Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Steffan Rudvall

#1
Citat från: Elios skrivet Idag kl. 03:36:31Förstår inte riktigt varför inte dubbningen av Fantasia 2000 verkar inte finnas på Disney Plus. För att i dem verkar det bara som att Musse Pigg och Kalle Anka fortsatt talar engelska i den.  :o ???
Det var konstigt, för dubbningen finns ju på Disney Plus och för mig talar de svenska. Kan det vara så att du tittat på något på engelska så att du fick det engelska ljudspåret när du satte på Fantasia 2000?
#2
Off-topic / SV: Angående vår planet!
Igår kl. 23:04:45
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 23:00:12Och framförallt om de kunde börja inse läget med planeten och vikten att ta hand om den!
De bryr sig inte om det tyvärr. Sveriges politiker fokuserar ju nästan bara på att pajkasta varandra.
#4
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet Igår kl. 22:13:31Det beror ju på att Daniel inte vet vem som spelar karaktären I vilka avsnitt.
Det är alltså avsnitt 5,7,8,9,10 ur säsong 4. På Disney+ crediteras dock Emelie Clausen även för avsnitten där Elina spelar henne.
#5
Jag undrar förresten hur det kom sig att Emelie Clausen inte nämns på Dubbningsshemsidans creditlista, visade det sig vara felcreditering? Det nämns ju tidigare i tråden att rösten är väldigt lik Elinas.
#6
Han har spelat Meowth det var någon säsong där det skiftade mellan Linus och Niklas Wahlgren plus Hasse Jonsson har jag för mig.
#7
Citat från: Elios skrivet Igår kl. 21:51:23Nej jag menade mamman kom jag på nu.  ??? ::) ::)
Det skulle också ha funkat bra dock :)
#8
Citat från: Elios skrivet Igår kl. 21:41:51Det var nog denna som jag tycker att Maria Rydberg hade passat ganska så bra.
Menar du att hon skulle passat som Candice? Det har inte slagit mig tidigare men om hon förställde rösten lite så varför inte.
#9
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 21:34:33Var int Louise Raeder & Svante Thuresson med i den riktiga dubbning
Jo men, där spelar Louise inte Heidi som på denna lista utan bara Clara.
#10
Off-topic / SV: Frågeleken
Igår kl. 21:01:53
Citat från: Goliat skrivet Igår kl. 20:59:12T-Rex

Fågel eller skräcködla?
Fågel.

Fågel eller fisk?
#11
Citat från: Elios skrivet Igår kl. 20:51:03Skulle du vilja?
Nej, Jag vill nog inte byta inte bransch.
#12
Citat från: Elios skrivet Igår kl. 20:46:42Så då är kanske inte det heller sant det med Eric Donell? ^^
Disneyfantastens fakta tror jag stämmer då han ju kontakat flera dubbare och ställt frågor och gjort detektivarbete. Men Adam Larsson pratar ju om mig och jag vet att jag absolut inte varit i Stockholm och absolut inte gjort något röstprov.
#13
Citat från: Adam Larsson skrivet Igår kl. 20:30:29Jag vet inte hur mycket jag får säga men Steffan berättade för mig att han nyligen var i Stockholm och gjorde röstprov för Pumbaa han sa att de hade sett hans karaktärsröster video. Men jag vet inte om han fick den.
Inte har jag berättat något sånt här för dig. Jag har inte varit i Stockholm och jag har inte gjort något röstprov. Varför hittar du på historier?
#14
Off-topic / SV: Nyheter om djur
Igår kl. 19:31:21
Citat från: Skokaka skrivet Igår kl. 19:20:34För mig är videon inte tillgänglig...

Men i hela fall, det är sant att vargar är inte så stora och stygga som man tror. ;)
Det funkar om du trycker på själva länken.
#15
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Igår kl. 16:15:24Det lät inte helt bra, och det har jag inte själv råkat ut för.

Händer det jämt eller bara ibland? Har du tänkt på om det är någon viss tid på dygnet som det händer, eller om du kan se något annat mönster när det händer och när det fungerar normalt?
Jag upplever det inte varje gång men det händer ibland på olika tider av dygnet faktiskt. Något mönster har jag tyvärr inte märkt då det händer väldigt slumpmässigt.