Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#1
En fråga bara? Blir jämt förvirrad att när jag ska fylla i ett namn med en titel på så blir det såhär i mörk svart men sen om vi nu säger jag ska ha Aristocats att nämna såhär om det då är slutet på en mening där jag slutar meningen men film namnet ska man då med punkten i det svarta?
Så om jag skriver den där filmen var väldigt bra den Aristocats. Med punkten där efteråt eller hur fungerar lite grammatiken till sånt här för var så längesen jag gick i skolan och kommer inte ihåg riktigt alla stilar. Var ju jämt att man skulle skriva fint och inte slarvigt så att man inte såg det med om bokstaven B skrevs väldigt stort etc.
Nu lärde jag inte mig så inom datorer om att skriva men hade ändå varit intressant här hur ni tänker och tycker det ska vara?
Sen i dessa teckensnitt eller vad man nu kallar det så när ska man använda den här skrivstilen till exempel eller den svarta som här och den här med sträck under och ska man ha med punkten eller frågetecknet i slutet som en vanliga fråga? Så som jag då har här men även punkt. 
#2
Om Dubbningshemsidan / Lika ämnen
18 januari 2023 kl. 09:32:26
Hjo jag tänkte kolla så fort vi har här på forumet några liknande ämnen så kopplas dem ihop.
Bör alla göras det och kommer Daniel eller Erika att kunna se det även fast vi rapporterat det på just det ämnet. Menar kollar ni alla inläggen!?  ??? ::)
#3
Såg på nyheterna imorse den fruktansvärda nyheten om att gamla programledaren för Lyxfällan, Patrick Grimlund omkom i en bilolycka hår om dagen. Så jävla hemskt och han var en stor anledning till att jag både började kolla men även slutade kolla på Lyxfällan för när han slutade så tappade jag intresset helt. Då han verkligen glänste upp och verkligen ställde deltagarna mot väggen så dom verkligen började inse allvaret i deras ekonomiska tillvaro.
Även Magnus Hedberg är jävligt bra och glad att han har fortsatt och dom var den perfekta duon i det här programmet. Tycker därför det är jävligt synd det inte var mer av dem sen men jag älskade den duon så därför är detta oerhört tråkigt att detta hände då man ändå hoppats lite på att dem kanske skulle återvända i framtiden. Han blev bara 50 år och hade säkert kunnat leva i 50 år till. Läste att han bara timmar tidigare spelade ishockey och att självaste Rickard Olsson då träffade honom och såg han som en sjysst och härlig kollega. Vila i frid!  :'( ???
#4
Filmer och TV-serier / Bränn alla mina brev
8 december 2022 kl. 17:29:05
Såg precis filmen om Alex Schulman Bränn alla mina brev och där märkte jag en väldigt märklig sak. Hans fru Amanda Schulman i filmen spelas av en dansk. Sonja Richter. Inget ont om henne men varför i h*lvete castar man en dansk skådespelare till att spela en svensk verklig person? Jag har kollat över allt och ingen har sagt nåt eller påpekat det ens. Tycker verkligen man borde ha en förklaring varför en dansk ska spela en svensk.  :-[ ???
#6
Nåddes idag av den tråkiga nyheten att ishockeylegendaren Börje Salming gått bort i ALS. Endast 71 år gammal.

Visste inte riktigt vart jag skulle lägga detta ämne men iom att han medverkat i många olika Tv-program och produktioner igenom åren så lade jag det här.

Vila i frid äkta LEGENDAR!!  8) :'(
#7
Dubbningar och röster / Dubbare man inte känner igen
17 november 2022 kl. 16:00:51
Finns det nån dubbare ni vet vem som dubbar den här och den här karaktären men som ni inte tänker på är hen när ni hör det.
Några exempel jag kan komma på på rak arm är ju Per Sandborgh som Homer Simpson, Joakim Jennefors som Bläckvard, Elina Raeder som Spinelli och Louise Raeder som Luna. Visst hör jag ju att det är dem men när man väl hör det kan man ibland inte tro att det är dom.  8) 8)
#8
Det var med tråkiga nyheter jag vaknade idag av att höra att den folkkära artisten och skådespelaren Sven-Bertil Taube gått bort. Han blev 87 år. Skit tråkigt. Såg han på Allsång på Skansen 2018 på genrepet. Inom dubbning kom jag tänka på att han gjort Rourke i Atlantis-En Försvunnen Värld och spelade mot Michael Caine och Robert Duvall i en liten roll i The Eagle Has Landed

