Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Mupparna filmer

Startat av Steffan Rudvall, 30 april 2021 kl. 21:13:59

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Steffan Rudvall

Citat från: gstone skrivet 29 november 2023 kl. 22:44:47Jag har en dvd av Mupparna i rymden med svenskt tal ;)
Det visste jag inte, men det verkar finnas flera DVD-upplagor av den till och med tre om jag har förstått rätt.

Dessutom verkar den har blivit utgiven på Blu-ray med svenskt tal.

https://www.tradera.com/item/616052910

Daniel Hofverberg

Citat från: Steffan Rudvall skrivet 29 november 2023 kl. 22:53:46Dessutom verkar den har blivit utgiven på Blu-ray med svenskt tal.

https://www.tradera.com/item/616052910
Ja, den gavs ut 2011 i Sverige. Den svenska Blu-Ray-utgåvan är dock utgången sedan länge, men det finns andra Blu-Ray.utgåvor med samma skiva i som är lättare att få tag i, där det alltså bara är omslaget som skiljer - faktum är att såvitt jag kan utröna verkar alla Blu-Ray-utgåvor i världen ha svenskt och danskt tal, så både den brittiska, tyska, spanska, danska och till och med amerikanska (!) Blu-Ray-utgåvan är identiska.

Vill man inte betala priset på Tradera bör det alltså finnas billigare alternativ, om man kan acceptera utländska omslag - 350 kr är trots allt i mina ögon ganska saftigt för en Blu-Ray-film...

(Jag hittar dock ingen Blu-Ray-utgåva eller ens DVD-utgåva med norskt tal, utan bara norsk text - detta trots att filmen var dubbad till norska på VHS)