Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - saintetienne

#16
Det har gått 3 veckor utan svar
Undrar fortfarande samma sak som i förra inlägget.
Sen undrar jag om denna tävlingen fortfarande är öppen då det står sista dag 8 Maj .... https://www.dubbningshemsidan.se/aquaman-tavling.php

Stämmer det dessutom att alla vinnare inte hört av sig av de som vann 2017 ?
Du kan ju publicera vinnarna på hemsidan så man ser om man vunnit något.


#17
Hur går det med tävlingarna ?
Är alla vinnare klara ?
Hur många utskick har gjorts ?
Hoppas allt löser sig för dig och självklart ska du inte lägga ner en massa tid på att göra spel till tävlingar om det tar för lång tid.

#18
Ska A star is born tävlingen fortfarande vara igång (stod sista dag 13 Mars).
Hoppas de får rätt på internet.
#19
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 18 februari 2019 kl. 23:56:48
Nu tror jag att jag ska ha rättat och preliminärt utsett vinnare för samtliga tävlingar arrangerade till dags dato. :) Det som återstår är att granska lagrade data för de tävlingar som bygger på spel, för att se så att inte personerna fuskat sig till vinst.

Förutom nyss nämnda Justice League, Westworld och Downsizing har jag i alla fall gått igenom och sammanställt resultaten för Tjuren Ferdinand, Mordet på Orientexpressen, The Greatest Showman, Maze Runner (Labyrintspelet), Shape of Water (Tetris), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Memory), Ready Player One (Pac-Man) och Deadpool 2 (Flappy Bird). Har jag glömt någon tävling nu, eller är det här alla som varit (som inte redan offentliggjorts vinnare för)...?

Det är inte helt lätt att hålla koll på allt, och min dokumentation har inte varit tillräckligt omfattande, så det är inte omöjligt att jag kan ha missat någon tävling i mängden...

Vi väntar med spänning på när de kommer på hemsidan så man ser vem som har vunnit tävlingarna.
#20
Starkt jobbat med tävlingarna ... nu hoppas man bara på att man vunnit någon av dem.
Ser fram emot att vinnarna presenteras samt nya tävlingar.

Självklart skulle jag kunna hjälpa till att hitta spel till tävlingar (om man vet vilken film man kan vinna).
Annars är sambandet kanske inte det viktigaste (hittar man någon bra sida med många spel så skulle man kunna ta därifrån).

En fråga hur vet man om det är  HTML5/Javascript (tror många är flash som jag spelat).
#21
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  9 februari 2019 kl. 03:17:13
I och med GDPR kan jag tyvärr inte låta någon annan hjälpa till med motiveringar eller rättning, eftersom villkoren man samtyckt till i samband med tävling säger att ingen utomstående ska få ta del av uppgifter man lämnat för tävlingen.

Ok nu är jag med på det tåget.
Jag förstår att det är svårt att tacka nej till tävlingar.  Det hade jag också tyckt om jag lyckats driva en hemsida som fått de möjligheterna.
Tyvärr kan jag inget alls om programmering och dyligt för att kunna hjälpa till på det.

Jag gillar att man spelar spel för att försöka vinna.

Andra sidor som har tävlingar burkar ha 2-3 frågor om filmen sen är det lott-dragning bland de som skickar in rätt svar.
Men jag vet inte om man får det för lotteri lagen nu för tiden då det är mer tur än skicklighet som bestämmer utfallet. Men så gör ju Melodikrysset varje vecka .... men de kanske har tillstånd.

Ser framemot att se vilka som har vunnit tidigare tävlingar och ser även framemot nya tävlingar.

#22
Något nytt om tävlingarna och vinnare ?
Om du skulle behöva hjälp så är jag villig att hjälpa till och läsa motivationer och annat.
Eftersom jag själv inte har varit med och tävlat i dessa tävlingarna. Jag börjarde med memory och tetris tävlingen.

Hoppas allt är bra och ser framemot vinnare och sen nya tävlingar
#23
Hoppas du kommer åt databasen igen.
Fokus bör ligga på att få ut vinnare nu än att sätta upp nya tävlingar.
Även om jag älskar tävlingar så är det kul när man ser vem som har vunnit också.#24
Vill bara passa på och önska dig en God Jul och ett gott nytt år.
Jag hoppas bara inte att du tar och kör slut på dig själv Daniel utan njut av julen och ta tävlingarna nästa år istället med nya krafter.


#25
Är "Frogger tävlingen" över eller är den tävlingen förlängd ?
Kunde starta spelet idag står att den går ut den 9 December.

Hoppas du får tid att skicka ut vinster till någon tävling snart.

