Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Scoobydoofan1

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 167
31
Om Dubbningshemsidan / SV: Frågor till administrationen
« skrivet: 6 november 2021 kl. 21:16:55 »
Hur mår vår vän Daniel Hofversberg?  :) (en fråga av omtanke)
Har nånting hänt?

32
Streamingtjänster, TV-kanaler och VHS/DVD/Blu-Ray / SV: HBO Nordic/HBO Max
« skrivet: 26 oktober 2021 kl. 15:27:40 »
Warner äger väl rättigheterna till de tre första Pokémon filmerna i länder utanför Japan.
Hur ser det då ut med yu gi oh duel monsters och yugi oh GX?

33
Streamingtjänster, TV-kanaler och VHS/DVD/Blu-Ray / SV: HBO Nordic/HBO Max
« skrivet: 26 oktober 2021 kl. 15:19:49 »
Hur det det ut för serier som warner bros inte äger? Yu gi oh Duel Monsters, Yu Gi Oh Gx!, och pokémon osv? Kommer dom vara på HBO max eller kommer dom företagen som äger dom göra sin egen streaming service?

34
Filmer och TV-serier / SV: Diskutera gamla tecknade tv-serier?
« skrivet: 24 oktober 2021 kl. 08:02:07 »
Rasten vad bra men inte riktigt Brandy och Herr Morris.  8)
Den andra nämnd serien var ju början på försämringen Disney serier osv. Det var början på att Disney gjorde sämre serier.

35
Off-topic / SV: Global uppvärmning
« skrivet: 24 oktober 2021 kl. 07:59:03 »
Detta hoppas jag inte blir aktuellt på ett tag.  :o
Du har väl märkt att vintrarna har varit milda jämfört med runt 10 år bakåt eller? Resultatet är redan här och det förväntas att vara mer sämre framåt.

36
Off-topic / SV: Filmer & Serier ni önskar fanns utgivna i Sverige
« skrivet: 22 oktober 2021 kl. 12:57:15 »
Dom sista 2 specialerna från snobben skulle va bra att ha på scanbox dvd utgåvorna.

37
Streamingtjänster, TV-kanaler och VHS/DVD/Blu-Ray / SV: Discshop läggs ner
« skrivet: 21 oktober 2021 kl. 14:00:09 »
Jag har också fått samma mail idag, och det var verkligen sorgliga nyheter. Med Discshop borta innebär ju det att det i Sverige i stort sett bara finns CDON och Ginza kvar, och de sistnämnda har ju ett tämligen begränsat utbud bland nyare filmer (men däremot ofta bra priser bland äldre filmer). Med färre butiker ökar ju också risken att priserna stiger, då det blir mindre konkurrens. :(

Det blir också en stor nackdel vad gäller att hitta åt saker och ting, då CDON har ett sämre gränssnitt när det gäller att bläddra bland titlar. På CDON finns exempelvis ingen möjlighet att visa alla titlar sorterat på releasedatum, eller att se alla titlar från en viss distributör; som varit Discshops starkaste sidor. På CDON finns det heller inte kvar utgångna titlar, så man kan se information om och releasedatum för titlar som inte längre går att köpa; som gör att det blir betydligt svårare att få fram uppgifter om gamla utgångna DVD-utgåvor; eller ens att se vilka filmer som har släppts på DVD respektive Blu-Ray i Sverige. :(

Dessutom var jag platinakund hos Discshop, vilket framförallt innebär billigare fraktkostnad (10 kr för en vara och 20 kr för två eller fler varor) - allt detta går man ju miste om nu, och det blir dyrare fraktkostnad framöver...
Ja, tyvärr finns det en viss risk att filmbolag kan se detta som ett tecken att röra sig mer och mer bort från fysisk försäljning, vilket vore oerhört tragiskt...
I det här fallet kan man nog inte skylla på streamingtjänster, utan som de också skrivit i ett av de två mailen beror det här nog huvudsakligen på att Adlibris har ägt Discshop de senaste åren - och de vill nu tydligen fokusera på sin kärnverksamhet, som förstås är böcker.
Det här var verkligen dåliga nyheter att höra. Väldigt trist. En till spik på dvd och blu ray.

