Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

ViaPlay Subtitles

Startat av gstone, 12 juli 2023 kl. 23:38:57

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Jag skulle vilja ta upp att det är ett stort fel med undertexten till tv serien Cheers på ViaPlay.

Ibland är allt som det ska fram till en random ounkt i ett avsinttet när det plötilgt blir undertexter till en helt annan secen än den som faktsikt visas på ruttan !! ??? ???

Hur blev det så ?

Vad bror detta på ?

Och varför händer det just Cheers av alla program ?

Kan någon hjälpa mig ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Anders M Olsson

Ser du felet i alla avsnitt, eller bara i vissa? 

Om det bara är i vissa avsnitt, ge exempel på i vilka avsnitt felet finns, och hur långt in i respektive avsnitt det inträffar.

Inträffar felet alltid på samma ställe i samma avsnitt, eller kan det flytta sig? Kan samma avsnitt rent av fungera okej ena gången, men bli fel om du ser det en gång till? (Eller tvärtom - att det blir fel, men nästa gång du tittar blir det rätt?)

Vad använder du för utrustning? Testa med något annat och se om felet blir likadant då. Om du t.ex. brukar titta på en Chromecast, testa istället med webbläsaren i din dator!