Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter skådespelaren Gunnar Ernblad i efternamn?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Disneyfantasten
 - 27 oktober 2019 kl. 19:11:42
Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 17:43:46
...och jag är fortfrande lite så sur för att Stellan inte kounde ta tid att dubba sig själv då är svensjk. Jag hatar när filmer svenskar i dubbas och svensk inte  dubar siig sjölv. Det drev mig galen med Pingvinra från madagaskar. Det så irterande att Peter Stormare inte kunde dubba sig själv på Svenska ! >:( Det gör ganska förbannad.

Jag håller med dig att det är förargligt när en svensk skådespelare som medverkat i originalversionen inte medverkar i den svenska dubbningen, Stellan Skarsgård borde verkligen ha dubbat Hertigen...

Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 17:43:46
Jag köpte Dator animerad Ferdinad. men den var dålig tyckte jag när jag såg den.

Tack för att du påminde mig om att Blue Sky Studios version av Ferdinand (2017) existerar, den filmen har jag inga planer alls att se då jag absolut föredrar kortfilmen från Disney som brukar visas på julafton, där den legendariske Hans Lindgren är berättaren...

Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 17:43:46
Det Rengar Köttbukkar tycker illa om för att matt i dom filmerna ser så äklig ut av någon andling att tapar avtite av ett se på dom filmerna.

Tack för att du påminde mig om att Det Regnar Köttbullar existerar, jag har inte sett den filmen heller men den ser inget vidare ut alls, köttbullar är ju så goda så att låta det regna köttbullar i en animerad film tycker jag är helt sinnessjukt...
Skrivet av gstone
 - 27 oktober 2019 kl. 18:00:40
Citat från: Simon Axelsson skrivet 27 oktober 2019 kl. 17:05:23
Jaha... 100 kr rabatt. Du måste ha missat en nolla, du har nämligen bara skrivit "10 kr".

Ha Ha jag hade missat en nolla !
Skrivet av gstone
 - 27 oktober 2019 kl. 17:43:46
Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:58:41
Jag kommer att köpa Toy Story 4 omkring våren 2020... (och Frost 2 omkring sommaren-hösten 2020)

Babybossen, Kapten Kalsong, Angry Birds, Lego Filmen och Emoji Filmen kommer jag garanterat ALDRIG NÅGONSIN att införskaffa...

Jag köpte Tim Burton's Alice i Underlandet begagnad förra veckan och kommer förmodligen också att inhandla Maleficent-filmerna, Berättelsen om Askungen, Alice i Spegellandet, Skönheten och Odjuret (2017), Aladdin (2019) och Lejonkungen (2019), Lady och Lufsen (2019), Mulan (2020), Cruella (2021), Svärdet i Stenen, Pinocchio, Den Lilla Sjöjungfrun, Snövit och De Sju Dvärgarna, Peter Pan och Ringaren i Notre Dame, men dessa får vänta... (den enda som jag garanterat ALDRIG NÅGONSIN kommer att införskaffa är Djungelboken (2016))

Dumbo (2019) kommer jag iallafall utan tvekan att köpa så småningom...

Alla spelfilmsversioner tänker jag endast äga på DVD, jag struntar i om det blir för lite bonusmaterial...

Mary Poppins Kommer Tillbaka och Christoffer Robin & Nalle Puh kommer jag dock utan tvekan att köpa så småningom...

Jag är dock försiktig med min ekonomi så att jag kan spara ihop framöver...


Jag köpt Emoji Filmen på rea för jag kunde ett motstå en film med så många kända röster ! Trots hela världer värka hata filmen. Och jag klpte den fösrta angry Birds filmen för jag gillade den på bio. Jag köpte Dator animerad Ferdinad. men den var dålig tyckte jag när jag såg den.
Jag köpte Berättelsen om Askungen fat utan svensk tal får jag gillade inte dubbning alls på den tiden och ogillad att filmen hade dubbat överhuuvudtageet och jag är fortfrande lite så sur för att Stellan inte kounde ta tid att dubba sig själv då är svensjk. Jag hatar när filmer svenskar i dubbas och svensk inte  dubar siig sjölv. Det drev mig galen med Pingvinra från madagaskar. Det så irterande att Peter Stormare inte kunde dubba sig själv på Svenska ! >:( Det gör ganska förbannad.

Jag köpte inte Christoffer Robin och Nalle Puh för jag tyckte att se den en gång räkte ovh jag köpte int sköbnheten och Odjuert live action för jag kommer altid välja att se s´den animeras isället !