EN ÄKTA LEGENDAR!! 🔥🔥🔥🔥🔥
#9
Tänkte ge här en lista med alla Disney filmer jag sett på bio. Iom att jag är född 94 så kommer det ju vara dem efter det. Här vill jag påpeka om att jag endast nämner Disney klassiker så Pixar eller såna Live Action som Pirates of The Caribbean får ha en egen lista så kan man sen koppla ihop dem om man vill då.

Har sett då ja:

Herkules
Mulan
Tarzan
Kejsarens Nya Stil
Lilo & Stitch
Skattkammarplaneten
Trassel
Frost
Zootropolis
Vaiana
Röjar-Ralf kraschar internet
Frost 2
Raya och den sista draken
Encanto

Hade ingen aning om att jag inte sett nån klassiker där mellan Skattkammarplaneten och Trassel men det var ju inte direkt några jätte bra filmer heller som jag blev så sugen på direkt heller. Vilka har ni sett och kom ihåg att jag endast undrar över klassikerna?
#10
Om Dubbningshemsidan / Icke existerande fil
4 november 2022 kl. 08:25:13
Svenska röster & credits så kommer det upp att dem nyligen tillagda filmerna och serierna Våfflan och Mochies restaurang samt då även Barbie Mermaid Power filer verkar inte finnas för närvarande. Är det bara jag eller har det hänt fler här på forumet!?  ??? ::) :o :o
#11
Off-topic / Filmetablissemanget Thomas Gjutarnäfve
25 oktober 2022 kl. 22:00:06
Det här film skådande grej har ingenting med dubbning eller något särskilt med filmer att göra va? 
https://youtu.be/EVlteIteQkY
#12
Dubbningar och röster / Pingvinresan
24 oktober 2022 kl. 20:54:27
Vad tycker ni om denna med Gösta Ekman som berättare?! Har själv inte sett den ännu då jag inte är helt förtjust i såna här typer utav filmer. Men får se om jag orkar ta och titta på den en dag.  :o :o
#13
Off-topic / FN-Dagen
24 oktober 2022 kl. 13:28:33
Idag är det då den goda FN-Dagen. Vad tycker ni om det och firas hej vilt? Min gamla fritidsledares/församlingspedagogs dag då han heter Fredrik Nordin och han skojade alltid om att det var Fredrik Nordin Dagen!!!! 🤗🤗
#14
Filmer och TV-serier / Sons of Anarchy
23 oktober 2022 kl. 02:16:14
Har börjat kolla på TV-serien Sons of Anarchy och tycker den verkar riktigt bra.
Börjat kolla in en bra bit och är i slutet på fjärde säsongen. Har nån av er sett den? Kan varmt rekommendera den och den finns på Disney Plus.  ;D ;D
#15
Känns som hör kan man plocka massor. Men skriv gärna här vilka trådar ni tycker om att diskutera i. 
#16
Dubbningar och röster / Jan Mybrand
7 oktober 2022 kl. 18:02:49
Hur uttalas hans namn?  ??? ???
#17
Off-topic / Körkort
7 oktober 2022 kl. 07:17:09
Vilka här har körkort? Daniel har du det!?  :o ;D  ;D
#18
Är dessa samma person för jag har hört samma röst som ska vara dessa två namnen. Vad heter han isåfall idag? ^^
#19
Dubbningar och röster / Det magiska landet-Azur & Asmar
28 september 2022 kl. 00:58:57
Vart kan man få tag på denna filmen någonstans? Har letat i flera år men hittar den inte någonstans. Kul med Niclas Ekholm i filmen också. 
#20
Dubbningar och röster / Megamind
26 september 2022 kl. 08:34:25
Såg om denna film igår och tycker den är rätt så bra faktiskt. Dubbningen är också bra där Magnus Rongedal är jävligt bra som Megamind. Vad tycker ni om filmen och dubbningen? ^^