Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

The Secret Lives of Waldo Kitty

Startat av Jabberjaw, 7 januari 2024 kl. 02:28:36

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Jabberjaw

CitatThe Secret Lives of Waldo Kitty (later called The New Adventures of Waldo Kitty) is an American animated and partially live-action television series, produced by Filmation, which originally aired for one season Saturday mornings on the National Broadcasting Company (NBC)
Är det någon som vet vilken dubbning den här serien har? Och om den sänts på TV i Sverige på tex Filmnet eller Cartoon Network eller annan kanal.

Det gavs ut en VHS (som jag vet om) av distributören Tower Vision AB (Scanbox group) på hyrvideo 1980. Jag har den men har inte hunnit digitalisera den ännu, men hittade den i källaren precis och aldrig sett någon nämna några röster innan. :( 

Svensk titel verkar varit "Superkatten". Men hittar ingenting i SMDB:s arkiv när jag söker. Det står på fodralet att filmen är 60 minuter, så då finns iallafall 2 avsnitt utav 13 dubbat på Svenska. Undrar om det finns fler filmer...?