Jag undvek Babybosenn och Husdjurens hemliga Liv 2 för recessionerna var så dåliga. Och jag tror Storkarna finns på netflix så jag välja bara se den där !

Det Rengar Köttbukkar tycker illa om för att matt i dom filmerna ser så äklig ut av någon andling att tapar avtite av ett se på dom filmerna.

Smallfoot ser också bara på netflix och Lejo Najgo såg jhag end gång. Den var jätte bra men jag kände inget behov av att köpa den.

Turbo undvek jag för den var allmänt sågad. Jag äger Rio 1 men jag hört att två är sämre och Magnus Härnmstam dog så han kunde inte komma tillbaka- Vilket fick at fast bbesluta att strunta i filmen. Jag äger Lego Batman på Blu Ray men för jag ogillade den svenska rollistan var jag noga köpa den utan svenskt tal.

Om jag köper dom fem legedrna gör jag det också utan svenskt tal för Jesper någonting  som gör huvudrollen har jobbig röst att lyssna på.

Jag har Into The spiderverse på Svensk Blu Ray för den svenska hade 3D blu ray och inte den brtiska. Jag äger Lånaren Arriettypå två blu ray för två olkia dubbnningar gjords för USa och England och jag vill höra båda.

Tänker inte se Home för den värkar superdålig och den förliga Snönman värka son en film barn kan gilla men som inte personligen skulle tycka om.

Jag äger också alla Shrek filmerna på Blu Ray och dom flesta av Disney dvd uppföljarna på dvd. Jag köpte Askungen två bara för att Adeplhson komn tillbaka som Styckmorden och Gunilla Åkerson var med !

Jag köpte pochontas 2 för attr jag gillada att Towa Carson var med. Och jag köpte Lady och Lufsen 2 för att alla skådespelare från omdubbning verkade ha kommit tillbaka utom Lena Erckson antar jag då hon väl redan bode i Dnamark när filmen gjords.  Och för att jag alltid gillkar när Gunvor Pontén dubbar !

Jag köpt alantis för 10 kronor för ALLA skådespelare kom tilllbaka och jag köpte Belles Magiska Värld för att Jan Malmsjö occh Meta Velander kom tillbaka. Jag köpte Micke och mOlle 2 dör jag vill höra hur dom nya rösterna till Änkan Tweead,Amos och Chefen lätt och för att Iwa Boman och Hans Whalgren var med i roler.

Jag köpt Aladdin uppföljarna nbär jag var knppat tånring inte mer än 14 och fortfarande bara gillade Disney tecknat i allmenthet och behäll dom för att dan Ekborg var med i båda. Vet inte varför jag köpte simbas skatt då Timon och Pumba har andra röster. Jag har helt glömt var för jag köpt den. men den var en okej filnm och det var jätte kul att Zazu hade kvar samma röst !

Köpte Svanprinnsan 2 för Christan Scholin kom tillbaka ovch John Harrysson hade en av rollerna.

Köpt flyplan två för jag älskar Pernila whalgrens mnamma och papa som både är sakådspelare och gifta än idag spelade gift par i filmen. det kände välidigt kul !

Jag ogilade Ringaren i nOtere dam 2 så jag såöde den. Men sen imsåg jag att jag ändå vill ha film i ägo för Siw Malmqvist var med. så jag var tungen att köpa om den  för tre dubbla prist tnästan tyär. Köpt Trazan 2 för att Charrlottte strandberg fortfrande var Tuffus och Anita Wall var ebn av skurkarna. Köpt bilar 2 avsyked den gav bort den köpte om den får jag upttäcket att rösterna var bra. mEWn irniskjt nog tycktwe jag fortfrande illa om filmen  när såg om den ;D Ska man skratta eller gråta ?

Jag äger också Kirkou oich Vildjuren för det ät en av dom få animerad filmer skryter med sin svanska röster på fodralet liket jag älskar att den gör ?

Tycker inte om Minou - kattflickan men jag har kvar den ändå för den har så många bra dubbare  och jag äger 5 fem kopior av Ice Age 1 . Det råkade bli så genom en serie omständigheter.

