Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Igthorn

#346
Citat från: Erika skrivet 12 juli 2006 kl. 20:13:40
Här finns det en bild (och lite information) på Peter Wanngren och Kerstin Andeby (som också har varit med i någon enstaka dubbning).
http://www.musikrummet.net/skivbolag/biografi.htm
Det finns säkert fler bilder på hemsidan (jag har inte tittat).  :)


Intressant, hade alltid fått för mig att han hade mustasch av någon anledning..

http://www.musikrummet.net/studio/bilder/bildsid/4.jpg
Hittade en till bild om man kollar in i studion.
#347
Glada leenden är alltid trevligt.  ;D
Förresten, ingen som sett bilder på några av de gamla disneydubbare som höll på mycket under 90-talet? (Typ Bertil Engh, Peter Wanngren, Hans Gustafsson, m.m.)
#348
Dubbningar och röster / SV: Annelie Berg
12 juli 2006 kl. 18:59:36
Synd att jag inte hann höra henne på radion innan. Men får passa på att framföra mina lyckoönskningar till Annelie med familj. Ser fram emot att höra henne på radion igen.
#349
Off-topic / SV: Cartoon Network old school ;)
10 juli 2006 kl. 03:06:06
Minns verkligen ocksoa att jag inte foerstod soa mycket engelska nog att foerstoa dialogen. Daeremot minns jag ett avsnitt av Captain Planet daer de visade att man skulle skydda sig mot solen med loangarmade troejor (loater dock vaeldigt varmt...). Voart hus fick ju inte kabeltv foeraen -97, daermot hade min kompis som bodde typ 100 meter bort detta. Soa det haende att jag kilade oever dit och kollade.
Kommer ihoag poa rak arm Top Cat, Familjen Flinta, Familjen Addams (den loanga varianten, inte kortserierna som noagon naemnde), Jetsons (boada dubbningarna), Captain Planet, what-a-cartoon, Jonny Quest (boade nya och gamla), Scooby, och alla de daer helskumma kortfilmerna Hanna-Barbera gjorde.
Dexter har jag nog aldrig gillat, dels gillar jag inte konceptet, sen har jag rysligt svoart foer tjejen som spelar Dexter (tyvaerr).
#350
Off-topic / SV: Barntrean Old School
10 juli 2006 kl. 02:53:09
Loater som vaersta svart hoal med gamla serier med andra ord. Noagot exempel poa en soadan serie?
#351
Off-topic / Cartoon Network old school ;)
9 juli 2006 kl. 16:22:22
Taenkte hoera om noagon minns tiden med cartoon network innan de gjorde om allt och boerjade med Dexter och kompani?

Minns sjaelv en serie som bestod av en massa bjoernliknande varelser som bodde uppe i traeden (inte Ewokerna dock) och slogs mot noagon ond drake om jag inte minns helt fel...
#352
Off-topic / SV: Barntrean Old School
9 juli 2006 kl. 16:16:43
Har foer mig att jag saett noagra av de ovan naemda visas poa Jetix (fd. Foxkids) foer ett tag sedan, de kanske fortfarande goar daer aennu?
Det goar inte att poavaerka Trean att boaerja reprisera gamla "old school" saker? Eller blir det massa kroangel med raettigheter foer dem doa?
#353
Citat från: Christian Hedlund skrivet  6 juli 2006 kl. 19:30:11
Jag tror jag träffade Louise på Morgan Kane för länge sen ... och ja .. håller med om att bilden är gammal.

Men Annelie är sig lik kan jag säga :D
Har hon fortrarande samma frissyr menar du? Hon laer aldrig dyka upp utanfoer radio tro? Vore kul att se hur hon ser ut nu foertiden, och inte minst se henne i "verkligheten". Noagon som vet naer den daer bilden aer froan foerresten?
#354
Dubbningar och röster / SV: Dan Ekborg ;D
2 juli 2006 kl. 13:33:53
Visst ja, den kommer jag ihag. Jo, tycker han har valdigt behaglig rost ocksaa. Men hade inte hort det dar om att han skulle vara otrevlig privat tidigare. Var har ni hort det?
#355
Dubbningar och röster / SV: Dan Ekborg ;D
1 juli 2006 kl. 01:34:48
Lokala krogen...? Wow, varsta spy-bar? ;)
Han har val spelat i Aladdin ocksa om jag inte minns fel.
#356
Dubbningar och röster / SV: Annelie Berg
28 juni 2006 kl. 16:23:04
Sant ar verkligen trist. Trakigt att inte veta vad for roliga typer som ligger bakom de dar rosterna som hors... Vilar annu mangen fragetecken i mitt huvud kring lika mangen serier och filmer...
Synd att jag inte far in Lugna Favoriter har borta. Hade varit trevligt att lyssna pa nagot annat an japanska inspelade roster och vilsna jankare overallt..
#357
Jag sag serien De drabbade for nagra ar sedan. (om nagan undrar varfor jag skriver sa konsigt sa beror det pa att jag inte ar i Sverige f.n.) Dar var tydligen Ingemar Carlehed med, utan att jag hade nagon aning om det. A andra sidan brot han ju pa finska i serien sa det var lite svart att identifiera...
#358
Dubbningar och röster / SV: Ovid och hans gäng
18 juni 2006 kl. 06:31:58
Få se nu... vad var det den hette...

http://www.boavideo.com/

Jag ska hojta till om jag ser den någonstans.
Hade gärna köpt den själv men problemet är att
hyllan är ganska överfull ;)
Lycka till med letandet.
#359
Dubbningar och röster / SV: Ovid och hans gäng
16 juni 2006 kl. 20:04:14
Är du fortfarande på jakt efter serien i fråga?
Skulle rekommendera Gameshop.se, Boavideo i Hudiksvall eller möjligtvis Tradera. De brukar ha ganska många gamla filmer, hittade Greve Duckula på gameshop häromdagen.
#360
Dubbningar och röster / SV: Bakgrunds musik
11 juni 2006 kl. 19:10:52
Håller med. Nu har jag inte sett mer av jänkarnas Sailor Moon dubbning än jag psykiskt klarat av, däremot har jag läst en ganska lång redogörelse för alla ändringar och omritningar som skett...