Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Snobben (Eurotrolls dubbningar)

Startat av TonyTonka, 31 augusti 2008 kl. 21:23:03

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

Citat från: Oskar skrivet 11 april 2024 kl. 10:55:12Nu är upp i ett tusen kronor för begagnade filmer där är inte klok. Vem vill betala för ett tusen kronor för begagnade filmer.
Även om jag håller med dig i sak, så är det ju faktiskt två DVD-boxar; så det går inte riktigt att jämföra med enskilda filmer - dessa två boxar innehåller ju faktiskt 7 olika DVD-filmer (3 + 4), som utöver boxarna även har sålts individuellt.

Men fortfarande lite väl mycket pengar; inte minst då man ju vid begagnade filmer aldrig kan veta hur skicket är och om skivorna är repiga eller inte - att köpa begagnat medför ju alltid en viss risk. Dessutom vet vi ju som sagt inte var auktionerna stannar, då en tusenlapp bara är utgångsbudet...
(Hade det varit "Köp nu", så man hade varit säker på att få boxarna för det priset, så hade det varit en liten annan femma; om än fortfarande för mycket pengar)

Scoobydoofan1

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 april 2024 kl. 11:23:21Även om jag håller med dig i sak, så är det ju faktiskt två DVD-boxar; så det går inte riktigt att jämföra med enskilda filmer - dessa två boxar innehåller ju faktiskt 7 olika DVD-filmer (3 + 4), som utöver boxarna även har sålts individuellt.

Men fortfarande lite väl mycket pengar; inte minst då man ju vid begagnade filmer aldrig kan veta hur skicket är och om skivorna är repiga eller inte - att köpa begagnat medför ju alltid en viss risk. Dessutom vet vi ju som sagt inte var auktionerna stannar, då en tusenlapp bara är utgångsbudet...
(Hade det varit "Köp nu", så man hade varit säker på att få boxarna för det priset, så hade det varit en liten annan femma; om än fortfarande för mycket pengar)
Men man kan se med tydligt öga att båda boxarna är inplastade, samma sak för DVD utgåvorna, allting är oöppnad och helt nytt, det är ovanligt med tanken på att Snobben samlingen av Scanbox är ute ur print och inga nya exemplar är tillgängliga i marknaden, det är bara vad redan finns i andrahands DVD marknaden och personliga samling, om nån vill sälja DVD utgåvorna osv, det är likadant med andra eftertraktade DVD utgåvor av vare sig det gäller filmer eller serier. Samlingen kommer säkert att vara dyrare med tanken på att slutpriset på den andra annonsen utan DVD box omslagen var 2550 kr. Varför skulle inte den här samlingen gå upp till liknande pris med tanken på att det är sällsynt DVD samling av Snobben?

gstone

[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Daniel Hofverberg

Citat från: gstone skrivet 14 april 2024 kl. 15:43:26Vilken dubbning är det här ?
Den där VHS-utgåvan borde ha originaldubben från 1980-talet av Gothenburg Sound och Urmas Plunt. :)

Scoobydoofan1

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 april 2024 kl. 09:43:43Sannerligen inte billigt, dock. Ett utgångsbud på 1000 kr, och så vet man ju aldrig var budgivningen stannar...

1000 kr kan väl för all del vara någorlunda skäligt för båda boxarna tillsammans (inte alls billigt, men någorlunda inom rimlighetens gräns), men det förutsätter ju att bara en person lägger bud så att priset inte trissas upp.
Budet gick upp till 1830kr, boxen är så förbaskad sällsynt att man blir tvungen att buda så hög, inte bara det men som du och alla andra vet så är tillverkas inte DVD utgåvorna längre, dom har varit utgångna i hur många år nu? Inte bara det men exemplaren är nya och oanvända, hur ofta kan man hitta det? Hoppas bara att DVD skivorna fungerar utan problem och att dom spelas upp utan att nånting går fel.

BPS

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 22 april 2024 kl. 00:07:55Budet gick upp till 1830kr, boxen är så förbaskad sällsynt att man blir tvungen att buda så hög, inte bara det men som du och alla andra vet så är tillverkas inte DVD utgåvorna längre, dom har varit utgångna i hur många år nu? Inte bara det men exemplaren är nya och oanvända, hur ofta kan man hitta det? Hoppas bara att DVD skivorna fungerar utan problem och att dom spelas upp utan att nånting går fel.
Jag hade tur, hittade båda boxarna i en Secondhand butik så blev 50 kr totalt för båda. Jag påpekade faktiskt att priset var väldigt lågt men butiksbiträdet sa "Det som är på prislappen gäller, spelar ingen roll vad värdet egentligen är"

Scoobydoofan1

Citat från: BPS skrivet 22 april 2024 kl. 00:11:13Jag hade tur, hittade båda boxarna i en Secondhand butik så blev 50 kr totalt för båda. Jag påpekade faktiskt att priset var väldigt lågt men butiksbiträdet sa "Det som är på prislappen gäller, spelar ingen roll vad värdet egentligen är"
Du borde inte ha påpekat, bara köpt det sen efter köpet så kunde du påpeka hur mycket du ville när det gäller boxarna av snobben. Du hade väldigt mycket tur med att köpa båda boxar för 50 kronor.

BPS


Scoobydoofan1

Citat från: BPS skrivet 22 april 2024 kl. 09:47:56Varför? De är ju värda mer än 25kr per box.
Ingen anledning, menade bara att du kunde påpeka efter du har köpt DVD boxarna då försäljaren inte kan göra nånting åt saken för att samlingen är i din och att den inte kan säljas längre med tanken på att du köpte scanbox utgåvorna.

BPS

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 22 april 2024 kl. 10:03:02Ingen anledning, menade bara att du kunde påpeka efter du har köpt DVD boxarna då försäljaren inte kan göra nånting åt saken för att samlingen är i din och att den inte kan säljas längre med tanken på att du köpte scanbox utgåvorna.
Det känndes moraliskt fel att inte påpeka det då det var en butik som sänkte sina inkomster till välgörenhet.

Scoobydoofan1

Citat från: BPS skrivet 22 april 2024 kl. 10:30:09Det känndes moraliskt fel att inte påpeka det då det var en butik som sänkte sina inkomster till välgörenhet.
Förstår den delen.