Jag har också Dumma Mig ett för att den var in en köp 2 för priset av en kampajn och jag har Dumma Mig 3 på dvd för att Gruäsa mamma kom tillbaka i den. Sing har några bra röster men handling värkar så ointersant att jag inte årka se eller än mindre köpa filmen. Jag äger Vaiana på Blu Ray för att jag ÄLSKAR den film 1 och tycker det är den bästa mordena Disney film om har  gjort och jag köpt kogängt som barn och behöll den för att Loea Falkman och Siw Malmqivst var med !
Tycker illa pom Lilla Kyligen. Men jag var så hjärndöd att jag köpte  filmen fast jag vist att jag inte gillade den födratt var fut av bra röster. Undrar o,m jag är efterbliven ?

Nu orkar inte berätta mer om vilka animerad filmer jag äger förutom att säga att jag nyss fick hem Ugly ´dols från Discshop eftersom jag bokasde den dagenefter jag såg den på bio och att jag tänker köpa Playmobill filmen när den kommer ut för dubbning av den var superbra.

Jag äger ochså 102 dalmatiner för att Mona Seilitz , Torsten Wahlund  , Hans Lindgren - och  den stort skande Johannes Brost  alla var med som röster i den.

Jag hade super tror och hitta en site som sålklde Tummelis med svensk tal vilket är så tacksam över.

Jag äger tre av Tingeling, Fast en av dom utan svensk tal för jsg vägra köpa den med Svenskt tal eftersom dom bytte ut Tingelings röst !

Jag äger Kubo med svensk tal för att Gustav Levin , Astrid vad hon nu hete´ter och Linda Hedlund är alla med. äger ingen stuart litte film för dom tråikha men äger Gustaf filmerna för Billmuarry är ett bra val för Gustaf och jag fick tvåan för 10 kronor och den första för 1,50 pund ! Väldigt överkomligt ! om ni frågar mig.




Skrivet av Simon Axelsson
 - 27 oktober 2019 kl. 17:05:23
Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 16:49:36
'

Ja ! Från 179 kr till 79 kr. Det kallar ja kjap.

Jaha... 100 kr rabatt. Du måste ha missat en nolla, du har nämligen bara skrivit "10 kr".
Skrivet av gstone
 - 27 oktober 2019 kl. 16:49:36
Citat från: Simon Axelsson skrivet 27 oktober 2019 kl. 16:29:20
??? Om det där beror på autokorrigering är jag verkligen förvånad...


Är det ett kap?


The Emoji Movie förstår jag, men de andra väcker några frågetecken, speciellt Lego-Filmen. Vad är det för fel med dem?
'

Ja ! Från 179 kr till 79 kr. Det kallar ja kjap.
Skrivet av Disneyfantasten
 - 27 oktober 2019 kl. 16:47:32
Citat från: Simon Axelsson skrivet 27 oktober 2019 kl. 16:29:20
The Emoji Movie förstår jag, men de andra väcker några frågetecken, speciellt Lego-Filmen. Vad är det för fel med dem?

Jag har inte sett någon utav filmerna, men jag kan se på lång väg att de inte är några höjdare...

Lego Filmen för att jag inte gillar Lego-animation alls (Lego Frost är okej, men skulle tjäna på att ha samma animation som antingen Trassel Serien eller Sofia Den Första/Elena Från Avalor)

Angry Birds Movie för att de ser ut exakt som i Angry Birds (karaktärerna ser fula ut och i vilket fall som helst har jag aldrig varit särskilt förtjust i Angry Birds iallafall)

Babybossen är riktigt fult animerad, dessutom så tycker jag det är helt larvigt att bebisar pratar och beter sig som vuxna (även Kapten kalsong har ful animation tycker jag och den verkar rentav fulare än Babybossen, både dessa filmer får mig att tänka att DreamWorks hade för låg budget på sina originella filmer, men det lättar lite nu när Den Förfärlige Snömannen kommer och den ser jättebra ut, så den kommer jag att köpa, likaså alla andra DreamWorks-filmer utom de Babybossen och Kapten Kalsong)

Förutom att Emoji Filmen floppade på bio så ogillar jag den just för att jag tycker det, liksom i fallet med Lego och Angry Birds, är helt larvigt med Emoji på film, dock är Emoji rentav ännu värre än vad de andra fyra (eller fem) är tillsammans...

Nu skulle jag vilja fråga tvärtom; vad är det med filmerna som du gillar?
Skrivet av Disneyfantasten
 - 27 oktober 2019 kl. 16:31:20
Citat från: Erik Dahlberg skrivet 27 oktober 2019 kl. 16:05:12
Jag trodde du inte gillade live-action versionerna, varför köper du dom då

Egentligen är det faktiskt bara Djungelboken (2016) som jag tycker genuint illa om, de andra var det ingenting fel i sig på...

