Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Kristin88

#1
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  6 januari 2019 kl. 15:48:08
Det är onekligen väldigt tråkigt att dessa fyra filmer inte släppts på DVD i Sverige - jag tycker alla fyra är väldigt bra och välgjorda. Det var en gång en skog har som sagt släppts på DVD i bl.a. Storbritannien (men dock inte i Sverige) med bl.a. svensk text, men tyvärr inte svenskt tal.

Jag har Det var en gång en skog, Fernfully - Den sista regnskogen och Fantastiska Wilbur på VHS, och Brisby och NIMHs hemlighet har jag inspelad från TV3 med deras omdubb (som i mina ögon är betydligt bättre än VHS-dubbningen).

För Det var en gång en skog har jag redan synkat in svenskt VHS-ljud till den brittiska DVD-utgåvan, och sammanställt en DVD i orörd DVD-kvalitet med svenskt och engelskt tal samt svensk text. :) Jag ordnar gärna en kopia till dig, om du är intresserad.

Jag har tänkt att synka även Fernfully - Den sista regnskogen och Fantastiska Wilbur till DVD-bild, men det har tyvärr inte blivit av än. Med Fantastiska Wilbur är det tyvärr lite problematiskt då en scen som finns med på den svenska VHS-utgåvan saknas på (mig veterligen) alla DVD-utgåvor som finns i världen. Därför skulle man behöva hitta åt den scenen på engelska från annan källa, för att kunna göra färdigt det projektet, om man inte ska behöva klippa bort den scenen (vilket vore väldigt olyckligt).


Jag tar gärna kopior på alla du kan fixa! 👍Hur går vi tillväga?
/Kristin ☺️
#2
Ja kolla gärna med dom och hör av dig!
Tack 👍
#3
Jag eftersöker filmer från min barndom som verkar vara svårt att hitta! Därför vänder jag mig till er för att kolla läget!
Jag är ute efter
Ferngully - den sista regnskogen
Det var en gång en skog
Brisby och Nimhs hemlighet
Fantastiska Wilbur

Är det någon som har dessa versioner med svenskt tal på dvd och är villiga att sälja till mig?
Vore oerhört tacksam för svar!
/Kristin