Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

The Bad Guys

Startat av gstone, 28 juli 2021 kl. 22:54:29

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Dreamworks Animations nästa film är The Bad Guys baserad på bok serien Tuffa gänget av Aaron Blabey

Filmen handlar om ett gäng värstingar - Herr Varg, Herr Haj, Herr Orm och Herr Piraya som har tröttnat på att alla blir rädda så fort de får syn på dem. Nu vill de vara hjältar, och det ska de bli genom att göra goda gärningar. Men det är lättare sagt än gjort. Så bered er på roliga och actionfyllda berättelser!

Rösterna i filmen kommer vara Oscars vinnaren Sam Rockwell,Rapparen och Komikern Awkwafina( Raya och den Sista draken),Musikalartisten Anthony Ramos(In the Heights), berömda stand up komikern Marc Maron, Craig Robinson(Hot Tub Time Machine), Zazie Beetz( Deadpool 2), Alex Borstein från Family Guy,Richard Ayoade(IT-supporten, Grannpatrullen och Pixars Själen) och Youtubern Lilly Singh.

Filmen kommer att köpa på bio första April 2022.

https://variety.com/2021/film/news/the-bad-guys-sam-rockwell-awkwafina-anthony-ramos-1235029280/

[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.