Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Drottningens corgi (The Queen's Corgi)

Startat av Elios, 27 april 2019 kl. 01:29:03

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Elios

Citat från: gstone skrivet 19 januari 2020 kl. 14:06:51
Kanelen film Brians video framför allt men också Sabersparks recession.

Den säger en massa angående Trumps poppy!  :o

Elios


Elios

Funderar på att skaffa den när den kommer på antingen Blu-ray eller Dvd.  8)

Elios

Var det med dom som gjorde denna som låg bakom Sammys Äventyr samt även Sammys Äventyr 2 och andra belgiska distributörer (eller vad det nu kallas för)?^^

Steffan Rudvall

Denna och Ailos resa går att se på SVT Play just nu.

Anders M Olsson

Enligt en notis i Sydsvenskan skulle Drottningens corgi finnas på SVT Play fr.o.m. idag. Men det verkar inte stämma. Det finns visserligen en sida på SVT Play om filmen, men där står det bara "Senast tillgänglig 16 jan 2022". Det står inget om att filmen skulle komma tillbaka.
https://www.svtplay.se/video/33342682/drottningens-corgi

Drottningens Corgi.png

Daniel Hofverberg

Citat från: Anders M Olsson skrivet 17 mars 2023 kl. 10:55:06Enligt en notis i Sydsvenskan skulle Drottningens corgi finnas på SVT Play fr.o.m. idag. Men det verkar inte stämma. Det finns visserligen en sida på SVT Play om filmen, men där står det bara "Senast tillgänglig 16 jan 2022". Det står inget om att filmen skulle komma tillbaka.
https://www.svtplay.se/video/33342682/drottningens-corgi

Drottningens Corgi.png
Samma notis, eller åtminstone en väldigt snarlik, finns också i dagens Norran (den tidning som tidigare hette Norra Västerbotten, och som lustigt nog huvudsakligen ges ut i norra Västerbotten) - och jag blev också konfunderad över att inte kunna hitta åt filmen på SVT Play... :(

De borde ju rimligtvis ha fått informationen någonstans ifrån...

Anders M Olsson

Sydsvenskan ger sig inte. I dagens tidning påstår de ännu en gång att Drottningens corgi ska finnas på SVT Play.

Drottningens Corgi 2023-03-19.png

Daniel Hofverberg

Citat från: Anders M Olsson skrivet 19 mars 2023 kl. 08:24:48Sydsvenskan ger sig inte. I dagens tidning påstår de ännu en gång att Drottningens corgi ska finnas på SVT Play.
Mycket märkligt - då är frågan om det är meningen att filmen ska återpubliceras på SVT Play, eller om tidningarna har fått felaktiga uppgifter...?

Filmen i sig har ju förvisso släppts på DVD och även som digital hyr- och köpfilm, så den är ju inte svår att få tag i - men förutom att det kostar pengar och de digitala tjänsterna inte går att ladda ned på samma sätt som SVT Play, så har alla dessa också nackdelen att de saknar svensk text för hörselskadade som SVT ju har på allting. Det tycker även jag som fullt hörande ibland är praktiskt, då det dels ibland kan vara svårt att höra vad alla säger och dels är det praktiskt att kunna titta även på lägre volym.

Anders M Olsson

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 19 mars 2023 kl. 10:38:42Mycket märkligt - då är frågan om det är meningen att filmen ska återpubliceras på SVT Play, eller om tidningarna har fått felaktiga uppgifter...?
Jag har skickat frågor både till SVT och Sydsvenskan. SVT har ännu inte hört av sig, men Sydsvenskan svarade nästan omedelbart.

I.o.f.s. visste jag det redan innan, men det är inte Sydsvenskans egen redaktion som sammanställer TV-sidorna, utan ett externt företag som gör TV-sidor till många svenska tidningar. Det är förklaringen till att den felaktiga(?) uppgiften även finns i Norran, och säkert även i flera andra tidningar.

I vilket fall som helst lovade Sydsvenskans redaktör att vidarebefordra min fråga till rätt instans.

Anders M Olsson

Jag har nu fått ett mera uttömmande svar från Sydsvenskan. Tydligen har SVT ställt in publiceringen av Drottningens corgi i samband med ändringar i vårens filmschema. Men av någon anledning har den informationen inte nått fram till TT som sammanställer TV-sidorna. TT skriver: "Känns väldigt snopet att tipsa om något som inte finns. Men svårt att undvika ibland, tyvärr."

Elios

Är ändå väldigt glad över att den kom på svenska biografer till slut! ^^
Wiktoria är ju helt klart bäst i den! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

gstone

Hoppas Wiktoria Johansson medverkar i filmer dubbningar i framtiden !
Humans only have one ending. Ideas live forever.

gstone

Det var ju väldigt dåligt att ine Chhoo Le Na dubbads !
Humans only have one ending. Ideas live forever.

Sabelöga

Citat från: Anders M Olsson skrivet 21 mars 2023 kl. 19:28:32Jag har nu fått ett mera uttömmande svar från Sydsvenskan. Tydligen har SVT ställt in publiceringen av Drottningens corgi i samband med ändringar i vårens filmschema. Men av någon anledning har den informationen inte nått fram till TT som sammanställer TV-sidorna. TT skriver: "Känns väldigt snopet att tipsa om något som inte finns. Men svårt att undvika ibland, tyvärr."
Bra att det löste sej till slut. Det är ju därför man mejlar i  å frågar. Bra gjort 👍
Houba !