Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Elios

#1
Off-topic / SV: Diverse frågor
Idag kl. 13:16:24
Citat från: Marcusen skrivet Idag kl. 10:04:11Har du någonsin hört talas om en en tjej som heter Marcus? Eller menar du Lilla My?
Du sa vi har Totalförsvarsplikt. Innan du sa det nämnde du tjejerna och då blev jag väldigt förvirrad. Hade väl ingen punkt och började en ny mening med så var nog det som gjorde mig förvirrad. Sen var jag tänkte Marcusen kanske var ett smeknamn om du skulle heta nåt som typ de Marcos i efternamn. ::) ::)
#2
Off-topic / SV: Diverse frågor
Idag kl. 09:56:10
Citat från: Marcusen skrivet Igår kl. 23:35:18Trodde att bara killar fick sådana men det rimlar att tjejer också fick det för vi har ju Totalförsvarsplikt
Nu undrade jag bara lite. Är du tjej eller kille för jag hängde inte riktigt med i ditt inlägg där riktigt!? ??? ??? ???
#3
Off-topic / SV: tecknatforum
Idag kl. 09:53:50
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 23:35:38En annan sak var att jag tittade på denna tråd innan Elios skrev i den
LoL
Är du synsk? Hehe! ;D ;D
#4
Off-topic / SV: tecknatforum
Igår kl. 21:29:40
Brukar väl finnas en hel del av den här varan. 
Tecknat forum kan man ju nästan säga finns även här som en egen avdelning. Men mest få som serie eller film. 
#5
Saker och ting har ju berott på hur många avsnitt som finns på varje VHS!? Då kanske dem nästan hade med allihopa. Men hette den verkligen Flykten från Mongo så kan jag förstå om det är århundradets skämt!! Hehe. 
#6
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 19:15:11De e en total knockoff som senare inspirerade Itchy & Scratchy
Dem med.  ??? ???
#7
En fråga bara? Blir jämt förvirrad att när jag ska fylla i ett namn med en titel på så blir det såhär i mörk svart men sen om vi nu säger jag ska ha Aristocats att nämna såhär om det då är slutet på en mening där jag slutar meningen men film namnet ska man då med punkten i det svarta?
Så om jag skriver den där filmen var väldigt bra den Aristocats. Med punkten där efteråt eller hur fungerar lite grammatiken till sånt här för var så längesen jag gick i skolan och kommer inte ihåg riktigt alla stilar. Var ju jämt att man skulle skriva fint och inte slarvigt så att man inte såg det med om bokstaven B skrevs väldigt stort etc.
Nu lärde jag inte mig så inom datorer om att skriva men hade ändå varit intressant här hur ni tänker och tycker det ska vara?
Sen i dessa teckensnitt eller vad man nu kallar det så när ska man använda den här skrivstilen till exempel eller den svarta som här och den här med sträck under och ska man ha med punkten eller frågetecknet i slutet som en vanliga fråga? Så som jag då har här men även punkt. 
#8
Det här känns som en annan variant på Tom & Jerry faktiskt.
#9
Citat från: gstone skrivet 26 januari 2023 kl. 13:17:06Han var med i Mamma Mia.
Var en onekligen duktig skådespelare. 
#10
Dubbningar och röster / SV: Rock Dog
Igår kl. 17:59:38
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 februari 2023 kl. 09:32:40DVD-utgåvan med Rock Dog är tyvärr utgången numera, men filmen finns tillgänglig som digital hyr- och köpfilm på bl.a. SF Anytime och Viaplay.

Annars går den att hitta åt på begagnatmarknaden, exempelvis finns de här på Tradera:
https://www.tradera.com/item/302154/479972638/dvd-rock-dog
https://www.tradera.com/item/302154/384349964/dvd-film-rock-dog

En fysisk DVD är förstås vanligtvis att föredra framför digitala köp, för som vi alla redan vet innebär digitala köp inte direkt köp i ordets rätta mening utan snarare hyra på obestämd tid - man vet ju aldrig när filmer man köpt plötsligt inte längre går att se...
(För att hyra däremot fungerar digitala tjänster utmärkt, om man bara tror sig vilja se filmen en gång.)
Tänkte mest om den hade getts ut. Är inte så jätte intresserad av att kolla på den faktiskt.  ;D ;D
#11
Off-topic / SV: Rolig fakta
Igår kl. 17:58:55
Citat från: Lillefot skrivet  2 februari 2023 kl. 23:45:13Ja just det, det hade jag helt glömt bort. Tack för att du friskade upp minnet. :)
Vaesågod
#12
Off-topic / SV: Rolig fakta
2 februari 2023 kl. 23:35:52
Citat från: Lillefot skrivet  2 februari 2023 kl. 22:59:23Här kommer en:

Spyro, draken från serien med samma namn var ursprungligen tänkt att vara grön. Anledningen till att han till slut blev lilafärgad var för att få honom att sticka ut från spelets nivåer.
Haha ja och att Tobbe Trollkarl gjorde rösten till han i ett spel!  ;D ;D
#13
Dubbningar och röster / SV: Rock Dog
2 februari 2023 kl. 09:09:14
Citat från: gstone skrivet  1 februari 2023 kl. 20:52:08Nej.

Men jag har sett dvden i affären ;)
Hade nog ganska så lätt blandat ihop den med serien Doktor Dog med Björn Gedda. :D :D ;D ;D
#14
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  1 februari 2023 kl. 20:51:28De ser ut som rätt ljudbok, utifrån mitt minne av hur omslaget ser ut. :)
Men hur långa är dem? 
#15
Citat från: MOA skrivet  1 februari 2023 kl. 13:13:59Nu har jag Knäppiga Kurre för att han e min barndom :D
Droopy?