "Sune i Grekland" så berättade Håkan att han och Sune klädde ut sig till Trollet Hjulle, vilket var inte så lojalt av honom... :(
Det är i och för sig sant, å andra sidan var han tillsammans med Sune i dräkten, Håkan ville mest ha lite godis, håller dock med om att det var oschysst mot Trollet Julle då man fick det att se ut som han var full...
Skrivet av Disneyfantasten
 -  4 december 2023 kl. 19:51:52
Förutom Prins Max som jag nämnde förut så tycker jag personligen att alla prinsarna i Sofia Den Första är rätt så irriterande, samma med Cedrik och hela hans familj.

Sen tycker jag även att Gabi i Rico 2 är rätt så irriterande, samma med Barry eller vad nu pilgiftsgrodan hette i Pingvinerna från Madagaskar, personligen anser jag som sagt förut att pilgiftsgrodor tillhör de mest misslyckade djuren att ha som karaktärer i filmer och serier. (är det förresten bara jag som tycker att Barry är lite lik Nermal?)
Skrivet av MOA
 -  1 december 2023 kl. 22:17:53
Citat från: Skokaka skrivet  1 december 2023 kl. 21:31:36Jag kan säga att tvillingarna i The Garfield Show är irriterande.
Ja Gustaf hatar ju dom så han försökte fly eller hur de nu va
Skrivet av Skokaka
 -  1 december 2023 kl. 22:12:30
Citat från: Disneyfantasten skrivet  1 december 2023 kl. 22:03:03De heter Druzilla och Minerva.

För mig är de i nivå med Fru Iller, ifall du vet vad hon tar sig till i medverkande avsnitt.

Men ingen av dem är ens i närheten av nivån med Mama Stygging, Nermal, Little Angel, Faster Ivy eller Nathan, så jag tar hellre de tre ovannämnda alla dagar i veckan om man ska välja vilka man ska dras med ifall man hade stött på dessa.
Ja, de är väl irriterande, men du har rätt att de inte är like hemska som de andra. 

Förstår dock inte hur de själva inte vet vem som är vem, vilket är också ett running gag. Det blir dock jobbigt när de stör Gustaf och Ådi, vilket är ofta... 

Och om du menar illern som var hos Jon i ett avsnitt, inne i en bur, och som åt upp all mat, vilket ledde till att Gustaf och Ådi hotar att äta upp henne, så vet jag vem det är. Ja, hon är glupsk, men jag tycker att hon är helt okej. Hon gjorde dock inte så mycket.
Skrivet av Disneyfantasten
 -  1 december 2023 kl. 22:03:03
Citat från: Skokaka skrivet  1 december 2023 kl. 21:31:36Jag kan säga att tvillingarna i The Garfield Show är irriterande.
De heter Druzilla och Minerva.

För mig är de i nivå med Fru Iller, ifall du vet vad hon tar sig till i medverkande avsnitt.

Men ingen av dem är ens i närheten av nivån med Mama Stygging, Nermal, Little Angel, Faster Ivy eller Nathan, så jag tar hellre de tre ovannämnda alla dagar i veckan om man ska välja vilka man ska dras med ifall man hade stött på dessa.
Skrivet av Skokaka
 -  1 december 2023 kl. 21:31:36
Jag kan säga att tvillingarna i The Garfield Show är irriterande. 
Skrivet av Disneyfantasten
 - 25 augusti 2023 kl. 20:03:40
Citat från: MOA skrivet 25 augusti 2023 kl. 20:00:32Pumbaa Jr i Timon & Pumbaa e riktigt irriterande,en krokodilunge som int slutar & babbla & förstör livet för Timon. Hoppas att han int återvänder

Det är en alligatorunge, han kan dock inte lastas för det för ägget som han ligger i ramlar av en lastbil och under Pumbaa, och när ägget kläckt så tror han att Pumbaa är hans mamma eftersom det är det första han ser.

Men jag kan annars glädja dig att karaktären inte är med i fler avsnitt efter det.
Skrivet av MOA
 - 25 augusti 2023 kl. 20:00:32
Pumbaa Jr i Timon & Pumbaa e riktigt irriterande,en krokodilunge som int slutar & babbla & förstör livet för Timon. Hoppas att han int återvänder
Skrivet av Skokaka
 -  8 juni 2023 kl. 19:49:27
Citat från: Disneyfantasten skrivet  8 juni 2023 kl. 19:12:10Vilken karaktär är Kusin Stanley?
SvampBobs kusin. Han var med i endast ett avsnitt, och när han kom på besök så förstör han bokstavligen allting. En del må tro att SvampBob är irriterande, men eftersom Stanley är bara med i ett avsnitt så är han väl det ännu mer.

Så fort han gör något dumt på jobbet så tar SvampBob skulden, bara för att försvara Stanley. Men efter att ha förstört hans stekspade så har han fått nog och erkänner att det var Stanley. Men nåja, åtminstone så bestämde Herr Krabba att han kan få jobba hos Plankton, eftersom han visste att Glada Hinken skulle sprängas på grund av honom.

Kanske inte så dålig, men han är mest klumpig och ä' någon man inte borde ha i närheten...
Skrivet av MOA
 -  8 juni 2023 kl. 19:47:52
Gillar int nån karaktär i Katten Eek
Skrivet av Disneyfantasten
 -  8 juni 2023 kl. 19:12:10
Citat från: Skokaka skrivet  8 juni 2023 kl. 18:28:16Åh! Den Larry. Kusin Stanley är också en irriterande kusin.

Vilken karaktär är Kusin Stanley?
Skrivet av Skokaka
 -  8 juni 2023 kl. 18:28:16
Citat från: gstone skrivet  8 juni 2023 kl. 12:13:05Nej.

Han är från Kim Possible ;)
Åh! Den Larry. Kusin Stanley är också en irriterande kusin.
Skrivet av gstone
 -  8 juni 2023 kl. 12:13:05
Citat från: Skokaka skrivet  8 juni 2023 kl. 02:06:42Min gissning är han som ser ut som Kung Louie från Hos Musse, men gstone kanske menade någon annan. Bara en gissning...
Nej.

Han är från Kim Possible ;)
Skrivet av Skokaka
 -  8 juni 2023 kl. 02:06:42
Citat från: Disneyfantasten skrivet  7 juni 2023 kl. 23:17:00Förlåt att jag frågar så sent men vem är Kusin Larry?
Min gissning är han som ser ut som Kung Louie från Hos Musse, men gstone kanske menade någon annan. Bara en gissning...