Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Statistiken

Startat av Hampus.J, 22 februari 2016 kl. 20:45:11

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Hampus.J

Daniel, vet du om det är något fel på statistiken gällande antal inlägg. När jag kollar står det att de har postats 20 inlägg men när jag går in och kollar "senaste inläggen" hittar jag bara 14(blir väl 15 med det här).

Kanske inte det största problemet men jag tycker det är intressant..
In Donaldismo Veritas

Daniel Hofverberg

Jag tycker att det verkar stämma för dig. Det står att du har postat 17 inlägg, och går jag in och kollar dina inlägg hittar jag 17 stycken.

Eller har jag missuppfattat dig...? Vilken sida syftar du på?

Hampus.J

Jag menar det antal inlägg som totalt har postats av alla medlemmar idag den 22 februari 2016. Om man går längst ner på statistiksidan så kan man ju se hur många inlägg som postats i år, per månad, per dag. Det är det jag menar som verkar vara fel.

Hoppas du förstod nu :)
In Donaldismo Veritas

Daniel Hofverberg

Aha! Då förstår jag hur du menar. Det beror på att statistiken visar samtliga ämnen och inlägg, och det finns administratörstavlor och liknande som de flesta inte har behörighet att se...

Så det är inget fel, utan snarare en bieffekt av att just statistiksidorna visar total statistik över allting, medan de flesta andra sidor utgår ifrån respektive användares behörigheter.