Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Steffan Rudvall

#1
Off-topic / SV: Ur Play Access
Idag kl. 19:30:37
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 19:14:28Någon här som har tillgång till UR Access?

Jag söker denna serie, och det kanske finns någon elev här som har tillgång till det?

Eller någon lärare som även har tillgång till sånt material?

Kanske du @Steffan Rudvall som faktiskt är en lärare kanske ingen svenskalärare som faktiskt jag tror programmet är till för, men ändå kanske har tillgång till det som musiklärare?

https://urplay.se/serie/199707-lararrummet
Det är tyvärr inget som jag har tillgång till. Men jag kan fråga om någon i mitt arbetslag har det.
#2
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 18:54:12Så man behöver inte fråga TT för att sno material från dom, utan det är helt fritt för alla att plocka material från TT?
Det sa jag aldrig, som sagt är TT en nyhetsbyrå...
#3
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 17:06:10okej, såg nu att jag länkade fel hemsida från Archive, men denna verkar vara likadan artikel så känns som att texten är rakt av kopierad från den ena till den andra. Då kan man läsa denna istället utan att betala något.
https://www.hd.se/2006-04-03/kandisarnas-basta-extraknack
Att den fanns i flera tidningar vet vi, det är ju ingen exklusiv artikel utan den är utförd av TT som ju är en nyhetsbyrå där tidningar kan hämta information ifrån.
#4
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 16:46:59Han till höger är faktiskt lik Martin Luuk men är Kristian Ståhlgren till höger eller vänster på bilden?
Kristian Ståhlgren är han närmast kameran.
#6
Filmer och TV-serier / SV: Lost Media
Idag kl. 16:22:23
Citat från: MOA skrivet Idag kl. 12:11:47Detta är inte direkt svenskt: Kalle Stropp & Grodan Boll dubbades till engelska 1998 & släpptes på VHS. Den har legat uppe på Youtube 3 gånger men är för närvarande borttagen. Detta gäller Svindlande Äventyr, Räddar Hönan dubbades också men har inte släppts på VHS eller DVD i USA. Om filmen läggs upp någonstans igen gör jag en video på den
Hur kan det vara lost media om det faktiskt har släppts på VHS? Den termen verkar användas alltför löst. När jag tänker på lost media tänker jag på gamla stumfilmer där filmrullarna brunnit upp...
#7
Citat från: MOA skrivet Idag kl. 16:08:56Nu har jag inte sett allt men är denna film plagierad från någon uppladdning här?

https://www.youtube.com/watch?v=2U-jGYCYvcM
Nej, men antagligen från den här:


https://youtu.be/UcCJxw0hETY?
#8
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 12:07:49Men här sade hon att det inte var hennes hemsida: https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=8503.msg195523#msg195523

Så hur vet du att det var hennes hemsida?
Inte hennes hemsida men hennes användarsida alltså hennes konto...
#9
Citat från: MOA skrivet Idag kl. 11:33:28Man grattar inte döda personer så gör inte det
Hon lever ju dock...
#10
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 11:16:37Nu har jag försökt kontakta användaren @Erika en längre period utan svar, så då testar jag att skriva på denna tavla och ser om jag kan få svaret jag frågar efter.

Jag undrar om det är du @Erika som har lagt upp dessa 2 bilder som du länkar till i detta inlägg?
https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=174.msg2345#msg2345

Jag skrev den 24 maj och 27 maj till henne via ämnet "Eurotroll i tidningen" men fick aldrig svar på frågan, så denna gången hoppas jag att hon vill svara mig och berätta hur det ligger till angående frågan.
Ja, det är hon då du kan se att bilderna är uppladdade på hennes Animanga sida.
#11
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 10:42:14Har hon sagt detta i en intervju?, isåfall vill jag gärna se interjuvn.
Inte intervju, men ja hon har sagt det.

Jag vet inte exakt tid men här...

https://www.youtube.com/live/zr-amksE_ec
#12
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 10:35:31Finns det fler säkra belägg för detta?
Känns konstigt att en skådespelare skulle uttrycka sig så.
Matilda Smedius har ju faktiskt jobbat som bokare så jag tror inte hon skulle hitta på...
#13
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Idag kl. 09:42:33Men hur kan ett stort filmbolag göra ett så klantigt misstag på en filmaffisch...?
När det är sådana stora internationella bolag är det inte någon som faktiskt begriper språket som gör filmaffischerna.
#14
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Igår kl. 21:48:03Inte än, nej. :(
Hur länge sedan var det du överhuvudtaget fick svar från Disney? Det verkar som att det valt att ignorera Dubbningshemsidan de senaste åren...
#15
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 21:11:17Ungefär som med Dumbo då, alltså att han inte är föräldralös men är ifrån sin mamma?
Ja, föräldralösa är de ju inte men nästintill då i alla fall Simba växer upp utan sina föräldrar.