Forumnyheter:

På grund av missbruk den senaste tiden går det inte längre för oregistrerade gäster att skriva nya inlägg. Det är en tillfällig åtgärd för att få bukt på problem med skräpinlägg, och genomförs högst motvilligt. Jag vill därför be alla som brukar skriva inlägg som gäst att registrera er som medlem - det går på 30 sekunder, och är givetvis gratis.

Huvudmeny

Monsters Studentliv (Monster's University)

Startat av DisneyTLK, 25 mars 2013 kl. 15:19:58

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

DisneyTLK

I teaser-trailern för Disney.Pixars kommande film Monster's University så hörs det ganska tydligt att det är Allan Svensson och Robert Gustavsson som gör comeback i sina roller som
Mike och Sully.
Men när jag i helgen var på bio och det visades en längre trailer för filmen så lät det verkligen inte som Robert Gustavsson som Mike, Allan Svensson var där helt klart men inte Gustavsson.

Någon som vet något om detta? Jag tänkte på Madagaskar 3 där Björn Kjellman faktiskt dubbade Alex röst i trailern men inte i filmen (Jag har jämfört och rösterna låter väldigt olika)

Kan det vara samma här? Att gustavsson faktiskt inte återvänder som sin roll i den faktiska filmen?

Daniel Hofverberg

Det är alltid svårt att dra några någorlunda säkra slutsatser utifrån trailers, då det ganska ofta händer att trailers har tillfälliga "slaskröster" som inte godkänts av filmbolaget. Så det kan ärligt talat vara vilket som - att det var rätt röster i den tidiga teasertrailern och tillfälliga röster i den nyare biovisade trailern eller tvärtom.

Men jag hoppas verkligen att Robert Gustavsson återigen ska spela Mike; det vore nog inte detsamma utan honom...

DisneyTLK

Jo, jag täntke också att det nog kan vara så, samma som i trailern för Lejonkungen 2 och 3 när de skulle släppas på Blu Ray förra året, då hade de helt andra röster än i om faktiskta filmerna, det kan mycket väl vara så här också.

har på senaste tiden mest sett tecknade filmer på engelska, men om Gustavsson återkommer som Mike så skulle det vara en anledning att se den på svenska!

Elios

Är snart på denna i mitt Pixar marathon. Vad jag minns så är det ju alltid kul att se lite var allting började. Antar ju självklart med ifall det är därför som Sulley ser man han har kortare päls eller vad man nu ska säga.