Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

MisAnthro Pony

Startat av Adam, 15 december 2021 kl. 13:48:58

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Adam

Vad tycker ni om YouTube-recensenten MisAnthro Pony?

Själv anser jag att han verkar vara en av de klokaste film/TV-program/spel-recensenterna på YouTube, med huvudet på skaft när det gäller media som konstform (film, TV-serier, spel m.fl.).
Även om många betraktar honom som "hatisk", så är han egentligen en mycket klok, relaterbar och omtänksam människa bakom skalet på många av sina kommentarer. Vad jag har vetat så har han exempelvis hjälpt en del yngre som ibland utsatts för trakasseri på nätet, och har dessutom inte varit rädd för att tala ut om personliga grejor (efter att ha sett hans "confession"-videos kan jag säga att fann jag honom extra relaterbar).
Jag ser som sagt personligen honom som en äkta förebild, inte bara när det gäller media, men även som person. Han har dessutom ett mycket bra motto; "Think smart, think critically."
Om ni gillar att följa recensenter på YouTube (vare sig ni ser på MonteFjanton, ElectricDragon505 eller Cinemassacre eller andra YouTube-recensenter) så kan jag faktiskt även föreslå MisAnthro Pony (eller MAP, som han även kallas).

...Men som sagt, jag är även nyfiken på era tankar. Vad är era tankar om MAP/MisAnthro Pony?
Glöm inte att tänka smart och kritiskt.
✌🤘

gstone

I don't want think critically  >:!
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Will Siv

- what.