Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Steffan Rudvall

#1
Citat från: Jonas9881 skrivet Idag kl. 15:17:01Så du har sett mjölkpaket i naturen?

Fattar att det gör så med petflaskor men visst går det för långt när även systemet finns på mjölkpaketen?
Jag har inte sett något mjölkpaket med sådan kork, men det är ju eu-regler och en kork är en kork vad den än sitter på.
#2
De kan ibland komma i vägen och vara irriterande nu när de sitter fast men samtidigt är det ju av en bra anledning för att inte förorena naturen med så mycket plast. På mjölkpaketen har jag inte stött på sådan men här nere är det ju i för sig inte Arla så stort när det kommer just till mjölk.
#3
Citat från: gstone skrivet 29 januari 2024 kl. 23:00:31Jag önskar creddits till Greta Gris Biofest.
Den är dubbad av Plint som tyvärr bara har gått ut med rösterna i grupp.

Petter Isaksson, Alex Nylén Bonnier, Anders Öjebo, Anna Isbäck, Hasse Jonsson, Jennie Jahns, Mikaela Ardai Jennefors, Mikaela Tidermark, Andreas Eriksson, Benjamin Hasselström, Charlie Löfgren Kruse, Charlotte Ardai Jennefors, Mia Hansson, Richard Johansen, Steve Kratz, Vendela Tidermark Nelson och Vilgot Rasmussen

#4
Citat från: Jonas9881 skrivet Igår kl. 17:25:28Vet inte vad pressvisning är. Men jag som är väldigt sällan på bio sitter i en salong med människor och ser på stor skärm där filmen visas. Från en projektor möjligtvis, annars vet jag inte hur salongen lyckas få så gigantisk skärm.
Presvisningar är biovisningar för pressen det vill säga främst filmrecensenter när det kommer till biofilm.
#5
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Igår kl. 02:07:02Jag tänker samma tanke som du. Arthur and the Haunted Tree House och An Arthur Thanksgiving har väl mig veterligen inte dubbats till svenska eller sänts i Sverige, och fler avsnitt relaterade till högtider kommer jag inte på; varken bland specialavsnitt eller ordinarie avsnitt...?
Jag har väldigt svårt att tro att dessa dubbades då de är från 2017 respektive 2020.

Det kan ju dock förekomma avsnitt av själva serien som har med årstiderna att göra till exempel det sista avsnittet i säsong 1 som är ett nyårsavsnitt.
#6
Dubbningar och röster / SV: Disneys Sing-a-long
24 februari 2024 kl. 21:36:44
Citat från: Oscar Isaksson skrivet 24 februari 2024 kl. 20:50:58Bara nyfiken, hur hittade du detta?
En av taggarna var svenskt tal jag kollar in den taggen ibland för att se om något intressant dykt upp. 
#7
Dubbningar och röster / SV: Disneys Sing-a-long
24 februari 2024 kl. 19:56:34
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet 24 februari 2024 kl. 19:54:53Har du skaffat volymen på VHS?
Nej, de alla fyra volymerna finns uppladdade på Internet Archive.

https://archive.org/details/sing-along-songs-ringaren-i-notre-dame/

Jag har bara slumat igenom de olika volymerna men texten i Tre caballeros var ganska intressant inte alls vad jag tänkte mig. Dessutom kul att popversionen av Känn en doft av kärleken tydligen har dubbats det visste inte jag tidigare.
#8
Citat från: Disneyfantasten skrivet 24 februari 2024 kl. 19:45:06Det stämmer, så jag antar att det måste betyda att han var Benjamin Syrsas etablerade röst innan Pinocchio dubbades om då Jan Modin blev godkänd.
Det konstiga är ju att Johan Halldén faktiskt spelar Pinocchio i en av dessa Sing along utgåvorna vilket väl bör betyda att dubbningen av Pinocchio redan hade påbörjats...
#9
Dubbningar och röster / SV: Disneys Sing-a-long
24 februari 2024 kl. 19:38:40
Jag undrar om någonting överhuvudtaget animerades för dessa? Väldigt konstigt att se Toy Tinkers/ Plutos julgran inledningen introducera en sång ur 60-talet Föräldrarfällan. Surprise Gift inledningen och Ser du stjärnan i det blå animationen används också men nedkortad...
#10
Peter Wanngren har spelat Benjamin Syrsa i Disney Sing Along Songs.
#11
Off-topic / SV: Det här JÄVLA KRIGET!!!
24 februari 2024 kl. 19:00:53
Citat från: Jabberjaw skrivet 24 februari 2024 kl. 18:55:12USA skulle väl skicka missiler nu också. Det lär fortsätta med andra ord. Ser inte problemet med priserna dock, lönen ökar ju. Konsumera det ni behöver så räcker nog pengarna..
Har lönen ökat för dig? För de flesta har den inte det.
#12
Citat från: Will Siv skrivet 24 februari 2024 kl. 17:33:38vad heter serien?
Goda grannar och minns jag rätt så är nog Louise Raeder med i vartenda eller nästan vartenda avsnitt.
#13
Citat från: MOA skrivet 24 februari 2024 kl. 16:50:45Sven-E(Lennart Jähkel)!
Han heter Kent i den serien och hon Birgitta. Första serien jag såg med Louise Raeder...
#14
Citat från: Ovanliga dubbningar skrivet 24 februari 2024 kl. 13:05:25Jag har inte fått något definitivt besked om Arthur, men det svar jag fått är att min kontakt har: "Åtminstone hela säsong ett och ett par årstidsspecialare". Det borde kanske innefatta Arthurs fantastiska jul, eller finns det fler avsnitt som kan stämma in på den beskrivningen?
Så vitt jag vet är det bara Arthurs fantastiska jul specialen som har dubbats. Jag undrar om "ett par" kanske bokstavligen är två avsnitt för den var ju uppdelad i två delar när den sändes på SVT.
#15
Citat från: Jonas9881 skrivet 24 februari 2024 kl. 11:57:48Är väl inte lätt att göra om en DVD/bluray som att ändra tal?

Isåfall får man ju plocka ur avsnittet för sig från dvd:en och sedan synka, om det var så du menade?
Byta ut filer är svårt men att lägga till ett ljudspår i en iso-fil går att göra.