Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Mathilda Gustafsson

#1
Hur många såna här utgåvor finns det av Hanna Barbera serier? De jag känner till har dubbningar specifikt gjorda för utgåvorna och de blir därför intressanta.

De jag känner till är Yogi Björn - Det stora äventyret, Top Cat Gör stan osäker och Scooby Doo på nya äventyr.

#2
Är det någon som minns ett avsnitt av Pixelklubben där Steffan Rudvall här på forumet tackades? Jag tror det var i ett avsnitt av Pixelklubben men vet inte vilket.
#3
Dubbningar och röster / Mjölktandsmössen
16 april 2024 kl. 20:33:00
Såg att det fanns DVD och VHS utgåvor av serien har dessa samma dubbning som på SVT?
#4
Dubbningar och röster / Breven från Felix
14 april 2024 kl. 11:58:19
Har båda säsongerna av Breven från Felix dubbats?

För det ska finnas 26 avsnitt i säsong 1 och lika många i säsong 2 men på Svensk Mediedatabas står det avsnitt 1:17.

https://smdb.kb.se/catalog/id/003602369
#6
Jag tänker på Filmen om Nalle Puh, Country Bears och En Extremt Långbent film. Alla dubbades flera år innan de användes. Speciellt Country Bears och En Extremt Långbent film som dubbades när filmerna var nya.
#7
Tror ni man kan fixa credits till serien A Kind of Spark? Den ska tydligen vara ganska bra och dubbats till svenska men jag vet inte riktigt var den finns eftersom jag inte har koll på den svenska titeln
#8
Anoo Bhagavan och Måns Eriksson har jag inte någon koll på hur de låter för de har varit bakom dubbningarna men ibland också i dem. Jag har hört Måns i till exempel Nalle har ett stort blått hus men där är rösten till skruvad. Det jag undrar är om någon vet var man kan hitta ljudklipp när dessa två pratar normalt för att få se en bild om deras röster och kunna känna igen dem
#9
Vad är det för konflikt?
#10
Dubbningar och röster / ICarly
31 december 2023 kl. 02:02:42
Sandra Kassman spelar ju Carly i de flesta säsongerna men är det hon som sjunger introt? Jag har alltid antagit det men när jag lyssnar efter så låter det som Emelie Clausen

#11
Dubbningar och röster / Bluey
4 december 2023 kl. 14:54:27
Serien finns ju både på Disney Junior/Disney + men också Barnkanalen/SVT Play så vem har beställt dubbningen? Disney har ju tydligen kontraktet på att de är distributör för serien överallt förutom i Australien.

Men SVT kanske har en egen överenskommelse med BBC? SVT har ju köpt in väldigt mycket från BBC genom åren.
#12
Om Dubbningshemsidan / Reklam
1 december 2023 kl. 13:40:05
Är det bara för mig det ser ut så här när man öppnar en kreditlista på mobilen? Att nästan hela sidan fylls med reklam som täcker allt annat och göra att själva listan inte går att läsa?

Screenshot_Chrome.jpg
#13
Vem är bäst som Sickan? Jag tycker så klart Gösta
#14
Vad tycker ni?
#15
Jag har förstått att lasern har olika färger beroende på om det är CD, DVD eller Blu-ray men hur funkar det? Och har en blu-ray spelare som kan spela upp CD och DVD också tre lasrar eller kan en blå laser läsa skivor som är gjorda för att läsas av en annan färg?
#16
Vad tycker ni om SVT Play nya system där man kan logga in och sammankoppla historiker från olika enheter?
#17
Dubbningar och röster / Den fula ankungen (1997)
4 augusti 2023 kl. 17:14:57
Jag vet att personen bakom Youtube kanalen snor allt innehåll från annat håll men hen har faktiskt lagt upp filmen och jag kan inte hitta den någon annanstans.

#18
Vad tycker ni och vet ni om det finns fler?
#19
Dubbningar och röster / Wonka (2023)
22 juli 2023 kl. 15:45:10
Jag tänkte att filmen förtjänade en egen tråd.

#20
Vilket uttal av Daphne föredrar du i svenska dubbningar? Svenskt eller engelsk?