Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Scoobydoofan1

#1
Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV är en dokumentär om hur barnskådespelare behandlades hos Nickelodeon och det som tas upp i serien är väldigt mörkt, sorligt, tragiskt och det är helt sinnessjukt att det hände bakom scenerna  i serier som visades i slutet av 90 talet och början av 2000 talet, All That, The Amanda Show, Drake & Josh, Icarly och andra onämnda serier. Vissa namn är Amanda Brynes, Drake Bell osv. [color=var(--bodytext)]Det är flera avsnitt som produceras och frågan är varför ingenting gjordes för att förbättra situationen för dom barn och tonåringar som arbetade under den tiden då?[/color]Var osäker om det här borde bli upptagen här när ämnet är så mörk och det är fortfarande sinnessjukt att det här har hänt. Det är ett ganska mörkt ämne och det är fortfarande nya avsnitt som under produktion.
#2
Är det nån som minns serien Drake & Josh, den handlade om 2 styvbrödrar där deras enskilda föräldrar gifte sig med varandra och dom växte upp i serien under deras tonårsperiod av livet, frågar om nån har koll på hur det ser ut med serien när det gäller DVD utgåvor? Har hela serien blivit utgiven i sin helhet eller saknas det avsnitt från fysisk media och vad som händer när det gäller DVD utgåvor av serien och om Nickelodeon kommer ge ut fler avsnitt på DVD? Hur ser det ut med framtida utgåvor av serien när det gäller fysisk media? Frågar bara för att på streamingtjänster så kan vad som helt ändras, rättigheter till musik, dubbning, censurerade scener från serien, mycket kan ändras från serien osv. 
#3
Off-topic / Facebook Messenger encryption
3 februari 2024 kl. 09:06:01
Hej, undrade bara är det nån som förstår vad exakt det är som pågår med Facebook? Tydligen så inför dom nånting med kryptering när det gäller alla chatts på appen messenger, man kan inte söka tidigare när krypteringen infördes, ingenting syns, inte bara det utan foton, länkar osv syns inte i media/filer osv.... Vad är det som pågår och varför händer det här? Kan man göra en kopia på alla konversationer, inklusive bilder, videos, länkar osv eller är det förlorad på grund av Facebooks hantering av detta? Är det nån som har gått igenom det här eller? Ge uppmärksamhet till det här och ha koll på om situationen förbättras eller försämras.
#4
Filmer och TV-serier / The Spectacular Spiderman
28 januari 2024 kl. 11:01:41
Undrar bara har serien The Spectacular Spiderman dubbats till svenska? Det är serien från 2008 som blev inställd efter säsong 2. Frågar också om DVD utgåvor när det gäller säsong 1 och säsong 2. Är det nån som har nån information?
#5
Vad säger ni som vill ha vissa serier på DVD eller Blu-Ray när det inte finns tillgänglig på Region 2 DVD utgåvor? Samma fråga när det gäller Blu-Ray utgåvor. Köper ni utgåvorna från utomlands, utanför Region 2 vilket är Europa och Japan eller undviker ni det som inte är tillgänglig på fysisk media inom Region 2?
#6
Varför blev inte Teen Titans utgiven på DVD i Sverige medans i Norge så har volym 1 - 3 blivit utgiven med Norsk tal utan Svensk tal? Är inte Norden en gemensam marknad? Varför är vissa titlar från Warner Bros så blandad? Familjen Flinta är ett exempel medans Teen Titans är ett annat exempel, inte bara det men vissa av DVD utgåvorna har inte dom andra nordiska dubbningarna (Familjen Flinta säsong 2) medans det saknas Svensk tal i andra DVD utgåvor som inte är utgivna i Sverige (Teen Titans volym 1 - 3). Vad orsakar situationen när det gäller alla dom här DVD utgåvorna och att vissa titlar inte finns i Sverige, Norge eller Danmark beroende på vilken titel det är?
#7
Är det nån som har koll på Italiensk anime serier som har dubbats till Svenska? Italien har tydligen följt delvis i Japans fotspår när det gäller anime serier och vissa av dom har dubbats till svenska och har blivit utgiven på VHS och DVD i Sverige. Är det nån som kan lägga till det det här ämnet när det gäller Italienska anime serier dubbad till svenska?
#8
Filmer och TV-serier / Rupert Tv Series
12 december 2023 kl. 09:17:39
Undrar om serien Rupert Tv serien från 1991 dubbades till svenska och av vilket dubbningsbolag om det är nån som har information om det. Har serien ens dubbats till svenska? Den är traditionell när det gäller animationen. Det är 2D animation.
#9
En fråga när det gäller DVD utgåvorna av serien, är alla avsnitt i rätt ordning eller? Det är inte som andra serier där avsnitten är på fel plats eller fel synkning med ljud eller bild osv? Frågar bara för att på vissa andra DVD utgåvor så har det varit lite knasigt med att det ska vara i rätt ordning.
#10
Filmer och TV-serier / What´s My Line?
15 november 2023 kl. 12:28:10
Undrar om nån vet om serien har blivit utgiven på DVD eller Blu-Ray, frågar är när det gäller dom avsnitten från 1950 till 1955, eller dom tidigare säsongerna när det gäller DVD eller Blu-Ray, men fokuset är på dom första 5 säsongerna.
#11
Dubbningar och röster / Rai Grottpojken anime
10 november 2023 kl. 20:55:25
Här är en annons för hela serien, men den är redan såld.

