Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Innan mobiler

Startat av Adam Larsson, 6 augusti 2022 kl. 18:23:02

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Fred

Citat från: Steffan Rudvall skrivet  6 augusti 2022 kl. 22:25:01Metro kom till Malmö i slutet av 90-talet och man kunde ta en sån tidning lite var som helst i stan så att de fanns på bussarna här är inget konstigt. 2019 ska Metro ha lämnat Sverige helt.
Vi hade Metro i Jönköping också och det hände att folk lämnade dem på bussäterna. 

Steffan Rudvall

Citat från: Fred skrivet  6 augusti 2022 kl. 22:41:16Vi hade Metro i Jönköping också och det hände att folk lämnade dem på bussäterna.
Så var det inte här, utan det fanns en tidningslåda på varje buss.

Daniel Hofverberg

Citat från: Adam Larsson skrivet  6 augusti 2022 kl. 22:26:00Så ni har inga gratis tidningar i Skellefteå?
Inte direkt. Det finns visserligen Skellefteåguiden, som skickas hem till alla hushåll och kommer ut med runt 10  - 11 nummer per år. Men det är inte direkt någon traditionell tidning, då varje nummer består av minst 60% reklam (dels traditionella annonser men i lika stor omfattning annonser förtäckta som artiklar) och framförallt innehåller guider och tips på aktiviteter runt om i Skellefteå; d.v.s. väldigt få nyheter och mer traditionella tidningsinslag.

Det är nog allt vi har i Skellefteå. Under ett fåtal år runt början/mitten av 2000-talet fanns Metro här, men den försvann efter ett par år när Metro valde att koncentrera sig på enbart storstäderna. Men det är nog också allt som någonsin funnits här...

Fred

Citat från: Steffan Rudvall skrivet  6 augusti 2022 kl. 22:50:51Så var det inte här, utan det fanns en tidningslåda på varje buss.
Det hade vi här också men den var alltid tom.

Goliat

Från 40-talet:

Vilade
Läste
Stickade
Rensa sin handväska

Från artikel angående minnen av hur bussresor var under 40-talet.

De nämnde inte titta ut eller att de pratade med varandra så....ja who knows.

Dubintrested

Jag spelade på mitt Gameboy Pocket