Ser framemot de andra tävlingarna också.
#26
Låter kul med en ny tävling
För mig är paus funktion viktigare än att stänga av ljud .... Spelar jag så brukar jag inte ha igång högtalarna för jag tycker allt sånt stör.
Kanske något flipper spel som är nästa spel.
#27
När det gäller pac-man spelet kan jag säga att jag fick högsta poängen.
Jag tröttnade själv när jag gått över 1.000.000 poäng (det var lätt att få extra liv när man fick 5000 för varje sak man tog i mitten och extra liv vid varje 10.000 poäng).
Då var det bara att spring runt och vänta till sakerna kom i mitten och sen hade man snabbt ett extra liv till.
Sen att det tog över 3 timmar är en annan sak .... Hade inget att göra den kvällen då min sambo jobbade.

Men självklart inser jag också att det kan vara avskräckande när man ser ett högt resultat men som sagts tidigare det är 3 som vinner.
Jag tyckte det var jobbigt att se nästan 400.000 poäng själv då man själv knappt nådde 50.000 (men detta var tills jag fick till en perfekt runda).

Jag tycker det är roligare med spel än motiveringar oavsett om de är lätta eller svåra spel.
Så fortsätt med spelen.
#28
Kan bara instämma att flappy birds (var svårare och som många sagt det är nog gjort mer för surfplatta än dator).
Jag skicka in på 5 poäng tror jag det var eventuellt 3 minns inte  ... har försökt ett antal gånger till men inte lyckats komma över 3 igen och då skickar jag inte in.

De andra spelen har varit lättare att komma in i. Man har haft mer tid på sig här kommer hinder och man får börja om.
Både Tetris , Memory och Pac-man har varit mer för datorer (så jag tror de som haft bra resultat på flappy-birds har surf-platta).


#29
Hej
I slutet av September skrev du att du skulle försöka rätta någon tävling under kommande vecka.
Har inte sett något om någon tävling ännu (förstår att det är svårt med tävlingar där man ska motivera) så
behöver du hjälp med de tidiga tävlingarna som inte är rättade så kan jag hjälp dig (för det var innan jag hittade denna sidan) så jag är inte själv med och deltar där.
Skicka ett svar här så kan jag maila dig min epost adress som jag också använder när jag varit med och tävlat.

De tävlingar med spelen borde vara lätt att kolla för det är bara att kolla highscore listan och se vem som fått högst poäng.
Ser fram emot nya tävlingar (men gärna efter att de som är orättade är rättade).
#30
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  3 september 2018 kl. 02:06:20
Ni har en bra poäng båda två, och därför har jag länge velat fram och tillbaka huruvida det hade varit klokt att avslöja hur ens resultat för närvarande ligger till.

Som experiment har jag därför på den senaste tävlingen om Ready Player One faktiskt lagt till så att man kan se vilket som är det i nuläget bästa poängresultatet. På så sätt kan man senare utvärdera huruvida det verkar vara en bra idé eller inte, så vet jag det för framtida tävlingar. Det visas överst på spelskärmen under rubriken "Bästa", där man kan se den bästa poängen i dagsläget.

Observera dock att den poängen tas automatiskt från databasen utan någon mänsklig kontroll, och det säger således ingenting om att just den poängen faktiskt kommer att godtas - just det tävlingsbidraget kan komma att diskvalificeras av en eller annan anledning, eller så kan det vara jag som fått den poängen under mina tester. Eller så kan det ju vara du själv som fått poängen under någon tidigare spelomgång. Det säger ju heller inget om vilken poäng som 2:an och 3:an ligger på, och egentligen är ju tredjeplatsens poäng det mest intressanta i och med att de 3 bästa resultaten kommer att vinna (om man hamnar på 1:a eller 3:e plats är ju egentligen helt ovidkommande, då man får samma vinst i vilket fall som helst). Men poängen som visas där ger i alla fall en viss fingervisning om hur man ligger till just nu, även fast det ju inte betyder att det kommer att se likadant ut ens om fem minuter.
Roligt att du hittat hit, och trevligt att du tycker om de senaste tävlingarna. Jag hoppas att du ställer upp även i den nya Ready Player One-tävlingen som bygger på Pac-Man.

Jag kan förstå att man inte vill veta alla platser men som det är nu med bästa resultatet så tycker jag det är kul för det är ju ändå liten fingervisning även om det var stort hopp mellan det som stod idag och det som stod i Söndags.

Ser fram emot fler tävlingar och hoppas att man kanske kan vinna någon av dem om inte tidigare så i framtiden.
Tycker jag hade rätt bra resultat på Tetris men man vet inte vad andra hade.