Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Richard M. Sherman (1928-2024)

Startat av Zach66, 26 maj 2024 kl. 14:20:51

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Zach66

Tråkigt att läsa nyheten om hans bortgång. Han somnade in igår, den 25 maj.
Nu är båda bröderna borta. :( :'(
95 år är ju inte fy skam och jag är rätt säker på att han levde sitt liv till fullo och med all den glädje han själv spred genom sina sånger och musik. Men ändå.... man har så många fina minnen av alla berömda sånger i både Disneyfilmer och andra produktioner som han, och hans tidigare bortgångna bror, skapade.
R.I.P.
Vad vore livet utan film?

Disneyfantasten

Tråkigt att höra, men han var å andra sidan väldigt gammal, hans sista projekt som inblandad var förra årets jubileumsfilm Once Upon A Studio.

Må han vila i frid...

Lillefot

Tragiskt att få höra, hans bidrag till både Djungelboken samt flera av Nalle Puh-filmerna kommer jag aldrig glömma bort i hur de lyfter produktionerna.

Ännu en legendar har lämnat vår jord. Hoppas att han får chansen att träffa sin bror samt de andra av Disneys tidigare kreatörer i efterlivet.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Disneyfantasten

Citat från: Lillefot skrivet 26 maj 2024 kl. 15:11:04Tragiskt att få höra, hans bidrag till både Djungelboken samt flera av Nalle Puh-filmerna kommer jag aldrig glömma bort i hur de lyfter produktionerna.

Ännu en legendar har lämnat vår jord. Hoppas att han får chansen att träffa sin bror samt de andra av Disneys tidigare kreatörer i efterlivet.
Hoppas ut med, och såklart självaste Walt Disney.


Skokaka

Kommer aldrig att glömma honom och hans sånger och musik. Vila i frid. :'(

TonyTonka

https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D