Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Senaste inlägg

#1
Om Dubbningshemsidan / SV: Spam inlägg och ämnen
Senaste inlägg av Jonas9881 - Idag kl. 17:46:33
Citat från: MB skrivet Idag kl. 17:28:17Idag har det kommit två inlägg med asiatiska tecken Vad får de för nytta av att skriva på svenska forum? Jag tror ingen kan läsa japanska eller vad det nu är för språk här
Det var ju även länkar men länken funkade inte då jag testade att besöka den, och gick bara till en hemsida som hette bagssjp dot com men fattar också inte vad dom tjänar på att skriva på en svensk hemsida.
#2
Filmer och TV-serier / SV: Sonic the Hedgehog 3 (2024...
Senaste inlägg av Lemanic89 - Idag kl. 17:45:47
Citat från: MOA skrivet 15 april 2024 kl. 23:31:10Undrar vem som blir hans svenska röst?
Om de vill ha någon med lika mycket action star power som Keanu Reeves, så hade Mikael Persbrandt varit en bra idé. Ger tyngd åt karaktären. Har själv haft den idén sedan snart 20 år tillbaka. 
#3
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
Senaste inlägg av MOA - Idag kl. 17:28:40
Jag gillar inte bullar lika mycket som annat fika
#4
Om Dubbningshemsidan / SV: Spam inlägg och ämnen
Senaste inlägg av MB - Idag kl. 17:28:17
Idag har det kommit två inlägg med asiatiska tecken Vad får de för nytta av att skriva på svenska forum? Jag tror ingen kan läsa japanska eller vad det nu är för språk här
#5
Dubbningar och röster / SV: Dingo Pictures Svenska dub...
Senaste inlägg av Erika - Idag kl. 16:26:53
Citat från: MB skrivet Idag kl. 16:02:09Han har dubbat mycket bra också men i och med att han dubb i Köpenhamn blev det mycket lågbudget. Han är väl mest känd egentligen från sina många roller i Cartoon Network serier.
Exakt, skulle nog säga de flesta förknippar honom med exempelvis Borgmästaren i Powerpuffpinglorna (både den gamla tv-serien från 1998-2002 och den senare tv-serien från 2016) snarare än Wabuu.
#6
Dubbningar och röster / SV: Dingo Pictures Svenska dub...
Senaste inlägg av MB - Idag kl. 16:02:09
Citat från: DingoPictures2005 skrivet Idag kl. 15:57:29Dan Bratt har typ bara dubbat mockbusters och skräp.
Hade ingen aning om vem han var innan jag fick reda på vad Dingo Pictures var.
Han är känd för att vara Wabuus Svenska röst🤣🤣
Han har dubbat mycket bra också men i och med att han dubb i Köpenhamn blev det mycket lågbudget. Han är väl mest känd egentligen från sina många roller i Cartoon Network serier.
#7
Citat från: gstone skrivet Igår kl. 20:59:46Även fast det är mycket lägre än allt annat jobb dom gjort ? ???


Som teater och dubbningar av bra saker...
Dan Bratt har typ bara dubbat mockbusters och skräp.
Hade ingen aning om vem han var innan jag fick reda på vad Dingo Pictures var.
Han är känd för att vara Wabuus Svenska röst🤣🤣
#8
Dubbningar och röster / SV: Roliga (namn)detaljer och ...
Senaste inlägg av gstone - Idag kl. 15:30:02
I Space Jam säger Snurre att han " spelar Shakespeare på Dramten" ;D
#9
Citat från: Erika skrivet Idag kl. 14:16:41Jag håller med om det låter som det är Andreas Rothlin Svensson som gör rösten till Slaktaren. Misstänker också det är Annika Herlitz som gör Fru Bastians röst, och tycker också det låter som Papegojans röst görs av Anna Isbäck.
Tack för utlåtandet. :)

Då är frågan vilka rollfigurer som Lucas Krüger och Dan Ekborg spelar, som då är de enda kvarvarande under "Övriga röster"...? Dan Ekborg spelar ju visserligen redan Tobias i tornet, men eftersom hans namn också står med under "Övriga röster" kan vi väl förmoda att han också bör spela någon annan roll (alternativt är körsångare). Om vi förutsätter att de två har någon lite mer påtaglig roll än enbart folkmassa och/eller bakgrundskör, vilka rollfigurer återstår i Folk och rövare i Kamomilla stad som är tänkbara? Jag kommer på rak arm inte på fler rollfigurer...

Dan Ekborg borde man väl kunna känna igen, som har en tämligen säregen röst (och dessutom var med i Fångarna på fortet nu i helgen, om man behöver jämföra med något sammanhang där han inte spelar en roll), men jag kan inte påstå att jag har bra koll på hur Lucas Krüger låter...
#10
Dubbningar och röster / SV: Folk och rövare i Kamomill...
Senaste inlägg av Erika - Idag kl. 14:16:41
Jag håller med om det låter som det är Andreas Rothlin Svensson som gör rösten till Slaktaren. Misstänker också det är Annika Herlitz som gör Fru Bastians röst, och tycker också det låter som Papegojans röst görs av Anna Isbäck.