Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - moviefan

#1
Filmer och TV-serier / Transformers
19 maj 2024 kl. 20:51:49
Har nu sett uppföljarna på första filmen, de är rätt så bra.  Det ska komma en ny film på bio. Gillar ni dessa filmer ? Jag gillade action scenerna, de är häftiga.   ;)
#2
Hur upplever ni kärlekshistorien i filmer ?

Jag tycker om många filmer som har en fin love story. I många filmer är den helt okej, och i en del är den i vägen. Jag gillar skarpt  Titanic, A Beautiful Mind, Mannen som kunde tala med hästar, Min bäste väns brölop mfl. Även i disneys filmer är kärlekshistorien mycket bra berättad. Även i en del action filmer är den bra berättad. 
#3
Såg nyss Det var en gång en skog, med svenska dubbningen på archive. Filmen hade visst svensk bildversion, och dubbningen var helt okej.  Jag reagerade på att låten på eftertexterna inte var med alls, utan det var instrumental musiken som hördes. Tycker denna film är mycket bra, fast bäst på engelska. Animationen är mycket fin, och musiken av James Horner är mycket passande och fin.  Hittade ingen tråd om denna film, fast jag sökte på den.  
#4
Vila i frid Georg Riedel, han har gjort så mycket fin musik. Musiken till Astrid Lindgren filmerna är mycket fin. Jag gillar verkligen Kalle Teodor m.m.  
#5
Dubbningar och röster / Nalle Puh Filmer
12 februari 2024 kl. 20:43:57
Vilka har ni  ?  Jag har Tigers film (DVD) samt  Filmen om Nalle Puh.  Gillar mest Tigers film, den är så mysig på något sätt. Gillar även  Vårkul med Ru. Har även sett Winnie the Pooh Blood and Honey, den är hyfsat bra.   ;)
#6
Off-topic / Äldre och nyare generationen
10 februari 2024 kl. 14:54:23
Gillar nya generationen barn  tex de äldre disney klassikerna, eller ser de på alla nyinspelningar hellre ?  Vad tror ni ?  
#7
Dubbningar och röster / Tingeling Filmerna
6 januari 2024 kl. 16:02:10
Ser nu den första filmen från 2008, den är bra, och har fin animation. Svenska dubbningen är helt okej.  Gillar ni dessa filmer ? Har även sett Vingarnas Hemlighet, den är också bra.   ;)
#8
Dubbningar och röster / Sagan Om Ariel
30 december 2023 kl. 16:07:15
Gillar den mycket, den utspelas innan första DLS samt även serien.  Tycker den är bättre än 2an.  Svenska dubbningen är helt okej.  Vad tycker ni ?  
#9
Filmer och TV-serier / Julfilmer
11 december 2023 kl. 17:05:43
Vilka ligger er varmt om hjärtat ?  Nedan en lista på de jag gillar

Polarexpressen
Skönheten och Odjuret: Den förtrollade julen
Olofs frostiga äventyr 
Tomten är far till alla barnen 


#10
Filmer och TV-serier / Texning
7 december 2023 kl. 12:05:35
(Startade en egen tråd, om texning) 

Vilka bluray och dvd utgåvor har bra texning ? Tycker det är bra att man kan välja storlek, på SF Anytime.  
#11
Filmer och TV-serier / John Carpenter
19 november 2023 kl. 13:25:19
Jag gillar hans filmer, allafall de jag har sett.  Har endast sett Halloween, The Ward, Starman samt  Ondskans barn. DEn sistnämnda är en av mina favoriter. JC har varit borta från registolen sedan 2010, då han regisserade The Ward.  
#12
Off-topic / Facebook grupper
2 november 2023 kl. 13:53:16
Är ni med många grupper ? Jag har gjort en Disney relaterad grupp. Jag är med i en filmgrupp, samt är själv admin för två grupper. 
#13
Off-topic / Olämpligt Disney (Och i andra filmer)
11 oktober 2023 kl. 14:41:40
(Visste inte riktigt vad denna tråd skulle kunna heta)


https://nypost.com/2021/11/12/can-you-spot-the-racy-hidden-messages-in-these-classic-disney-posters/

Både första postern och vhs omslaget till Den lilla sjöjungfrun, innehöll en penis. Denna bild, togs bort sedan av disney. Postern till Lejonkungen, som ni kan se via länken innehöll en naken kvinna. Har för mig att det förekom någon olämplig bild i första Bernad och Bianca, som sedan togs bort. Vad vet ni ?  
#14
Tycker mycket om denna, mysig att se runt jul. Svenska dubbningen är mycket bra också.  Vad tycker ni om denna fina julfilm ?  
#15
Har ni köpt/hyrt film via SF Anytime ?  Jag har köpt en del filmer, bla Babe och Min bäste väns brölop.
#16
Filmer och TV-serier / Filmer om Andra Världskriget
17 september 2023 kl. 14:40:08
Finns många om det ämnet, jag gillar Pojken i randig pyjamas. Pearl Harbor är bra också.  Vilka gillar ni ? 
#17
Vilka har ni sett ? Kommer ni se någon uppsättning framöver ?  Jag tänkte se Vipeholm, som nu är på Stadsteatern, men det blev inte så. 
#18
Dubbningar och röster / Tummelisa (Olika versioner)
13 september 2023 kl. 19:32:01
Vilken version av Tummelisa föredrar ni ?  Det finns en del tecknade versioner på youtube.  Min favorit är som sagt Don Bluths.  Manga versionen är hyffsat bra.  De andra är inte lika bra, och har ingen bra dubbning.  
#19
Dubbningar och röster / Babe - Den modige lille grisen
10 september 2023 kl. 10:27:28
Tycker denna film är så fin, har mycket fin dubbning också.  Filmmusiken är mycket bra, har mycket fint score.  Tyvärr så finns inte svenska dubbningen på varken bluray eller dvd, utan enbart på vhs.  Gillar ni Babe filmerna ? Jag gillar mest första filmen. Minns inte den andra så mycket. 
#20
Filmer och TV-serier / Bio Tråden
31 juli 2023 kl. 20:56:15
(Startade en tråd om vilka filmer vi vill se på bio, men hittar inte den tråden

Vilka filmer kommer ni se på bio framöver ? Jag ser mycket framemot svenska skräckfilmen Karusell, som har bio premiär i Oktober.  :D