Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - clash

#1
Annica Smedius: Billys mamma, Mandys mamma, Pudding 2, Junior 2 mfl.

Louise Reader: Fröken 2, Mindy 2 mfl.
#2
Dubbningar och röster / SV: i vilket avsnitt
26 maj 2007 kl. 16:46:23
vad heter det? har det 2 dubbar?
#3
Dubbningar och röster / i vilket avsnitt
26 maj 2007 kl. 09:57:44
har Birgitta Fernström rösten till Magica De Hex?
#4
Synd. Hoppas de får behagliga röster och att Emma Iggström gör Tingelings röst.
#5
Är det någon som vet rösterna?

De dubbar den säkert snart, då den ska ha dvdpremiär detta år...
#6
Aurora, Kms vertition är Monica Forsbverg. Ja, filmen med originaldubb finns på video och har titeln My little pony-ett äventyr,Fladderdalen brukar ligga ute på tradera.
#7
Citat från: Aurora skrivet 28 april 2007 kl. 09:19:18
Har ingen stor koll på my little pony, har 4 filmer skuggtjuven (rampljus), paradisgården, den magiska manteln och en till. och dessa innehåller mer än ett avsnitt vardera. men hur många gamla my little pony filmer gavs ut med monica forsberg gänget? vore kul med en komplett samling där då jag håller mig till de äldre versionerna.

Den du nog saknar är Hur ska det gå för fladderdalen. Den handlar om att ponnyerna besöker fladderdalen och beebee och häxorna, Hydia, stinka och lortis tar över. Det är KMs veriton.

När det gäller mlptales anser jag att det skulle vara mkt roligare om de hade en omdubb med tonårsröster. Skulle va underbart att höra Emma Iggström som Birght Eyes, Jessica ndersson som Starlight, Mia Kihl som Patch med fler. Men det är väl bara önsketänkande.

Här är en länk till oss mlpälskare:


http://www.youtube.com/watch?v=XxlaiZejW3U

Det är Johanna Ljungberg som gör Megan som sjunger detta intro:)

#8
Är inte Jörgen Lantz den blåa musen?
#9
Dubbningar och röster / SV: Jessica Andersson
25 februari 2007 kl. 12:47:11
menade capdig
#10
Dubbningar och röster / SV: Jessica Andersson
23 februari 2007 kl. 20:38:04
Bloom är huvudrollen i Winx Club:)
Varför tycker du det e dåligt om du inte ens sett det?
#11
Dubbningar och röster / SV: Jessica Andersson
12 februari 2007 kl. 13:56:29
Tja, jag ÄLSKAR Winx Club och Trollz och Franklin är väldigt bra. Och hör och häppna: de serierna har BARA behagilga röster.
#12
Dubbningar och röster / SV: Jessica Andersson
11 februari 2007 kl. 12:49:13
Har hon gjort mer än Trollz och Winx Club?
#13
Kan bara säga att i enstaka fall kan jag förstå men ofta e jag helt emot.Som Herbie t ex.Gräsligt att höra Tilde Fröling som Lindsay Lohan. Om dom kunde ta Emma Iggström eller Jessica Andersson skulle jag inte vara lika emot då dom låter som tonåringar. Jessica e ju en, men Emma vet jag inte exagt hur gammal hon är.
#14
Dubbningar och röster / SV: sämsta dubbningarna
10 februari 2007 kl. 19:17:34
Avskyr All grown up. Spessiellt Tommys röst. Tråkig och helt utan inlevelse. Elina e ju den enda som låter ung. De andra hörs att det är vuxna skådisar.

Och jag är FÖRBANNAT TRÖTT på att höra Annica Smedius i varenda film och serie! Sorry att jag tjatar, men tycker det är så tråkigt att höra samma röst ÖVERALLT. Ja, en del här gillar henne men snälla. Det e ju lättare att räkna de nya filmer, serier hon INTE varit med i än de hon har varit med i. Ja, hon gör inte stora roller alltid men ändå...blir ju så tjatigt...
#15
Det kan jag förstå. Jag tycker alltid det är jättekul att höra Emma Iggström, Mia Kihl, Jessica Andersson och fler.