Jag köper dem för att höra dubbningarna i sin helhet (det tycks vara den enda lösningen), men jag köper dem begagnade där de inte drar in några summor... (jag skulle dock tro att de lär bli svåra att hitta begagnade), vissa saker i flera av dem är otroligt intressanta, som nya karaktärer exempelvis Dalia, osv. och flera röster är bra ex.vis. Amanda Renberg som Alice Kingsleigh, Jasmine Heikura som Askungen, osv., Berättelsen om Askungen är inte en direkt upprepning på den tecknade Askungen, Maleficent är en alternativ historia (liksom Cruella), Skönheten och Odjuret och Aladdin har vissa intressanta saker, som att man får veta mer om Belles mamma och att Jasmine har en egen sång, i Lejonkungen får man veta mer om varför Nala lämnade Lejonklippan, Mulan är baserad på en verklig historia, Ariel kommer att ha mörkare hy, osv.

Dock kommer jag som sagt att begränsa mig till att bara köpa dem på DVD och INTE på Bluray...

Kommer dock som sagt utan tvekan att köpa Dumbo (2019)... (möjligen även Rosenröd och Tink)

Dock har jag 101 Dalmatiner (1996) och kommer även att köpa 102 Dalmatiner (2000) så småningom... (Mowglis Äventyr är ingen idé eftersom den saknar svenskt tal på DVD)

På tal om det, jag kommer inte att köpa DVD-utgåvorna av Djungel George, Joe Jättegorillan eller Gadget eftersom dessa saknar svenskt tal på DVD (likaså Dr Dolittle, Casper, Babe-filmerna, Grinchen, Familjen Viva Rock Vegas)
Skrivet av Simon Axelsson
 - 27 oktober 2019 kl. 16:29:20
Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:48:06
orgierna

??? Om det där beror på autokorrigering är jag verkligen förvånad...


Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:48:06
Dumbo hintade jag på rea på Coop 10 kronor billigare än vanligt och på BLu Ray. Vilket kap ;D!

Är det ett kap?


Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:58:41
Babybossen, Kapten Kalsong, Angry Birds, Lego Filmen och Emoji Filmen kommer jag garanterat ALDRIG NÅGONSIN att införskaffa...

The Emoji Movie förstår jag, men de andra väcker några frågetecken, speciellt Lego-Filmen. Vad är det för fel med dem?
Skrivet av E
 - 27 oktober 2019 kl. 16:05:12
Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:58:41
Jag köpte Tim Burton's Alice i Underlandet begagnad förra veckan och kommer förmodligen också att inhandla Maleficent-filmerna, Berättelsen om Askungen, Alice i Spegellandet, Skönheten och Odjuret (2017), Aladdin (2019) och Lejonkungen (2019), Lady och Lufsen (2019), Mulan (2020), Cruella (2021), Svärdet i Stenen, Pinocchio, Den Lilla Sjöjungfrun, Snövit och De Sju Dvärgarna, Peter Pan och Ringaren i Notre Dame
Jag trodde du inte gillade live-action versionerna, varför köper du dom då
Skrivet av Disneyfantasten
 - 27 oktober 2019 kl. 15:58:41
Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:48:06
Jag tänker intae köpa Drömparken.Men jag tänker köpa Angry Birds movie 2 så fort den kommer ut på Blu ray och jag ska önska nya Lejonkungen i Julklapp.

Nya Aladdin var inte värd att köpa. Toy Story  4 får vänta tills jag har rum för den in min panering.

Jag gillar att ha saker orgierna så jag har bestämt vilka filmer jag ska köpa och när jag ska köpa dom fram till November 2020.

Jag har också bestämt vilka filmer jag ska se varje dag fram till maj !

Jag har också bra koll på min ekonomi s så jag ha råd med allt och kan betala allt . Jag är en organiserad person när gäller många saker !

Dumbo hintade jag på rea på Coop 10 kronor billigare än vanligt och på BLu Ray. Vilket kap ;D!

Jag kommer att köpa Toy Story 4 omkring våren 2020... (och Frost 2 omkring sommaren-hösten 2020)

Babybossen, Kapten Kalsong, Angry Birds, Lego Filmen och Emoji Filmen kommer jag garanterat ALDRIG NÅGONSIN att införskaffa...

