Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Bert-Åke Varg

#1
Filmer och TV-serier / En stor undran!
18 januari 2007 kl. 08:54:24
Tjena jag har undrat en sak väldigt länge.... det är så att när man ser trailern till toy story har inte grisen samma röst som i filmen.... varför är det så måste få vet!! om jag inte får reda på detta kommer jag slänga mej framför en bil snart!!  ??? :'(
#2
Filmer och TV-serier / Klassiker
16 januari 2007 kl. 13:33:08
Jag och några polare ska göra en rulle om klassiska serier, och då snackar vi jävligt klassiska! Tintin, sun-riders och Bamse. hur tycker ni att vi ska utföra denna rulle?

Ge mig några förslag så blir jag lika glad som bamse när han får ny plockad honung med lite smultron på toppen, som smälter ner från den kladdiga honungstoppen. MUMS!

P.S. Är det bara jag som går igång på babar???

tack i förväg  ::) :-[