Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Daniel Wennström

#1
Filmer och TV-serier / SV: Favoritfilm?
24 januari 2005 kl. 22:40:42
- The perimeter's quiet.
- Yeah, a little too quiet.
- Well, that was easy!
- Yeah, a little too easy.
- Look! It's Raph!
- Yeah, a little too Raph.
_______________________________________________
Splinter: And remember: Go Ninja, go Ninja, go! I made another funny! Ha ha ha ha!
__________________________________________________


En fjärde Turtles-film, i 3D, där rök den lunchen.

Turtles ska inte vara i 3D och man ska definitivt inte förstöra dessa kultfilmer genom att spela in en till (har blivit lite för mycket re-make-filmer på senare tid). Alla gör Re-make, till och med klåparen Peter Jackson gör re-make.
__________________________________________________


Peter Stormare är inte särskilt bra. Jag har sett honom i endast en bra roll och det är som en crasy hippi i filmen The Million Dollar Hotel med bl.a. Mel Gibson och Milla Jovovich.

Här kommer min lista över några av de bästa inom filmbranschen
Regi: Tim Burton
Skådespelare: Sean Connery, Kevin Kline, Johnny Depp, Gary Oldman, Alan Rickman
Skådespelerska: Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman, Meh Ryan, Helena Bonham Carter,
Kompositör: Alan Menken, Danny Elfman, Jerry Goldsmith, Hans Zimmer

Några överskattade Personer/Filmer:
Peter Jackson, Keanu Reeves, Orlando Blom m.f.
Sagan om Ringen-triologin, Matrix, Gudfadern,
#2
Filmer och TV-serier / SV: Favoritfilm?
24 januari 2005 kl. 19:43:57
Den första Batmanfilmen är klart den bästa. Michael Keaton är och förblir den bästa Batman/Bruce Wayne. Val Kilmer var helt okej som Batman, men George Clooney var bedrövlig och Christian Bale kommer nog inte vara mycket bättre i den kommande Batman Begins. Jack Nicholson är fantastisk bra (som alltid) och detta är väl en av hans mest psykotiska han gjort sedan Milos Formans Gökboet. Men det som gör de två första Batman filmerna till de bästa är Regissören Tim Burtons (Värdens bästa regissör enl. mig) mörka gotiska stil. Och den alltid lysande Danny Elfmans musik går som vanligt hand i hand med Burtons stil.
#3
Det kan ju bero på att meddelanden är i plural om du sätter en nolla (0) framför. Jag har ett (1) meddelande och därför lär den hämta en annan textsträng från språkfilen då man inte bör säga 1 meddelanden. Samma sak gäller väl även i engelskan i detta fall: 0 messages, 1 message, 2 messages.

Det är sådana här saker som kan ställa till det när man översätter sådana här filer då man inte alltid böjer likadant på Svenska som på Engelska. Det då man kommer till dessa dilemman som man dunkar huvudet extra hårt i bordet.  ;D
#4
Upp i användarinformationen som är lokerad överst på sidorna (om man är inloggad) så står det (i alla fall på min)
"du har 1 message"

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  5 januari 2005 kl. 17:24:32
...det är inte lätt att översätta ord och meningar utan att riktigt veta i vilket sammanhang de kommer att användas. Därför är risken mycket stor att det förekommer grammatikfel, konstiga bildningsfel och annat.

Jag hade samma problem när jag översatte språkfilerna till Disneyssion.
#5
Dubbningar och röster / Re: Antal röster?
4 januari 2005 kl. 19:47:46
Jag kan inte så många röster, av den anledningen av att jag egentligen aldrig försökt röster i någon större utsträckning.
Den enda jag egentligen kan är Kalle Anka som jag kunnat sedan jag var 7-8 år (är 20 snart). Jag kanske inte är lika bra som Clarence Nash, Andreas Nilsson, Per-Erik Hallin eller Tony Anselmo men jag kan i alla fall prata.   ;D
#6
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbning i Anders & Måns
18 november 2004 kl. 05:30:59
Inte klokt hur man kan klippa och ha sig, utan att nån (utom vissa) vet att det är "fel". Fast apotekscenen gick visst inte att klippa så lätt  ;D
#7
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbning i Anders & Måns
17 november 2004 kl. 14:54:02
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 17 november 2004 kl. 09:58:30
... då de flesta oseriösa som regel inte brukar orka registrera sig...

Men det finns undantag till det, och det är de som är de värsta. I början av Ankoramas Forums glansdagar så var det ett par lustiga figurer som registrerade sig, och sedan gick in för att bara förstöra. Den värsta vi hade där var den avskydda 'Scooby-doo' (Veteraner från Ankorama minns nog honom), som svor och försökte provocera alla på forumet.

Det bästa är ju att ha en obligatorisk registrering där man måste ange sin E-mail, för att få ett aktiveringsmail, för att kunna slutföra registreringen, för ingen som håller på så vill ange någon information som kan kopplas till dem, då de är fega och inte vågar stå för vad de säger.
#8
Om Dubbningshemsidan / SV: Dubbning i Anders & Måns
15 november 2004 kl. 03:52:05
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 10 november 2004 kl. 22:54:55
...relativt seriös intervju - först ett tag framför datorn (och visade hemsidan), och resten av tiden framför...

Så Hemsidan kommer visas på TV, Då kommer ju min design på sidan att synas  ;D , även om jag så här i efterhand tycker att jag kunde gjort bättre  ;).

Jag har väntat på att programet skulle sändas sen du berättade det för mig i juni. Men nu är snart väntan slut... det kommer bli intressant.
#9
Dubbningar och röster / SV: Aladdin (Disney)
17 oktober 2004 kl. 16:41:06
Finns väl egentligen ingen bra anledning till att göra det, då den filmen är så pass ny. Men man vet ju aldrig, men jag tror att den kommer vara den det svenska originalet med 99,9% sannolikhet.
#10
Dubbningar och röster / Re: Nåt du kan radera sen
15 oktober 2004 kl. 01:20:37
Citat från: Patrik skrivet 14 oktober 2004 kl. 20:28:48

Damn!!! Jag var nästan först, men eftersom jag fortfarande använder modem (fram till på Måndag) så bröts skiten precis när jag skulle trycka på Login! Jag kunde förstås bara ha tryckt på "anslut", men inte då! För anledningen till att det bröts var att min mamma skulle ringa ett samtal!   :'(

Snälla, använd inte andra färger än svart till brödtexter. Jag finner dit val av färg, till den text du skrev, mäkta mödosam att läsa.  :-\
#11
Dubbningar och röster / Länkning till anslagstavlan
14 oktober 2004 kl. 15:10:58
Jag har märkt att du glömt att ändra länken till anslagstavlan i menyn på gästbokssidan, den länkar fortfarande till den gamla. Jag vet inte om detta är på fler sidor, men nu vet du i alla fall ;)