https://www.tradera.com/en/item/302154/605814419/rai-grottpojken-komplett-svenskt-tal

Är det nån som kommer ihåg eller minns den här serien? Det handlar om nån som heter Rai som levde under stenåldern med dinosaurier och letar efter sin stam som övergav honom, han blev uppfostrad av en apa.

Finns alla avsnitt utgiven och har serien ett slut?
#12
Skådespelaren från Vänner, Mathew Perry har gått bort under helgen. Han var bara 54 år gammal. Det rapporterades i nyheterna. Må han vila i frid. Här är en länk från ABC news.

https://www.abc.net.au/news/2023-10-29/matthew-perry-dead-at-54/103036558
#13
Filmer och TV-serier / Spike and Tyke 1957
26 oktober 2023 kl. 12:15:32
Undrar om nån har koll på Spike and Tyke, det var en enskild serier separat från Tom och Jerry, fokuset var på Spike och Tyke med två kortfilmer, företaget gick i konkurs så det var det enda som återstår av serien. Två filmer. Frågan är då om dom två filmerna är utgivna på Laserdisk, DVD, Blu-Ray eller nån annan form av fysisk media. Vem är det som har rättigheterna till dom 2 kortfilmerna nu för tiden?
#14
Med tanken på att Snobben Specialerna innehåller musik från Vince Guaraldi Trio och att musiken är utgiven på CD osv så är frågan om det är nån som uppskattar musiken i snobben specialarna? Det var Jultid är här och Halloween Specialen album som är tillgänglig. Är det nån som lyssnar på båda musikalbum? 
#15
Med tanken på att Star Trek Prodigy blev inställt så är frågan hur kommer det se ut på DVD? Kommer Norden få en DVD utgåva av säsong 1? Har serien dubbats till svenska än? Hur kommer det se ut med säsong 2 på DVD?
#16
Den här DVD utgåvan dök up på Tradera, den ska tydligen ha Svensk tal. Är det nån som är intresserad av att köpa den?

https://www.tradera.com/en/item/302154/607126440/dvd-wacky-races-knasiga-lopp-hanna-barbera
#17
Off-topic / Blåst på Tradera?
4 september 2023 kl. 12:12:25
Det här ämnet handlar om köp på Tradera och om man blir blåst på Tradera angående köp vare sig det gäller DVD eller Blu-Ray utgåvor av filmer eller serier, oavsett om dom är utgångna eller inte. Skriv era upplevelser här om köpet har gått igenom smidigt och det ni köpte kom fram eller om det inte gick smidigt och att man blev blåst på pengarna och inte fick varan överhuvudtaget.
#18
Med tanken på att det är 4 DVD boxar utgiven av Babar serien så är frågan hur många av dom avsnitten har KM studio dubbningen? Frågan är också varför det är bara 39 avsnitt som är utgiven på DVD och inte dom senare avsnitten inom serien?
#19
Off-topic / Översatta Mangaböcker på svenska?
6 augusti 2023 kl. 11:36:28
Med tanken på att manga böcker översatt till svenska så är frågan har dom översatt Yu-Gi-Oh! GX manga till svenska? Yu-Gi-Oh! Duel Monsters är redan översatt till svenska men frågan är också är det alla böckerna som översatts till svenska?
#20
Vet nån om serien har blivit utgiven på DVD och vart serien finns Pioneer Entertainment från circa 2000. Den är restaureringen i sin helhet och frågan är vart man kan söka efter DVD utgåvorna från Pioneer entertainment och hur ser omslagen ut?