Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Stefan Berglund

Startat av gstone, 18 januari 2016 kl. 21:54:45

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Jag skulle vilja hedra Stefan Berglund han är mannen bakom många väldigt bra dubbar och han hjälp till med dubbningarna av många filmer om jag gillade när jag vara barn och är sannerligen en mycket bra dubbning regissör så många av hans värk håller hög kvalitet och han röst insats som Pegasus i Yu-Gi-Oh!  är också väldigt bra. Så tack Stefan Berglund för ditt arbete inom dubbning.


Disneyfantasten

Finns det ett sätt att fråga Stefan Berglund (som enligt Wikipedia är född 1962) angående medlemmarna i Öjebo-kören och Roséen-kören?  :)

Jag har försökt att få reda på det i flera månader nämligen... (trots att jag sökt som en galning på datorn så har jag tyvärr inte lyckats komma fram till något)