Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - holmberg

#1
Jaså, jag tycker det finns rätt mycket Tv-serier släppta på DVD nu. Men det dröjer väl ytterligare innan mer "obskyra" grejer kommer ut. Man vet inte vilka man vågar hoppas på..  :-\
#2
Det är riktigt synd, för serien håller hög klass på alla sätt tycker jag. Sen släpps ju i stort sett varenda serie nu för tiden som DVD-box så jag förstår inte varför Batman inte kan släppas i det formatet.

Hade också velat se Turtles och James Bond Jr släppt på DVD. Det hade varit nostalgi!  ;D
#3
Har redan kollat discshop.se samt en rad andra online-affärer, men antingen så finns den inte eller så har de den amerikanska versionen. Men den vill jag inte ha, vill ju ha den med svensk dubbning!
#4
Någon som vet ifall Batman: The Animated Series snart släpps på DVD i Sverige? Vad jag vet så har de tre första säsongerna redan släppts i USA..