Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - mirshafie

#1
Hej! Jag är nästan säker på att mina VHSer med Räddningspatrullen är för evigt borta, men ska göra en extrakoll nästa gång jag är förbi mamma som kan ha lite band på vinden. Om det finns nåt annat jag kan hjälpa till med får ni hojta. Typ delegera arbete helt enkelt. Jättekul att ni gör det här!
#2
Alltså Sjobbe. Jag ligger vaken och tänker på Thundercats. Söker i internets alla vrår, hittar hit, läser hela tråden. Och så slutar det med att du på riktigt sitter och synkar svenskt tal till bild i dvd-kvalitet i coronatider??

Du och alla andra som bidragit till detta är hjältar! Skriv ett meddelande om jag kan hjälpa till med någonting så här på slutet. Har inte pysslat så mycket med videokomprimering men fattar principen. Kommer försöka logga in här regelbundet och kolla hur det går för dig/er.