38
Dubbningar och röster / SV: Yu Gi Oh
« skrivet: 19 oktober 2021 kl. 23:49:49 »
Sålde väl inte tillräckligt bra, skulle jag tro. Yu-Gi-Oh har aldrig slagit särskilt stort i Sverige i jämförelse med Pokémon och Digimon.

... Och jag får deja vu - har in jag skrivit exakt samma sak redan i en annan tråd?
Kunde inte hitta den andra tråden, osäker på vart den var så skapade en ny tråd. Yu gi oh må inte ha varit så populärt i Sverige vilket är konstigt. Dom borde ha dubbat färdig Yu Gi Oh Duel Monsters, hittills så fortsätter dom fortfarande med pokémon vilket tar aldrig slut. Vad är det för säsong nu? Säsong 22?

39
Dubbningar och röster / Yu Gi Oh
« skrivet: 18 oktober 2021 kl. 21:15:12 »
Osäker om det finns en tråd för det här men undrar hur många avsnitt av ”Yu Gi Oh duel monsters” var dubbade till svenska och varför dubbade inte hela serien till svenska medan dom fortsätter med att dubba pokémon som har många säsonger jämfört med bara ”Yu Gi Oh duel monsters” som hade 6 säsonger, detta inkluderar också ”Yu Gi Oh GX!”. Varför dubbade inte båda serierna till det sista avsnittet?

40
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 19:41:40 »
Jag hat förlorat hoppet för Paramount+. De fyller på dåligt sedan realese har endast 10serier tillkommit och många serier är ens inte kompletta.

Paramount+  känns endast som de kom med i Sverige endast för att promota sitt märke och inge mer.
Dom misslyckades väldigt mycket med det här, i början så hade man hoppats på nånting bra men ärligt talat så är Paramount+ bortkastade pengar. Man borde hoppas istället på att HBO max har bättre koll när det gäller norden med språken osv.

41
Dubbningar och röster / SV: Snobben (Eurotrolls dubbningar)
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 17:53:16 »
Hur är den nya snobben serien från Apple jämfört med den från SVT? Med röster och animation.

42
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 17:49:20 »
Har inget av gingesrs dagbok av Jetsons säsong 2 så är det mest från cartoon/boomerang
sedan av säsong 1 ocj 3 är något avsnitt från TV3.

Jag söker först främst TV3 dubbning på Jetsons då merparten av säsong 3 eller om det var säsong 1 sändes på TV3 och kanske ngn enstaka gång på CN. Medan Boomerang endast sände hela s2 + några avsnitt av säsong 3.
Frågan är om TV3 dubbade hela serien familjen jetsons eller om det blev som familjen flinta. Gingers dagbok borde nog dyka up på Paramount+ om dom kommer åt ljudspåren eller så blir nog serien omdubbad som Disney gjorde med ducktales.

43
Filmer och TV-serier / SV: Söker animerade serier
« skrivet: 16 oktober 2021 kl. 16:36:13 »
Update på serier som jag söker

Avsnitt som jag saknar av flinta (Skicka pm så skriver jag vilka
Nästan hela säsong 1 och delar av säsong av Jetsons)
Får i Storstan
Nästan hela Bambubjörnarna
Gingersdagbok
Reglar Academy
Yogi björn serierna
Young Robin Hood

och många fler serier. Försöker skaffa ett helt arkiv av dubbat :)
Vilken dubbning när det gäller the jetsons? Har du avsnitt av gingersdagbok?

44
Dubbningar och röster / SV: Familjen Flinta
« skrivet: 14 oktober 2021 kl. 22:29:12 »
När det gäller familjen flinta så kommer bara säsong 1 & 2 och ett par avsnitt från säsong 3 ha mediadubb dubbningen. Om säsong 3 & 4 hade mediadubb varför köpte då warner bros inte loss dubbningen för säsong 3 & 4? Mycket mer händer ju i dom 2 säsongerna med tanken på att båda Fred och barney blev ju föräldrar osv.

45
Dubbningar och röster / SV: Hey Arnold svenska avsnitts.
« skrivet: 13 oktober 2021 kl. 07:40:16 »
Långfilmen Hey Arnold - The Jungle Movie finns tillgänglig på Paramount+ (med svenskt, norskt, danskt, finskt och engelskt tal utan text), men TV-serien lyser fortfarande med sin frånvaro. :(
Det var synd att höra. Verkar som Nickelodeon är värre med ljudbanden än Disney.

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 167