Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Informell pitch-tråd. Var finns den dolda potentialen?

Startat av Lemanic89, 26 november 2023 kl. 05:11:52

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Lemanic89

Disclaimer!

Om du som är i position att officiellt avslöja riktiga projekt från SVT, TV4, Viaplay och Discovery, Netflix, Amazon etc. har all rätt att avstå av NDA-skäl, men vaga antydningar som ändå inte avslöjar huvudrätten är tillåtet. Jag är också bara en lekman med vilda fantasier. Här kan vi informellt brainstorma kring dold potential kring främst Svenska IP'n som inte riktigt lyft ännu.

Nu kör vi!

Vilka projekt baserat på redan existerande IP ser ni som drömprojekt att bevittna och/eller delta i?

Här är projekt jag skulle vilja bevittna.

En Bamse-sitcom.
Finns flera format att välja här. Gumball, Bluey, Svampbob, you name it! Bamse som nästa "Bluey" hade varit den bästa exporten här.

En Pelle Svanslös-sitcom.
Här skulle en barnvänlig "Always Sunny in Philadelphia" bli ett format att tillvägagå projektet. Eller "Steven Universe". Alla karaktärer har brister att utforska här.


Bolibompa som egen studio.
För att ge SVT välbehövlig vitamininjektion och göra B&U-delen konkurrenskraftig mot till exempel Disney och Warner Bros, så bör Bolibompa bli sin egen studio. Fortfarande som public service, men som lyfts ur SVT som egen studio med egna lokaler och projekt. Bolibompa behöver sin egen Jennifer Lee eller Sam Register.

Kör hårt! Låt fantasin flöda!