Jag köpte Tim Burton's Alice i Underlandet begagnad förra veckan och kommer förmodligen också att inhandla Maleficent-filmerna, Berättelsen om Askungen, Alice i Spegellandet, Skönheten och Odjuret (2017), Aladdin (2019) och Lejonkungen (2019), Lady och Lufsen (2019), Mulan (2020), Cruella (2021), Svärdet i Stenen, Pinocchio, Den Lilla Sjöjungfrun, Snövit och De Sju Dvärgarna, Peter Pan och Ringaren i Notre Dame, men dessa får vänta... (den enda som jag garanterat ALDRIG NÅGONSIN kommer att införskaffa är Djungelboken (2016))

Dumbo (2019) kommer jag iallafall utan tvekan att köpa så småningom...

Alla spelfilmsversioner tänker jag endast äga på DVD, jag struntar i om det blir för lite bonusmaterial...

Mary Poppins Kommer Tillbaka och Christoffer Robin & Nalle Puh kommer jag dock utan tvekan att köpa så småningom...

Jag är dock försiktig med min ekonomi så att jag kan spara ihop framöver...
Skrivet av gstone
 - 27 oktober 2019 kl. 15:48:06
Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:20:39
Personligen har jag ännu inte sett Drömparken, men jag tycker att den ser mycket bra ut... (jag köper den gärna när jag får lust, likaså Sing, Husdjurens Hemliga Liv, osv. men jag har min för tillfället 28-faldiga Disney-Bluray-samling att komplettera så dessa får vänta)

Jag tänker intae köpa Drömparken.Men jag tänker köpa Angry Birds movie 2 så fort den kommer ut på Blu ray och jag ska önska nya Lejonkungen i Julklapp.

Nya Aladdin var inte värd att köpa. Toy Story  4 får vänta tills jag har rum för den in min panering.

Jag gillar att ha saker orgierna så jag har bestämt vilka filmer jag ska köpa och när jag ska köpa dom fram till November 2020.

Jag har också bestämt vilka filmer jag ska se varje dag fram till maj !

Jag har också bra koll på min ekonomi s så jag ha råd med allt och kan betala allt . Jag är en organiserad person när gäller många saker !

Dumbo hintade jag på rea på Coop 100 kronor billigare än vanligt och på BLu Ray. Vilket kap ;D!
Skrivet av Disneyfantasten
 - 27 oktober 2019 kl. 15:20:39
Citat från: gstone skrivet 27 oktober 2019 kl. 15:16:40
Familjen Addams var den bästa animerad filmen jag SÄTT I ÅR !!

Den var superbra !

Fantastisk dubbning !

Jätte rolig och och alla karaktärer var bra designade !

Filmen var raka motsatsen till Drömparken viken var den sämsta animerad filmen jag sätt i år och hade ganska fult degiand karatarrär , en förutsägbara handling och rickigt tråkiga skämt ! :-\

Förlåt om ni gillar Drömparken jag gjord det verkligen INTE !

Personligen har jag ännu inte sett Drömparken, men jag tycker att den ser mycket bra ut... (jag köper den gärna när jag får lust, likaså Sing, Husdjurens Hemliga Liv, osv. men jag har min för tillfället 28-faldiga Disney-Bluray-samling att komplettera så dessa får vänta)
Skrivet av gstone
 - 27 oktober 2019 kl. 15:16:40
Familjen Addams var den bästa animerad filmen jag SÄTT I ÅR !!

Den var superbra !

Fantastisk dubbning !

Jätte rolig och och alla karaktärer var bra designade !

Filmen var raka motsatsen till Drömparken viken var den sämsta animerad filmen jag sätt i år och hade ganska fult degiand karatarrär , en förutsägbara handling och rickigt tråkiga skämt ! :-\

Förlåt om ni gillar Drömparken jag gjord det verkligen INTE !
Skrivet av Elios
 - 17 oktober 2019 kl. 06:12:45
Rambo: The Last Blood är en oslagbar film nu i år. Även Avengers: Endgame är ju kalas.  ;D
Skrivet av Simon Axelsson
 -  8 oktober 2019 kl. 15:47:31
1. Avengers: Endgame
2. Spider-Man: Far From Home
3. Toy Story 4
4. Fast & Furious: Hobbs & Shaw
5. Shazam!
6. The Angry Birds Movie 2
7. Pokémon: Detective Pikachu
8. Lego-Filmen 2
9. Aladdin
10. Captain Marvel

Det är min topp 10 i nuläget

11. Murder Mystery
12. Stuber
13. Men in Black: International
14. Good Boys
15. Lejonkungen

(16. Draktränaren 3)