Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Skokaka

#61
Off-topic / Uttråkadtråden
19 januari 2022 kl. 17:33:11
Jag känner mig just uttråkad de senaste dagarna, så jag tänkte göra den här tråden för andra som också har det tråkigt eller som vill bara snacka och annat. Vi kan prata om vad som helst, men kom ihåg att vara snäll och ha kul här. :)
#62
Dubbningar och röster / Unikitty
17 januari 2022 kl. 16:49:46
Vilka gör de svenska rösterna i serien Unikitty?
#63
Dubbningar och röster / Little Big Planet 3
16 januari 2022 kl. 21:30:57
Är det bara jag som har spelat det här spelet? Jag undrar över rösterna och vad jag vet så var första spelet bara med babblande ljud och sånt. Jag vet inte hur det andra spelet är men den tredje är dubbad och har många röster som jag känner igen och några inte.

Här är de rösterna som jag är säker på, i hela fall:
*Newton = Joakim Jennefors
*Heber Paber = Fredrik Hiller
*Han i Ziggurat (Jag har glömt vad han heter) = Claes Ljungmark
*Rosa = Elina Raeder
*Tränaren = Elina Raeder
*Gustavo = Anders Öjebo?
*Hamburgaren = Annelie Berg Bhagavan
*Osedd skurk = Urban Wrethagen
*Vakterna = Joakim Jennefors

Någon annan som är bekant med denna spel? Jag tror att jag är rätt på rösterna jag listade, men jag undrar över de andra karaktärerna. Jag önskar att jag var bättre på att vara medveten, men det här är allt som jag kunde.
#64
Dubbningar och röster / Skunk Fu
13 januari 2022 kl. 19:22:36
Jag kommer ihåg att Skunk Fu har varit på Barnkanalen flera år sen. Tyvärr så har jag glömt hur figurerna låter så jag vet inte vilka som har gjort rösterna. Jag vet inte om någon annan minns denna serie men jag är ju nyfiken på vilka som har gjort rösterna. Det var ju som sagt år sen jag såg den så jag minns själv inte.
#65
Dubbningar och röster / Ängslige Egon
12 januari 2022 kl. 20:18:58
Hej. Jag har länge undrat vem det är som gör den svenska rösten till Ängslige Egon. Någon annan som är bekant med serien? Jag tycker att han låter som huvudfiguren i Clarence så jag tror att det kan vara Anton Olofsson Raeder men jag är inte säker. Någon som vet?