Forumnyheter:

VIKTIGT! Dubbningshemsidan har nyligen flyttat till en ny server. Förhoppningsvis ska allt fungera, men du kan läsa mer och rapportera om ev. problem i den här tråden.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - TonyTonka

#1
Man ser vad som är i spoilertaggen om man citerar inlägget. ^^
#2
Nu vet jag inte om det räknas, för det var ju av misstag, men en gång råkade jag kasta en stor stenbumling i huvudet på mig själv. xD

Och när jag var typ 8 så spelade jag minigolf med min mamma, och råkade då svinga golfklubban rakt i ansiktet på henne. Det var en olycka, som tur var gick det bra. :)
#3
Citat från: Anders M Olsson skrivet Igår kl. 11:55:57Daniel, borde du inte ta bort meddelandena vid Forumnyheter som säger att Dubbningshemsidan har flyttat till en ny server och att gäster inte längre kan skriva inlägg?

Kanske läge att lägga in en ny text om problemet med saknade registreringsmail, och hur personer som inte får det ska göra?
Wow, jag tänkte precis starta ett ämne om det, men du hann tydligen före.  :o
#4
Citat från: Erika skrivet Igår kl. 06:17:42
Jag har själv bara sett Tintin - Solens tempel (av Esselte Videos vhs-utgåvor), och åtminstone där tyckte jag att det lät som Bosse Bergstrand spelar Tintin och Jonas Bergström spelar Dupondtarna.

Hur som helst, riktigt kul att originaldubben har nu dykt upp och snygg bildversion med! :) 

Av ren nyfikenhet, hur säker är du vad gäller identifieringen? Inte för att jag ifrågasätter, men man är ju nyfiken. :)

Sedan undrar jag (också av nyfikenhet) var du hört Bosse Bergstrand förut för att veta hur han låter? Känner bara till att han också är med i Bernard och Bianca i Australien.
#5
Citat från: Anders M Olsson skrivet Igår kl. 11:51:04I ditt första exempel är det tre länkar till filer som inte ligger på Dubbningshemsidan, utan på någon annan server på nätet. Så dem kan Daniel inte göra något åt.

Men i övrigt kan jag ge dig rätt. Det tycks vara en hel del äldre filer som har försvunnit från servern. De är inte korrupta - de finns helt enkelt inte!
Om du tittar längre ner i första tråden så ser du att användaren Mysan har laddat upp klippen som förut låg på den sidan på själva forumet. :)
#7
Filmer och TV-serier / SV: Shrek Teori
14 augusti 2022 kl. 23:00:30
Citat från: Disneyfantasten skrivet 14 augusti 2022 kl. 22:55:31Det var först när jag såg om filmen 2015 som jag fick reda på det då man ser en fäll i Farquads sovrum o en scen, varför flådde han henne i filmen egentligen...?
Antagligen för att han var ond...
#8
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 14 augusti 2022 kl. 22:51:27Hans reklamvideor är ju andras klipp också så det mesta är nog ändå taget från andra håll.
Det var inte dem jag menade, jag såg Casper (Egmonts vhs-utgåva av Casper and the Angels), Sonic the Hedgehog, Chipmunkarna, Caltrons vhs-utgåvor av Dennis, m.m.

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 14 augusti 2022 kl. 22:51:07Det trodde jag först också, men enligt vad Erika skrivit här på forumet så verkar det vara Bo Bergstrand - och jag litar på hennes slutsats i den frågan.

Okej, är Jonas Bergström dupondtarna då i stället? Och är Bo Bergstrand Tintin i samtliga av Esseltes vhs-filmer?  ???
#9
Filmer och TV-serier / SV: Shrek Teori
14 augusti 2022 kl. 22:52:14
Jag såg nyligen på snopes.com att mamma björn av de tre björnarna i första filmen tydligen blir flådd och använd som matta av Lord Farquaad i filmen.  :o
#10
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 14 augusti 2022 kl. 22:45:49Men Mats Qviström och Kenneth Milldoff har ju heller aldrig medverkat i Tintin - Solens tempel, utan i omdubben (som användes på både VHS och DVD) var det Bo Bergstrand som spelade Tintin och Acke Düberg som spelade Haddock. Och jag tycker att originaldubben är klart bättre än omdubben, även om antalet skådespelare är i minsta laget.

Det är väl Jonas Bergström som spelar Tintin, Bo Bergstrand gör väl dupondtarna?  ???
#11
Citat från: Racnar skrivet 14 augusti 2022 kl. 19:03:26Den måste stoppas! Daniel och Josefin har lagt ner så mycket jobb!
Det tycker inte jag, för det finns en del ostulet material också.  :-\
#12
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 14 augusti 2022 kl. 14:32:13Kan du skicka mail till mig med användarnamn, så kan jag aktivera dig manuellt?

Är det någon mer som har problem att mail inte kommer fram? För i alla fall till mig fungerar det klockrent.

Registrerar du dig så ofta? ;)
#13
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 14 augusti 2022 kl. 11:11:48Ovanliga dubbningar har nu laddat upp Tintin i Solens tempel med Svensk originaldubb. Detta är en dubbning jag själv aldrig tidigare har hört och självklart får vi en bonuskortfilm.

https://archive.org/details/tintin-i-solens-tempel-svensk-originaldubb
Fan vad gött, jag som precis gick och funderade på att köpa LP-skivan med filmljudet från tradera, då slipper jag ju det. :D
#14
Dubbningar och röster / SV: Scooby Doo
14 augusti 2022 kl. 02:01:35
Någon som vet varför The New Scooby-Doo Movies är den enda Scooby-serien som Mediadubb inte dubbade?  ???
#15
Citat från: Racnar skrivet 13 augusti 2022 kl. 09:47:48Jag har kontaktat en person som ska prata med dig disneyfantasten så att du slutar att göra sånt här
Seriöst?  ::)