Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Tråden Filmer som vi inte gillar

Startat av gstone, 26 maj 2023 kl. 23:38:34

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Behöver vi verkligen tråden Filmer som vi inte gillar ?

Finns det inte nog negativitet i världen redan ? :-\

Dessutom kan folk bli ledsen om man skriver att man inte gillar en film som dom gillar  :'(

Kanske vi borde ta bort tråden ?

Den tillför inget i min åsikt i alla fall inget som helst positivet ! :( :(
No good deed goes unpunished
No act of charity goes unresented
No good deed goes unpunished
That's my new creed
My road of good intentions
Led where such roads always lead
No good deed
Goes unpunished!

Daniel Hofverberg

Så länge man motiverar sina åsikter ser jag inga problem med en sådan tråd. Trots allt är smaken olika, och det finns ingen i världen som tycker om alla filmer, så det kan vara intressant att höra varför folk inte gillar vissa filmer.

Då är det betydligt större problem om man ska börja lista skådespelare man inte tycker om - då är risken alldeles för stor att det leder till personangrepp och upprörda känslor, så sådana trådar brukar jag inte tillåta.

Men filmer är inte alls samma problem, för då pekar man ju inte ut enskilda personer på samma sätt - trots allt är det ju hundratals eller tusentals personer inblandade i en filmproduktion, så även med världens bästa regissör är det inte alls säkert att filmen i sig blir bra; eller åtminstone inte så att den faller alla i smaken.