Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Fred

#1
Dubbningar och röster / Identifiera avsnitt av Aladdin
2 september 2023 kl. 02:30:38
Hej, det är ett avsnitt av den tecknade Disneyserien Aladdin som jag skulle vilja ha hjälp att identifiera. Jag kommer bara ihåg en scen ur avsnittet vilken jag tror att öppningsscenen. Eftersom det är en sisådär tjugofem år sen jag såg avsnittet kanske min beskrivning inte är hundra procent korrekt.

Scenen utspelar sig i alla fall ungefär så här:

Aladdin står inför ett val att öppna en av två dörrar och övervakas av en annan man (som jag antar är ond). Dörrarna kan prata. Dörr två säger Bakom den här dörren finns skatten, varpå dörr ett säger Bakom den här dörren finns din död. Aladdin frågar sedan mannen som står bredvid om dörrarna ljuger eller talar sanning varpå mannen svarar En av dörrarna ljuger och en av dörrarna talar sanning. Aladdin väljer sedan att öppna dörr två. 

Någon som vet vad avsnittet heter?