Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - putte920

#1
Citat från: Anders M Olsson skrivet 10 augusti 2023 kl. 11:59:37Säg till om du behöver hjälp med undertexterna. Fast de är okrypterade kan de vara lite knepiga, och ligger inte alltid lagrade på exakt samma sätt. Därför är det svårt att skriva en generell instruktion. Linjelyssnaren i Google Chrome kan vara en god hjälp för att hitta filerna.

De ligger typiskt i ett eller ett par tusen .xml-filer, som dock inte har extension .xml, utan kan heta .m4s eller .dash i "efternamn".

Varje fil brukar bara innehålla undertexterna till några sekunder av filmen, och samma text kan vara dubblerad i två eller tre på varandra följande filer om texten ska ligga kvar länge. Dessutom har varje fil en header på ett par hundra tecken som måste tas bort innan man kan bearbeta filerna vidare i Subtitle Edit.
Okej, ja dash filer känner jag till i alla fall men att texten lagrades i flera filer visste jag faktist inte. Men absolut, har jag problem med någon undertext så hör jag av mig
#2
Citat från: Anders M Olsson skrivet 10 augusti 2023 kl. 10:41:29Det går att göra med StreamFab DRM MPD Downloader:
https://www.dvdfab.cn/drm-mpd-downloader.htm

Jag vet att det fungerar på C More och SF Anytime, men jag har inte testat Viaplay.

Det är dock inget billigt program, och deras prissättning är lömsk. När man kommer till kassan och ska betala brukar slutpriset landa mycket högre än vad som anges på förstasidan.

Men det går bra att tanka hem programmet och testa ett par nerladdningar gratis.

(Undertexter kommer inte med i nerladdningen, i alla fall inte på C More och SF Anytime. Å andra sidan är undertexterna okrypterade, så med lite trixande kan man ta hem dem med andra verktyg.)

Tack för tipset! Undertexter brukar inte vara något problem, brukar oftast ligga som vtt filer enligt min erfarenhet
#4
Som rubriken lyder så är jag nyfiken på hur man rent praktist skulle göra för att rippa från Cmore/Viaplay/SF Anytime. Att det går vet jag (Osäker på SF Anytime dock), frågan är mer hur. Någon här som vet?
#5
Dubbningar och röster / SV: Johnny bravo
22 april 2023 kl. 00:55:19
En av mina favoritserier :D
#6
Filmer och TV-serier / SV: Skräckfilmer
19 oktober 2016 kl. 10:57:03
Den bästa skräckfilmen är enligt mig Carpenters - Halloween. Utan den hade nog inte Fredagen den 13e ens gjorts, och inte alla dom andra slasherfilmerna heller. Så Halloween öppnade en port skulle man kunna säga.