Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Oskar

#1
Dubbningar och röster / SV: Scooby Doo
Igår kl. 20:07:56
Citat från: gstone skrivet Igår kl. 19:13:16Nu kommer det en Scooby Doo anime också  :D
Jag är inte förvånad att om det blir succe huvud taget.
#2
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 11 juni 2024 kl. 18:49:24Man undrar ju om någon medvetet har försökt gömma att det inte är Gunnar men i sådana fall varför?
Gunnar ernblad röster har basröst det brukar han har. Roger storm har inte basröst som Gunnar ernblad.
#3
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 10 juni 2024 kl. 12:58:40Men Claes Månsson har spelat Wallace i alla sammanhang utanför Varulvskaninens förbannelse både före och efter. Det är ganska självklart att han är den första som skulle tillfrågas...
Han var upptagen med vallarna eller på Turné med två ägg och högklackare med Stefan och Krister.
#4
Citat från: DingoPictures2005 skrivet 11 juni 2024 kl. 15:52:34Ända anledningen som låter rimlig är om inspelningarna skedde i Karlskoga och om Disney ej betalade för resa, hotell och utflykten till dubbstudion eller att Gunnar inte hade tid att ta sig till Karlskoga för att spela in en röst?
Gunnar hade ju som sagt en massa översättnings och dubbuppdrag hos Lasse i Stockholm och det är kanske inte säkert att han hade tid att ta sig till Karlskoga.
Om Disney ej betalade resorna till och från Karlskoga så förstår jag också varför han inte tackade ja då resekostnader och hotell kostar....
Väldigt mycket

Jag tror att Gunnar var upptagen med dubbning på de flesta Studio i Stockholm eller var upptagen med översättning hos Lasse eller mediadubb international eller videobolaget/kit Sundqvist.
#5
Citat från: BPS skrivet 11 juni 2024 kl. 11:58:05Tråden handlar om den nya serien så folk kommer bli konfunderade om du skriver ut röster från originalserien
Jag tycker att nya tiny toons serier är okej men gamla tiny toons serier jag har växt upp med och är nostalgi. Har du sett den gamla tiny toons serier?
#6
Jag hade för mig att daffy Anka i den gamla tiny toons serier gjorde av Johan Hedenberg både på videobolaget/kit Sundqvist och eurotroll. Gangster rocky han jag för mig var med och gjorde av Gunnar ernblad. Syvister i den gamla tiny toons serier gjorde av Johan Hedenberg(videobolaget) och Gunnar ernblad(eurotroll)
#7
Tyvärr är det program är skrikig och okej ändå och återskapa 1990 talet serier.
#8
Jag har tror Leo hallerstam har tagit över Staffan hallerstam roll som heter Yuppy Anka. Dubbstudio skulle användt ai teknik skulle Gunnar ernblad och Kenneth milldolf varit med.
#10
Citat från: gstone skrivet 22 februari 2024 kl. 20:38:12Jag gillar Per Sandborgh mer än vem nu som spelade Yogi Björn i tidtagare sammanhang.
Reine Brynolfsson eller Thomas Engelbrektsson eller Stefan frelander gjorde olika sammanhangen för eurotroll/media dubb/mediadubb international eller sun Studio Köpenhamn.
#11
Citat från: gstone skrivet 31 maj 2024 kl. 19:46:35Warners är oförskämt dåliga på att ha dubb credits.
Det är inte första gången dom gör så.
#12
Citat från: gstone skrivet 31 maj 2024 kl. 10:40:23Jag tänker starta en tråd om dom svenska rösterna i Ben 10: Alien Force.

Känner er fira att berätta vad ni vet  :D👍
Jag hade för mig att per sandborgh gör farfar.
Om det finns på max då står ingen creditlistan.
#13
Christian Hedlund tog över från Steve Kratz som Sigge. Mattias knave tar över rårbaker sam från Gunnar ernblad (videobolaget och eurotroll). anlita Molander tog över mormor från Marlin Berghagen (eurotroll). henning lööf eller Anton Körberg tog över snurre sprätt från Staffan hallerstam (videobolaget) och Steve Kratz (eurotroll).
#14
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
27 maj 2024 kl. 23:46:36
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 maj 2024 kl. 23:40:47Har verkligen Karl-Alfred sänts på TV med svenskt tal...? På vilken kanal då? När SVT sände Karl-Alfred-kortfilmer under 1980- och 1990-talet var det i alla fall i textad originalversion, det är jag 99% säker på.
Jag vet inte om det sänder i svenska dubbning vissa i t.ex cartoon network.
#15
Om Dubbningshemsidan / SV: Önska creditlistor
27 maj 2024 kl. 23:43:27
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 maj 2024 kl. 23:40:47Har verkligen Karl-Alfred sänts på TV med svenskt tal...? På vilken kanal då? När SVT sände Karl-Alfred-kortfilmer under 1980- och 1990-talet var det i alla fall i textad originalversion, det är jag 99% säker på.
Jag läste fel jag tror att står Alfred Anka eftersom jag var trött.